Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, tempo είπε

ευχαριστώ, την έχω ενεργοποιήσει και το αποτέλεσμα το ίδιο....σε όλα τα παιχνίδια παίζω κανονικά online με αρκετό κόσμο, μόνο στο gears of war 4 δεν μπορεί να ξεκινήσει online παιχνίδι και με έχει συνέχεια στο ψάξιμο...... (μόνο μια φορά ξεκίνησε, δεν ξέρω ακόμη πως). Ο server που σε συνδέει το παιχνίδι επιλέγεται αυτόματα, έτσι;

Ακομα σε βγαζει moderate στα settings;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 ώρες πριν, tempo είπε

όχι, το έκανα αυτό και μου βγάζει OPEN

Τοτε το προβλημα εχει να κανει εαν εισαι μακρια απο wifi, η το region της κονσολας ειναι σε αλλη χωρα (αν και νομιζω δεν εχει διαφορα πλεον) , αλλιως βαζεις port για το gears 4.

25 λεπτά πριν, Misokatsu64 είπε

Τοτε το προβλημα εχει να κανει εαν εισαι μακρια απο wifi, η το region της κονσολας ειναι σε αλλη χωρα (αν και νομιζω δεν εχει διαφορα πλεον) , αλλιως βαζεις port για το gears 4.

η σύνδεση είναι με καλώδιο οπότε πρόβλημα wifi δεν συζητάμε.....το region είναι Ελληνικό και ο server με το μικρότερο ping που μου δείχνει είναι ευρωπαικός.......το άλλο με το port αν θέλεις το εξηγείς λίγο παραπάνω (αν και έχω σκαλίσει αρκετά το θέμα με το port)

1 ώρα πριν, tempo είπε

η σύνδεση είναι με καλώδιο οπότε πρόβλημα wifi δεν συζητάμε.....το region είναι Ελληνικό και ο server με το μικρότερο ping που μου δείχνει είναι ευρωπαικός.......το άλλο με το port αν θέλεις το εξηγείς λίγο παραπάνω (αν και έχω σκαλίσει αρκετά το θέμα με το port)

Ψαξε στο google για ports του 4. Ειναι καμμια δεκαρια να βαλεις. Εαν θες πες μου το Gamertag σου να παιξουμε σημερα το βραδυ να σου πω εαν εχεις θεμα. 

21 λεπτά πριν, specre είπε

@giannisag17 ρίχτο

Η ροή των βίντεο σε 4k είναι φυσιολογική..? Γιατί μου κάνει κολλήματακια κατά την διάρκεια αναπαραγωγής σε YouTube netflix.. Να πω πως το καλοκαίρι είχα ένα one x και δεν είχα κανένα θέμα.. Μήπως είναι ελαττωματικό το καλώδιο? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου, δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω σε 4Κ βίντεο ακόμα. Σε streaming ειδικά δεν "παίζει", διότι η σύνδεση μου δεν το επιτρέπει. Δυστυχώς σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Αν έχεις κανένα 4Κ blu ray, θα δεις αν έχεις πρόβλημα με το HDMI ή όχι.

Επεξ/σία από specre

4 λεπτά πριν, specre είπε

Φίλε μου, δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω σε 4Κ βίντεο ακόμα. Σε streaming ειδικά δεν "παίζει", διότι η σύνδεση μου δεν το επιτρέπει. Δυστυχώς σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Αν έχεις κανένα 4Κ blu ray, θα δεις αν έχεις πρόβλημα με το HDMI ή όχι.

OK σε ευχαριστώ 

Στο δικό μου είχα ένα HDMI καλώδιο άγνωστης προέλευσης και δεν μου έβγαζε το 4Κ στην ΤV. Έβαλα το γνήσιο και το βρήκε. Επίσης στην TV (Samsung) έπρεπε  να δηλώσω σε ποιο hdmi port (το έβαλα στο HDMI 1) θα είναι το HDMI UHD color. Ελπίζω να βοηθάει αυτό. Είχα δοκιμάσει αυτά: https://support.xbox.com/en-US/xbox-one/console/troubleshooting-4k-and-hdr-on-xbox-one

Το θέμα είναι πως αλλά αυτά τα έχω κάνει.. Είχα το one x και ήταν όλα κομπλέ.. Σε παιχνίδια δεν έχω θέμα πλην του odyssey που έχω framedrops στα περισσότερα cutscenes.. 

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Αν μπορείς να δοκιμάσεις άλλο καλώδιο (ίσως να έχει θέμα) ή να αλλάξεις hdmi port στην tv (που μάλλον το έχεις κάνει ήδη).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...