Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά, 

θέλω να αγοράσω το Lego Harry Potter Collection το οποίο έχει 75% έκπτωση αλλά μόνο στο US store. 

Η ερώτηση λοιπόν είναι η εξής: Μπορώ να βάλω στην κονσόλα 2ο προφίλ χρήστη αλλά με αμερικανική διεύθυνση κατοικίας ώστε να το αγοράσω από το MS store σε δολάρια;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι αν δημιουργήσεις αμερικάνικο.

Απλά μετά αγοράζεις gift cards αμερικάνικες μέσω διαφόρων site και φορτώνεις τον λογαριασμό με χρήματα. Γιατί ο αμερικάνικος λογαριασμός θέλει και αμερικανική κάρτα.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως τα έχει κάνει μπαχαλο η Microsoft με τις άδειες και το πια παιχνίδια έχεις αγορασμένα ή είναι στο game pass κ.τ.λ.

Και εξηγώ:

Κάνω game sharing το profile μου με μια ενός φίλου αλλά το θέμα είναι ότι δοκίμασα μόλις να τρέξω κάποια παιχνίδια σε ofline κατάσταση και το περίεργο είναι ότι παιχνίδια που έχω αγοράσει από το δικό μου profile δεν παίζουν και μερικά από το game pass παίζουν όπως π.χ. τα:

No man's land

gears5
Forza horizon 4

Rocket league

και κάποια άλλα από game pass ή xbox live gold(Τα είχε δώσει κάποτε σαν δωρεάν παιχνίδια μήνα) δεν παίζουν όπως

Ori2

Sine mora

Army of two(Xbox360)

Assassins creed revelations(Xbox360)

και παιχνίδια που έχω αγοράσει από αυτό το profile δεν παίζουν όπως π.χ.:

Gears4

Ori1

Toby

Unravel1

Emily wants to play

Τι στο καλό συμβαίνει με τις άδειες και γιατί παιχνίδια που έχω αγοράσει από αυτό το profile δεν μπορώ να τα παίξω σε ofline κατάσταση?????

Τοσο πια μπαχαλο τα εχει κανει η Microsoft με τα licences???

Επεξ/σία από Paragontas-x

Ηρέμησε.

Αν δεν το έχεις αγοράσει δεν παίζει offline. Αν το έχεις αγοράσει ήτοι έχεις σώσει λεφτά για ένα παιχνίδι μόνο τότε παίζει το παιχνίδι σε home console offline.

Λογικά και να μπεις στο λογαριασμό αν άλλος έχει την home console αυτός μόνο μπορεί να παίξει τα δικά σου παιχνίδια offline αντίστροφα αν εσύ έχεις τον δικό του λογαριασμό να φαίνεται η δικιά σου κονσόλα ως home εσύ θα παίζεις τα δικά του offline. Τώρα για gamepass και gold είναι λιγότερο ξεκάθαρα τι γίνεται offline

Θέλω να πάρω το WRC 8 Deluxe Edition που το χουν σε έκπτωση ωστόσο τόσο στο store όσο και σε κλειδάδικα γράφουν για pre order ενώ το παιχνίδι βγήκε πέρυσι. :huh:

Χαιρετώ τη κοινότητα,
πρόσφατα αγόρασα την πρώτη μου κονσόλα και ως παντελώς άσχετος, έχω μία απορία.
Καταρχήν έκανα χρήση του δωρεάν Game Pass για ένα μήνα, επίσης εγκατέστησα και το preorder cyberpunk παιχνίδι που είχε μέσα η κονσόλα.
Μετά εγκατέστησα τα παιχνίδια που αγόρασα σε δίσκο, με τη σειρά division2 & 2k20.
H απορία μου, έχει να κάνει με το ότι τα παιχνίδια, δεν φαίνονται στο λογαριασμό μου my games & apps, εκτός του cyberpunk που είναι preorder.
Αυτό όμως δεν επηρεάζει την κανονική λειτουργία τους, ανοίγουν κανονικά. Στο main menu φαίνονται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Choutas είπε

Ηρέμησε.

Αν δεν το έχεις αγοράσει δεν παίζει offline. Αν το έχεις αγοράσει ήτοι έχεις σώσει λεφτά για ένα παιχνίδι μόνο τότε παίζει το παιχνίδι σε home console offline.

