Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 ώρες πριν, non-serviam είπε

Εμένα ήρθε σήμερα (επιτέλους με αυτό το τρισάθλιο αμαζον), και πραγματικά τα αξίζει τα λεφτά της (κάπου 320 μου βγήκε). Το θέμα είναι τώρα όμως που θα την βρεις; Παντού την βλέπω εξαφανισμένη. 

Το Πλαίσιο την έχει διαθέσιμη μόνο σε κάποια καταστήματα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Microsoft Xbox One X 1TB Cyberpunk 2077 Limited Edition Plaisio.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 hours ago, epiphobe said:

Είχα πάει χθες στο πλαίσιο της καλαμαριάς για να ρίξω μια ματιά και την είχε στα 329. Αν πρόσεξα καλά είχε 3-4 κομμάτια στο ράφι 

Στις 19/6/2020 στις 12:42 ΜΜ, epiphobe είπε

Εγώ πάντως ακόμα περιμένω παραγγελία από Mediamarkt (και μάλιστα άλλης, πιο οργανωμένης χώρας). Ευτυχώς δηλαδή που δεν πιστόλιασε το αμαζον και κατάφερα και την πήρα.
Πάντως θα την αφήσω μέχρι και ένα μήνα την παραγγελία στο ΜΜ, έτσι από περιέργεια να δω αν και πότε θα το βρουν το κομμάτι. Και μετά ακύρωση. 😂

Σε περίπτωση που κάποιος δεν το διάβασε πάντως, το παιχνίδι πήγε Νοέμβρη.

Τι πρέπει να κάνω για να κάνω browsing με mouse; 

Το συνδέω (ασύρματο με USB dongle) όμως είναι σα να μη συνδέθηκε. Δε το εμφανίζει κάπου. Δοκίμασα και τις 3 USB.  Τα ίδια σε όλες. 

Χρειάζεται κάποια ρύθμιση; 

2 διαφορετικά ποντίκια δοκίμασα.

Παίζω Yakuza 0 μέσω Πάδου και κόλλησα. Η αλήθεια είναι ότι παραέχει cinematics αλλά πρέπει να είναι τα πρώτα δύο chapters καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν sidemisssions που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα.

Πάντως όποιος λογίζεται ως φαν του beat em up είδους το παιχνίδι μπορεί να είναι ότι καλύτερο έχει βγει πλην των κλασσικών των arcade.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει τρόπος να συνδέσω πολύ παλιά τηλεόραση που έχει τις 3 κλασικές υποδοχές rca(Κίτρινο(Για βίντεο), Άσπρο - κόκκινο(Για τον ήχο)) με το xbox one x?

Λογικά με κάποιον hdmi to rca converter.

Ακόμα καλύτερα αν το έχει δοκιμάσει κανείς και δουλεύει.

Εννοείτε ότι δεν είναι η βασική σύνδεση που έχω στη κονσόλα αλλά μια σύνδεση που θέλω να κάνω απλά 8 ώρες την ήμερα.

Επεξ/σία από Paragontas-x

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Choutas είπε

Παίζω Yakuza 0 μέσω Πάδου και κόλλησα. Η αλήθεια είναι ότι παραέχει cinematics αλλά πρέπει να είναι τα πρώτα δύο chapters καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν sidemisssions που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα.

Πάντως όποιος λογίζεται ως φαν του beat em up είδους το παιχνίδι μπορεί να είναι ότι καλύτερο έχει βγει πλην των κλασσικών των arcade.

εγώ το τερμάτισα το main story περίπου στις 32 ώρες αν θυμάμαι αλλά παίζω ακόμα για να τελειώσω τα side stories και τώρα κοντεύω να τελειώσω του kiryou  και μετά θα πιάσω του gozima και είμαι πάνω από 70 ώρες. Έχει αρκετά βίντεο στο main story και γίνεται κάπου βαρετό αλλά το story σε τραβάει. Προσπάθησε να παίζεις και side stories γιατί θα τελειώσει ξαφνικά και δεν θα έχεις κάνει τίποτα. Είναι σχεδόν ένα παιχνίδι μόνα τους. Βέβαια και τα side stories έχουν απίστευτα πολλούς διαλόγους χωρίς να λένε ουσιαστικά τίποτα. Μετά από λίγο απλά πατάω Α,Α,Α να τελειώνουν και δεν τα διαβάζω καν. Δεν λένε και κάτι. Πολύ καλό παιχνίδι. Μόλις το τελειώσω θα πιάσω το άλλο που έχει το game pass. Ελπίζω να είναι το ίδιο καλό. Να φανταστείς το πως χρησιμοποιεί τα όπλα ο ήρωας, το ανακάλυψα πολύ μετά το τέλος του main story. Το έβγαλα όλο έτσι.😄😄

Επεξ/σία από for4
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Υπάρχει τρόπος να συνδέσω πολύ παλιά τηλεόραση που έχει τις 3 κλασικές υποδοχές rca(Κίτρινο(Για βίντεο), Άσπρο - κόκκινο(Για τον ήχο)) με το xbox one x?

