Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα.

Εποχές 2003-4 είχα το xbox ...φανατικός gamer.

Αφού λοιπόν μας έχει φάει το pc τα τελευταία χρονάκια ,σκέφτομαι να προβώ στην αγορά για μια δεύτερη φορά της παιχνιδομηχανής της Ms.

Ρωτώ λοιπόν : Να πάρω xbox one s ή  x ;

Να περιμένω μέχρι blackfriday ,να το πάρω απο σκρουτζ ή απο ιστοτοπους οπως amazon αν το πετυχω σε καλη τιμη;

Όλη η σειρά halo είναι συμβατή ;

Σύνδεση στο ίντερνετ χρειάζεται;Υπάρχει κάποια συνδρομή;

Παιχνίδια που είναι σήμα κατατεθέν της microsoft ,ποια είναι(όπως το halo);

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και με συγχωρείτε αλλά έχω χάσει αρκετά επεισόδια στον χώρο του video gaming(κάποτε ενημερωνόμασταν από gamepro k pcworld)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

57 λεπτά πριν, CallMeRp είπε

Καλημέρα.

Εποχές 2003-4 είχα το xbox ...φανατικός gamer.

Αφού λοιπόν μας έχει φάει το pc τα τελευταία χρονάκια ,σκέφτομαι να προβώ στην αγορά για μια δεύτερη φορά της παιχνιδομηχανής της Ms.

Ρωτώ λοιπόν : Να πάρω xbox one s ή  x ;

Να περιμένω μέχρι blackfriday ,να το πάρω απο σκρουτζ ή απο ιστοτοπους οπως amazon αν το πετυχω σε καλη τιμη;

Όλη η σειρά halo είναι συμβατή ;

Σύνδεση στο ίντερνετ χρειάζεται;Υπάρχει κάποια συνδρομή;

Παιχνίδια που είναι σήμα κατατεθέν της microsoft ,ποια είναι(όπως το halo);

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και με συγχωρείτε αλλά έχω χάσει αρκετά επεισόδια στον χώρο του video gaming(κάποτε ενημερωνόμασταν από gamepro k pcworld)

1. Εάν έχεις "καλό" PC μην πάρεις κόνσολα Xbox.

2. Εάν θες να δεις 4Κ γραφικα στο φουλ πας για Χ.

3. Εάν απλά σε ενδιαφέρει να παίζεις παιχνίδια σε 1080p παίρνεις το S και είσαι οκ.

Με λίγο ψάξιμο ή κάνεις υπομονή να πετύχεις καμία προσφορά.

Όλα τα halo παίζουν στο Xbox και τα 3 πρώτα σε remaster.

Υπάρχουν τρεις συνδρομές. Gold, Game pass, EA access.

Συνεχόμενη σύνδεση στο ίντερνετ δεν χρειάζεται.

Η gold σου δίνει τέσσερα παιχνίδια κάθε μήνα δύο για one και δύο για 360.

Η game pass με 10 ευρώ το μήνα σου δίνει 100+ παιχνίδια one και 360 τα οποία ανανεώνονται κάθε μήνα μπαίνουν μερικά βγαίνουν κάποια άλλα.

Τέλος το EA access που σου δίνει μερικά παιχνίδια της ea με 8 ευρώ το μήνα αν δεν κάνω λάθος.

Forza Horizon, gears of war, Halo, Quantum break είναι ένας λόγος να έχεις Xbox one.

The choice is yours. 😉

• Like 1

• Moderators

Ας μου λύσει κάποιος την απορία μου (που την έθεσα και στο νήμα του RDR2 αλλά μόνο για τον συγκεκριμένο τίτλο):

Γενικότερα, το Χ1Χ πως συμπεριφέρεται σε FHD TV; Κάνει downscale σε 1080p30; Ρυθμίζει την ανάλυση ξερή στα 1080p μόνο του; Ή το γυρνάει σε Χ1S mode και το πετάς στη θάλασσα;

20 λεπτά πριν, joker80 είπε

1. Εάν έχεις "καλό" PC μην πάρεις κόνσολα Xbox.

2. Εάν θες να δεις 4Κ γραφικα στο φουλ πας για Χ.

3. Εάν απλά σε ενδιαφέρει να παίζεις παιχνίδια σε 1080p παίρνεις το S και είσαι οκ.

Με λίγο ψάξιμο ή κάνεις υπομονή να πετύχεις καμία προσφορά.

Όλα τα halo παίζουν στο Xbox και τα 3 πρώτα σε remaster.

Υπάρχουν τρεις συνδρομές. Gold, Game pass, EA access.