Λογικά και να μπεις στο λογαριασμό αν άλλος έχει την home console αυτός μόνο μπορεί να παίξει τα δικά σου παιχνίδια offline αντίστροφα αν εσύ έχεις τον δικό του λογαριασμό να φαίνεται η δικιά σου κονσόλα ως home εσύ θα παίζεις τα δικά του offline. Τώρα για gamepass και gold είναι λιγότερο ξεκάθαρα τι γίνεται offline

Αμ δε που παίζει.

όπως προείπα έχω ήδη αγοράσει κάποια παιχνίδια που όταν είμαι ofline δεν παίζουν ούτε αυτά.

Έκτος από τις φορές που είναι να δηλώσει ότι θέλει να κατεβάσει στη κονσόλα του ένα παιχνίδι που έχει βάλει το xbox live gold ή game pass και με ενημερώνει πριν μπει δεν μπαίνει ποτέ άλλοτε στο δικό μου profile και ούτε εγώ στο δικό του.

Δεν θα έπρεπε λοιπόν από τη στιγμή που είμαι με το δικο μου profile τουλάχιστον τα παιχνίδια που έχω αγοράσει σε αυτό το profile να παίζουν κανονικά και όταν είμαι ofline?

Γιατί μερικά από αυτά δεν παίζουν?

Και το πανκουλο είναι ότι μερικά παιχνίδια που είναι στο game pass παίζουν ακόμα και ofline.

Έχω αναφέρει πιο αναλυτικά στο παραπάνω μου ποστ.

E και.

Δεν θα έπρεπε τα αγορασμένα παιχνίδια στο λογαριασμό αυτο να τα παίζει κανονικά μιας και είσαι σε αυτόν το λογαριασμό ανεξαρτήτως game sharing.

5 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

E και.

Δεν θα έπρεπε τα αγορασμένα παιχνίδια στο λογαριασμό αυτο να τα παίζει κανονικά μιας και είσαι σε αυτόν το λογαριασμό ανεξαρτήτως game sharing.

Όχι! Γιατί θα μπορούσαμε να φτιάξουμε πχ ένα λογαριασμό, να αγοράσουμε 10 παιχνίδια και να το κάνουμε sharing 30 άτομα, και με offline το λογαριασμό να παίζουν όλοι. Μπορείς να παίζεις offline όταν βρίσκεσαι στη home console.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτόν που λες δεν στέκει.

Εγώ δεν μίλησα για άλλους λογαριασμούς αλλά για αυτόν που έχει αγοράσει το παιχνίδι ψηφιακά.

Και από τη στιγμή που το οποίο παιχνίδι έχει αγοραστεί ψηφιακά πρέπει να μπορεί να το παίξει και offline ο ίδιος λογαριασμος.

Και για να σας μπερδέψω ακόμα περισσότερο θα σας πω το εξής.

Γιατί παιχνίδια όπως τα

Forza horizon 4, Gears 5, Rocket league

που είναι στο game pass και δεν τα έχω αγοράσει ποτέ μου μπορώ να τα παίξω κανονικά ακόμα και ofline παρόλο που κάνω game sharing και παρόλο που δεν είμαι στο ιντερνετ????

Ακόμα και παιχνίδια που κατά καιρούς έχουν μπει στο xbox live gold free games μπορούν να παιχτούν ofline ενώ κάποια άλλα όχι.

Μερικά από αυτά που μπορούν να παιχτούν και ofline είναι τα:

Trials fushion

Sine mora

Too human

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

12 ώρες πριν, Overlord333 είπε

Χαιρετώ τη κοινότητα,
πρόσφατα αγόρασα την πρώτη μου κονσόλα και ως παντελώς άσχετος, έχω μία απορία.
Καταρχήν έκανα χρήση του δωρεάν Game Pass για ένα μήνα, επίσης εγκατέστησα και το preorder cyberpunk παιχνίδι που είχε μέσα η κονσόλα.
Μετά εγκατέστησα τα παιχνίδια που αγόρασα σε δίσκο, με τη σειρά division2 & 2k20.
H απορία μου, έχει να κάνει με το ότι τα παιχνίδια, δεν φαίνονται στο λογαριασμό μου my games & apps, εκτός του cyberpunk που είναι preorder.
Αυτό όμως δεν επηρεάζει την κανονική λειτουργία τους, ανοίγουν κανονικά. Στο main menu φαίνονται.

