Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, ChownTuen είπε

Το xbox S το θεωρείτε πολυ άχρηστη επιλογή;

Σε σχέση με το ps4? Για εξήγησε τι θέλεις να κάνεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκτός οτι η προηγούμενη κονσόλα μου ήταν το SNES και στο PC έπαψα να παρακολουθώ τις εξελίξεις στο gpu hardware. Διαβάζω απέξω απέξω, για dynamics resolutions και native 900p και αναρωτιέμαι πισω από το ωραιο οπτικά αποτέλεσμα κρύβονται αλχημείες. Θυμάμαι το watchdogs γονάτιζε την 650M, ενώ το s έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα και κοστίζει 300€ ολόκληρο... 

Ναι κατέβηκα από τα βουνά 😂

Επεξ/σία από ChownTuen
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ChownTuen είπε

Εκτός οτι η προηγούμενη κονσόλα μου ήταν το SNES και στο PC έπαψα να παρακολουθώ τις εξελίξεις στο gpu hardware. Διαβάζω απέξω απέξω, για dynamics resolutions και native 900p και αναρωτιέμαι πισω από το ωραιο οπτικά αποτέλεσμα κρύβονται αλχημείες. Θυμάμαι το watchdogs γονάτιζε την 650M, ενώ το s έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα και κοστίζει 300€ ολόκληρο... 

Ναι κατέβηκα από τα βουνά 😂

Αν δεν έχεις ανάγκη τα exclusive του ps4,για μεταχειρισμένο θα έλεγα πως αξίζει διότι το παίρνεις σκέτο κάπου στα 130€,από το ps4 (το απλό) οπτικά θα έλεγα πως έχει διαφορά και από ανάλυση,ελάχιστα από γραφικά και ποιο σταθερό framerate 

Δημοσ.

Στα 320 € περίπου το αγόρασα καινούριο.

Happy είμαι. Απλώς σίγουρα έχω την περιέργεια πως περίπου λειτουργεί.

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω λίγο...όσοι έχετε xbox one s έχετε προβλήματα με το frame rate κάνοντας πολλή κουραστικό το παιχνίδι την ώρα που παίζετε?Είναι θέμα της κονσόλας? ή έπαθε τίποτα η δικιά μου γιατί δεν θυμάμαι να είχε τόσο πρόβλημα.Ευχαριστώ!

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Manos fot. είπε

Παιδιά να ρωτήσω λίγο...όσοι έχετε xbox one s έχετε προβλήματα με το frame rate κάνοντας πολλή κουραστικό το παιχνίδι την ώρα που παίζετε?Είναι θέμα της κονσόλας? ή έπαθε τίποτα η δικιά μου γιατί δεν θυμάμαι να είχε τόσο πρόβλημα.Ευχαριστώ!

σε ποιό παιχνίδι το παρατήρησες αυτό;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tempo είπε

σε ποιό παιχνίδι το παρατήρησες αυτό;

Κυρίως fortnite(σε μεγάλο βαθμό που γίνετε και κουραστικό),PES 18 αλλά γινόταν και στο 19 το DEMO και στο battlefield 1. Τώρα σου λέω σε αυτά που ήταν αισθητό γιατί κατά τ άλλα μικρο προβλήματα υπήρχαν και αλλού.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Manos fot. είπε

Κυρίως fortnite(σε μεγάλο βαθμό που γίνετε και κουραστικό),PES 18 αλλά γινόταν και στο 19 το DEMO και στο battlefield 1. Τώρα σου λέω σε αυτά που ήταν αισθητό γιατί κατά τ άλλα μικρο προβλήματα υπήρχαν και αλλού.

σε ονλινε η οφφλινε?

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Manos fot. είπε

Σε τι παιχνίδια συγκεκριμένα? 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, postfire είπε

σε ονλινε η οφφλινε?

Fortnite εννοείται ονλινε αλλά pes και battlefield 1 μου το κάνει και σε οφλινε. Αλλά γενικά έχω καλή σύνδεση. Φοβάμαι μην κάηκε τίποτα όταν το έκαψα λίγο παραπάνω το καλοκαίρι ή μήπως φταίει η οθόνη (γιατί είναι συνδεδεμένα με το xbox one με hdmi to dvi καλώδιο) ή υπάρχει κάτι στις ρυθμίσεις που δεν ξέρω.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, postfire είπε

η κονσολα αεριζεται καλα?

μηπως εχεις θεμα θερμοκρασιων?

χρησιμοποιούσα ένα ανεμιστηράκι για λαπτοπ της cooler master για την ψύξη του

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Manos fot. είπε

χρησιμοποιούσα ένα ανεμιστηράκι για λαπτοπ της cooler master για την ψύξη του

δεν υπαρχει λογος

το εχεις σε ανοιχτο μερος?

η ειναι χωμενο σε κανα ραφι μεσα?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Manos fot. είπε

ανοιχτό μέρος

δοκιμασε και αλλα παιχνιδια σε οφφλινε

αν σου κανει εντονα κολληματα επικοινωνεις με ms

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...