Συνεχόμενη σύνδεση στο ίντερνετ δεν χρειάζεται.

Η gold σου δίνει τέσσερα παιχνίδια κάθε μήνα δύο για one και δύο για 360.

Η game pass με 10 ευρώ το μήνα σου δίνει 100+ παιχνίδια one και 360 τα οποία ανανεώνονται κάθε μήνα μπαίνουν μερικά βγαίνουν κάποια άλλα.

Τέλος το EA access που σου δίνει μερικά παιχνίδια της ea με 8 ευρώ το μήνα αν δεν κάνω λάθος.

Forza Horizon, gears of war, Halo, Quantum break είναι ένας λόγος να έχεις Xbox one.

The choice is yours. 😉

Σ ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ας μου λύσει κάποιος την απορία μου (που την έθεσα και στο νήμα του RDR2 αλλά μόνο για τον συγκεκριμένο τίτλο):

Γενικότερα, το Χ1Χ πως συμπεριφέρεται σε FHD TV; Κάνει downscale σε 1080p30; Ρυθμίζει την ανάλυση ξερή στα 1080p μόνο του; Ή το γυρνάει σε Χ1S mode και το πετάς στη θάλασσα;

Απο οτι εχω διαβασει καθως το εχω σε 4Κ τηλεοραση και δεν μπορω να το δοκιμασω αμεσα, κανει βελτιστοποιηση οποτε γλιτωνει τη βουτια. Βασικα οσο γραφω θυμηθηκα οτι ειχα παιξει το Quantum Break το οποιο ως γνωστον ειναι enhanced στο Χ, σε Full HD TV και εδειχνε τουμπανο. Ελπιζω να βοηθησα.

Επεξ/σία από kostiger

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, kostiger said:

Απο οτι εχω διαβασει καθως το εχω σε 4Κ τηλεοραση και δεν μπορω να το δοκιμασω αμεσα, κανει βελτιστοποιηση οποτε γλιτωνει τη βουτια. Βασικα οσο γραφω θυμηθηκα οτι ειχα παιξει το Quantum Break το οποιο ως γνωστον ειναι enhanced στο Χ, σε Full HD TV και εδειχνε τουμπανο. Ελπιζω να βοηθησα.

Βοήθησες.

Γενικότερα, πολύ δύσκολα μπορώ να βρω την πληροφορία πάντως. Δεν μπορεί να είμαι ο μόνος στον πλανήτη που θέλει να πάρει Χ1Χ για να το συνδέσει σε 1080p TV και θέλει να μάθει πως συμπεριφέρεται.

Επεξ/σία από Malthador

1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Βοήθησες.

Γενικότερα, πολύ δύσκολα μπορώ να βρω την πληροφορία πάντως. Δεν μπορεί να είμαι ο μόνος στον πλανήτη που θέλει να πάρει Χ1Χ για να το συνδέσει σε 1080p TV και θέλει να μάθει πως συμπεριφέρεται.

Θα σου παραθεσω καποια αρθρα που εχω αρχειοθετημενα με στοχο να βελτιωσω τη συνεισφορα μου:

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-project-scorpio-back-compat-five-ways-your-existing-games-will-be-better

https://gamingbolt.com/behind-the-xbox-one-xs-architecture-part-ii-cpu-improvements-dx12-support-and-improved-command-processing

https://www.theverge.com/circuitbreaker/2017/11/2/16597100/xbox-one-x-1440p-support-confirmed

Bασικα εδω εισαι:

https://www.windowscentral.com/xbox-one-x-supersampling

2 ώρες πριν, leo066 είπε

Από εχθές το auction house στο horizon 4 δεν είναι διαθέσιμο, συμβαίνει και σε άλλους ή υπάρχει πρόβλημα από τη δική μου πλευρά?

Σε εμένα έπαιζε κανονικά εχθές μέχρι αργά το βράδυ - πρωί 

1 ώρα πριν, Saphi είπε

Σε εμένα έπαιζε κανονικά εχθές μέχρι αργά το βράδυ - πρωί 

https://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst138899_Are-Forzathon-server-s-down.aspx?=

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έκανε αυτόματα update όπως όλα τα παιχνίδια και εφαρμογές και πρέπει να επιλέξω εγώ να κάνει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το xbox S το θεωρείτε πολυ άχρηστη επιλογή;

Επεξ/σία από ChownTuen

37 λεπτά πριν, ChownTuen είπε

Το xbox S το θεωρείτε πολυ άχρηστη επιλογή;

Προσωπικα πολυ τιμια το θεωρω, με τις οποιες παραχωρησεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...