Σχετικά με την ερώτηση σου, έπρεπε να τα βλέπεις στο my games που έχει λίστα με όλα σου τα παιχνίδια όπου και αν έχουν εγκατασταθεί. Αν υποθέσουμε ότι είχες 100 παιχνίδια, και φαίνονταν εκεί τα 80, που θα ήξερες τι έχεις?

Μήπως έχεις ενεργοποιήσει κανένα φίλτρο απο αυτα που εχει?

Στο games αριστερα, τι αριθμό σου γραφει? 3 ή 1?

image.png.50c7afc2fd409ffd3198733cd30441af.png

---

Άσχετο με την ερώτηση σου, αλλά αφου εισαι νεος, διάβασε και εδώ 

• Thanks 1

29 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Σχετικά με την ερώτηση σου, έπρεπε να τα βλέπεις στο my games που έχει λίστα με όλα σου τα παιχνίδια όπου και αν έχουν εγκατασταθεί. Αν υποθέσουμε ότι είχες 100 παιχνίδια, και φαίνονταν εκεί τα 80, που θα ήξερες τι έχεις?

Μήπως έχεις ενεργοποιήσει κανένα φίλτρο απο αυτα που εχει?

Στο games αριστερα, τι αριθμό σου γραφει? 3 ή 1?

image.png.50c7afc2fd409ffd3198733cd30441af.png

---

Άσχετο με την ερώτηση σου, αλλά αφου εισαι νεος, διάβασε και εδώ 

Καλησπέρα, αριστερά στα games γράφει 3, όχι δεν έχω ενεργοποιήσει κάποιο φίλτρο. Όπως δείχνει και η φώτο σου, τα βλέπω, αν πάω όμως my library - my owned games γράφει 1 και φαίνεται μόνο το cyberpunk.
Είμαι νέος στο χώρο και τα βρίσκω λίγο δύσκολα με όλα αυτά , ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

2 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Αυτόν που λες δεν στέκει.

Εγώ δεν μίλησα για άλλους λογαριασμούς αλλά για αυτόν που έχει αγοράσει το παιχνίδι ψηφιακά.

Και από τη στιγμή που το οποίο παιχνίδι έχει αγοραστεί ψηφιακά πρέπει να μπορεί να το παίξει και offline ο ίδιος λογαριασμος.

Μια χαρά στέκει. 

Μπορείς να παίξεις όλα τα παιχνίδια σου offline αν κάνεις την κονσόλα σου home console. (και αυτά του game pass και τα αγορασμένα) 

Έχεις ορίσει ως κύρια κονσόλα την κονσόλα του φίλου σου. Οπότε ο φίλος σου μπορεί να παίζει και offline τα παιχνίδια σου. Σε κάθε άλλη κονσόλα που κάνεις log in πρέπει να είσαι online. Απλά είναι τα πράγματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν στέκει.

Γιατί λοιπόν με την ίδια λογική αυτό δεν συμβαίνει σε κανένα παιχνίδι που είναι σε δισκάκι?

Όπως αγοράζεις λοιπόν κάτι ψηφιακά στον οποιοδήποτε λογαριασμό έτσι και πρέπει να μπορείς να το τρέξεις ακόμα και ofline αφού το όποιο παιχνίδι είναι δικό σου και όχι κάποιου άλλου λογαριασμού. Το ότι είναι ψηφιακό και το ότι δεν έχεις home τον εν λόγο λογαριασμό στην όποια κονσόλα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα από τη στιγμή που έχεις κάνει log in στο λογαριασμό που έχεις αγοράσει το όποιο παιχνίδι πρέπει να σε αφήνει η Microsoft να μπορείς να παίξεις το δικό σου αγορασμένο ψηφιακό παιχνίδι.

Το home στην ουσία είναι για να δηλώσει σε μια κονσόλα ποιος θα είναι ο πρωτεύον λογαριασμός που θα μοιράζει όλα τα παιχνίδια σε όλους τους άλλους λογαριασμούς που έχεις στη κονσόλα σου τα παιχνίδια που εχει αγορασμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...