Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Δεν ενημερώνετε καμία Microsoft αυτόματα απλά όταν αγοράσεις την κονσόλα στέλνεις ένα μειλ στην Ms μια φώτο της απόδειξης αγοράς και τότε η Microsoft ενημερώνει το serial no της κονσόλας σου μαζί με του λογαριασμούς - profiles που έχεις συνδέσει σε αυτήν μέχρι πότε έχει εγγύηση.

Δεν χρειάζεται mail όπως ήδη γράφτηκε, στο λογαριασμό σου βλέπεις την κονσόλα και μέχρι πότε έχεις εγγύηση 

Επεξ/σία από leo066
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όσοι έχουμε xbox game pass ultimate στη κονσόλα μας με αυτόν τον λογαριασμό δεν μπορούμε να μπούμε και στο pc και να κατεβάσουμε τα pc games?

Αν ναι πως γίνεται γιατί δοκίμασα να συνδεθώ στο pc μου για να κατεβάσω κάποια pc games που είναι στο game pass αλλά δεν με άφησε.

55 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Όσοι έχουμε xbox game pass ultimate στη κονσόλα μας με αυτόν τον λογαριασμό δεν μπορούμε να μπούμε και στο pc και να κατεβάσουμε τα pc games?

Αν ναι πως γίνεται γιατί δοκίμασα να συνδεθώ στο pc μου για να κατεβάσω κάποια pc games που είναι στο game pass αλλά δεν με άφησε.

Κατέβασες το app Xbox(beta) από το store?

59 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Με την μία το είχα καταφέρει πάντως. Δεν μου είχε δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Βάζεις τα στοιχεία που έχεις στο xbox, Και αν έχεις Ultimate το αναγνωρίζει και ξεκινάς το κατέβασμα των παιχνιδιών. Σου βγάζει κάποιο μνμ σφάλματος? Τι ακριβώς εννοείς με το δεν με άφησε?

14 λεπτά πριν, acomaedo είπε

Κατέβασες το app Xbox(beta) από το store?

Δεν με αφήνει γιατί έχω τα win7. 

Μονό όσοι έχουν τα win10 μπορούν να έχουν την pc εκδοχή του game pass; 

11 λεπτά πριν, nevermore είπε

Με την μία το είχα καταφέρει πάντως. Δεν μου είχε δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Βάζεις τα στοιχεία που έχεις στο xbox, Και αν έχεις Ultimate το αναγνωρίζει και ξεκινάς το κατέβασμα των παιχνιδιών. Σου βγάζει κάποιο μνμ σφάλματος? Τι ακριβώς εννοείς με το δεν με άφησε?

Γιατί είπα ότι είναι δύσκολο; 

Απλά είπα είχα ξεχάσει ότι είχα συνδεθεί με άλλο λογαριασμό στο pc μου. 

1 λεπτό πριν, aggelos87 είπε

Δεν σας βλέπω πολύ δραστήριους... Σε 2μιση ώρες δεν ξεκινάει ή κάνω λάθος;;

Άντε να ξυπνάμε! :P

Ξύπνιοι είμαστε από τα χαράματα ....και κάθε μισή ώρα κοιτάζουμε αν ανέβηκε στο gamepass το RDR 2 !!!!🤣

• Like 1

3 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Γιατί είπα ότι είναι δύσκολο; 

Απλά είπα είχα ξεχάσει ότι είχα συνδεθεί με άλλο λογαριασμό στο pc μου. 

Τι είπες και που το είπες? Εγώ απλά σου απάντησα στην ερώτησή σου εάν όσοι έχουμε την ultimate , μπορούμε να μπούμε και στο Pc και να κατεβάσουμε games. Αν είπες κάτι πριν δεν το είδα.

Τελικά το κατάφερες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ. Την έκανα register τη κονσόλα αλλά μου βγάζει υπόλοιπο εγγύησης για ένα χρόνο κ όχι 2. Καμιά ιδέα; 

Υπάρχει τρόπος να μεταφερθεί ο κωδικός ενός παιχνιδιού ή game pass από ένα λογαριασμό σε έναν άλλο λογαριασμό; 

Minecraft αγορασμένο για pc μπορώ να το παίξω στο xbox; 

Επεξ/σία από spirosoupia

1 hour ago, leo066 said:

Δεν χρειάζεται mail όπως ήδη γράφτηκε, στο λογαριασμό σου βλέπεις την κονσόλα και μέχρι πότε έχεις εγγύηση 

Που ακριβώς το βλέπουμε αυτό? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Saloufas said:

Το sensible world of soccer τελικά εμφανίστηκε κανονικά στο games with gold και στην digital βιβλιοθήκη μου, compledour.

Προβλέπεται να καταρρεύσουν οι servers της MS σήμερα με το RDR2, 100gb digital download θα αναστενάξει η οπτική ίνα. 😜

μονο εγω δεν θα το κατεβασω μιας και το χβοχ ειναι σπιτι και εγω χιο χαχα

Βγαλτε το βρε και στο PC pass 🤣

Επεξ/σία από privateer

10 λεπτά πριν, spirosoupia είπε

Οκ. Την έκανα register τη κονσόλα αλλά μου βγάζει υπόλοιπο εγγύησης για ένα χρόνο κ όχι 2. Καμιά ιδέα; 

Υπάρχει τρόπος να μεταφερθεί ο κωδικός ενός παιχνιδιού ή game pass από ένα λογαριασμό σε έναν άλλο λογαριασμό; 

Minecraft αγορασμένο για pc μπορώ να το παίξω στο xbox; 

ηλεκτρονικό παιχνίδι είναι δεμένο με 1 λογαριασμό και δεν μπορεί να μεταφερθεί σε άλλον.

Το ίδιο και η συνδρομη game pass.

Τώρα αν σε 1 xbox 1 χρήστης έχει ένα παιχνίδι, πιθανότατα και άλλος χρήστης στην ίδια κονσόλα να μπορεί να το παιξει

22 λεπτά πριν, nevermore είπε

Τι είπες και που το είπες? Εγώ απλά σου απάντησα στην ερώτησή σου εάν όσοι έχουμε την ultimate , μπορούμε να μπούμε και στο Pc και να κατεβάσουμε games. Αν είπες κάτι πριν δεν το είδα.

Τελικά το κατάφερες?

Οχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...