Λογικά με κάποιον hdmi to rca converter.

Ακόμα καλύτερα αν το έχει δοκιμάσει κανείς και δουλεύει.

Εννοείτε ότι δεν είναι η βασική σύνδεση που έχω στη κονσόλα αλλά μια σύνδεση που θέλω να κάνω απλά 8 ώρες την ήμερα.

hdmi to composite converter λέγεται αυτό που ψάχνεις. 

Επίσης θα σου κάνει και το hdmi to scart adapter

Επεξ/σία από sphinxgr

Το έχεις δοκιμάσει; 

Και αν έχω κάνει game share και έχω αγοράσει στο δικό μου profile το game pass δεν μπορώ να παίξω κανένα παιχνίδι σε ofline κατάσταση; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Το έχεις δοκιμάσει; 

Οχι. Σαφέστατα μπορεί να μην λειτουργούν όμως, αν το xbox απαιτεί HDCP αμφίδρομη κωδικοποίηση. Όπως διαβάζω δεν έχει ομως. Googlit!

1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Και αν έχω κάνει game share και έχω αγοράσει στο δικό μου profile το game pass δεν μπορώ να παίξω κανένα παιχνίδι σε ofline κατάσταση; 

Μπορείς να το δοκιμάσεις προκαταβολικά, κλείνοντας το router σου. 

https://support.xbox.com/help/Hardware-Network/connect-network/using-xbox-one-offline

Επεξ/σία από sphinxgr

Δυστυχώς με το που πάω offline αυτόματος δεν τρέχει τίποτα από το game pass μάλλον γιατί το profile είναι primary στην άλλη κονσολα πάντως ότι παιχνίδια έχει αγοράσει το άλλο παιδί στο profile που είναι primary τη δική μου κονσόλα μια χαρά παίζουν και ofline. 

Δυστυχώς αν έχεις κάνει game sharing το λογαριασμο σου δεν μπορείς να παίξεις κανένα παιχνίδι του game pass αν δεν έχεις ίντερνετ. 

Στις 21/6/2020 στις 1:55 ΠΜ, d_gkal είπε

Τι πρέπει να κάνω για να κάνω browsing με mouse; 

Το συνδέω (ασύρματο με USB dongle) όμως είναι σα να μη συνδέθηκε. Δε το εμφανίζει κάπου. Δοκίμασα και τις 3 USB.  Τα ίδια σε όλες. 

Χρειάζεται κάποια ρύθμιση; 

2 διαφορετικά ποντίκια δοκίμασα.

D μου, αν δε κανω λάθος, δεν μπορείς να κανεις χρήση mouse στον browser παρά μονο σε ορισμένα παιχνίδια...

Στις 21/6/2020 στις 10:16 ΠΜ, Choutas είπε

Παίζω Yakuza απο εποχή PS2, το 0 κατα την άποψη μου είναι - αν οχι το καλύτερο - απο τα καλύτερα της σειράς Choutas λόγω ατμόσφαιρας , χαρακτήρων, ανάπτυξη χαρακτήρων και φανταστικού soundtrack...
2 κεφάλαια ? Εχεις πολύ ψωμι ακόμα φίλε (και ιδίως με τα sidequests τα οποία ομολογουμένως είναι ολίγον τι grindy)

14 minutes ago, red1 said:

D μου, αν δε κανω λάθος, δεν μπορείς να κανεις χρήση mouse στον browser παρά μονο σε ορισμένα παιχνίδια...

Παίζω Yakuza απο εποχή PS2, το 0 κατα την άποψη μου είναι - αν οχι το καλύτερο - απο τα καλύτερα της σειράς Choutas λόγω ατμόσφαιρας , χαρακτήρων, ανάπτυξη χαρακτήρων και φανταστικού soundtrack...
2 κεφάλαια ? Εχεις πολύ ψωμι ακόμα φίλε (και ιδίως με τα sidequests τα οποία ομολογουμένως είναι ολίγον τι grindy)

Σοβαρά δε μπορώ να κάνω browsing; 

Είχα την εντύπωση ότι παλιότερα ήταν οκ. Μάλλον δε θυμάμαι καλά.

Θενξ παντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...