Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω μια ερώτηση. Αν έχω το Xbox one κλειστό σε instant-on και κοπεί το ρεύμα ή βγάλω την πρίζα υπάρχει πρόβλημα? Είναι επικίνδυνο? Του έχει τύχει κανενός?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 ώρες πριν, joker80 είπε

Έχω μια ερώτηση. Αν έχω το Xbox one κλειστό σε instant-on και κοπεί το ρεύμα ή βγάλω την πρίζα υπάρχει πρόβλημα? Είναι επικίνδυνο? Του έχει τύχει κανενός?

ναι γιατι η κονσολα ειναι σε κατασταση αναμονης δεν ειναι τελειως σβηστη

• Thanks 1

14 ώρες πριν, joker80 είπε

Ναι, καλύτερα να το βάλεις επάνω σε ενα UPS εάν θέλεις να το έχεις σε instant on για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Γενικά όποιος μπορεί να έχει τις κονσόλες του επάνω σε UPS καλό είναι να τι κάνει, οχι μόνο για τις διακοπές ρεύματος αλλα και για τις αυξομειώσεις τάσεις που τείνουν να είναι πιο επικίνδυνες. Εγώ έχω ένα 1000άρι κι έχω βάλει επάνω τηλεόραση, router, Xbox και PS4. 

• Thanks 1

Δύο εβδομάδες xbox one x και εχτές πήγα να το ανοίξω και είδα αυτό: System error: E105 00000000 8007045D.

Το έβγαλα απο την πρίζα και μετά μου άνοιξε κανονικά. Μέσα στην ημέρα το άνοιξα-έκλεισα 2-3 φορές για να παίξω και όλα καλά. Είναι κάτι σοβαρό, πρέπει να κάνω κάτι?

Έχω game pass και ea access. Εκεί που έπαιζα Fifa 18 και forza horizon 4 με πέταξε έξω και μου έλεγε κάτι αν μου ανήκει το παιχνίδι, να βάλω δισκάκι δεν θυμάμαι. το ξαναέβαζα και συνέχιζε απο εκεί που είχα σταματήσει.  

1 ώρα πριν, DarthGRE είπε

Ναι, καλύτερα να το βάλεις επάνω σε ενα UPS εάν θέλεις να το έχεις σε instant on για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Γενικά όποιος μπορεί να έχει τις κονσόλες του επάνω σε UPS καλό είναι να τι κάνει, οχι μόνο για τις διακοπές ρεύματος αλλα και για τις αυξομειώσεις τάσεις που τείνουν να είναι πιο επικίνδυνες. Εγώ έχω ένα 1000άρι κι έχω βάλει επάνω τηλεόραση, router, Xbox και PS4. 

Έχετε να προτείνετε κάτι σε ups γιατί είμαι ψιλοασχετος. Μάλλον είναι απαραίτητο τώρα με τις κακοκαιρίες.

2 ώρες πριν, fouskos είπε

Δύο εβδομάδες xbox one x και εχτές πήγα να το ανοίξω και είδα αυτό: System error: E105 00000000 8007045D.

Το έβγαλα απο την πρίζα και μετά μου άνοιξε κανονικά. Μέσα στην ημέρα το άνοιξα-έκλεισα 2-3 φορές για να παίξω και όλα καλά. Είναι κάτι σοβαρό, πρέπει να κάνω κάτι?

Έχω game pass και ea access. Εκεί που έπαιζα Fifa 18 και forza horizon 4 με πέταξε έξω και μου έλεγε κάτι αν μου ανήκει το παιχνίδι, να βάλω δισκάκι δεν θυμάμαι. το ξαναέβαζα και συνέχιζε απο εκεί που είχα σταματήσει.  

διαβασε εδω για το ερρορ

https://answers.microsoft.com/en-us/xbanswers/forum/xba_console/system-error-e105-00000000-8007045d-xbox-one/9d8b5478-6a7e-47e4-b1de-51c89c1e492e?auth=1

Πήρα τηλέφωνο το πρωϊ δεν είναι να ανησυχώ μου είπαν και οτι έχει 2 χρόνια εγγύηση. Απλά ρώτησα εδώ μήπως έχει τύχει και σε κάποιον άλλο και αν του το ξανάκανε.

Δύο ερωτήσεις :

1) Χρειάζονται ειδικά εργαλεία για να ανοίξω το Xbox One?

2) Γίνεται να παίξω Minecraft PC με Xbox σε τοπικό σέρβερ; Π.χ με καλώδιο ίντερνετ απ' την θύρα του laptop στην κονσόλα;

Επειδή μου τελειωσε το game pass και θελω να ανανεωσω 6μηνο εχω βρει στι cdkeys και στο g2a...εχει κανεις υποψιν καπου αλλου;αν ειναι γκριζο σαιτ και απαγορευεται και πμ στειλτε μου...βεβαια απο την αλλη σκεφτομουν να περιμένω καμια προσφορα αλλα η b.f ειναι 1 μηνα μακρυα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...