Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα το πάρω βάσει των γραφομενων του φίλου kostiger και όσο μου κρατήσει.πιστευω πως αυτά τα χρήματα που θα δώσω συν η υπάρχουσα βιβλιοθήκη παιχνιδιών που έχω,συν τις αγορές που κάνω ανά έναν με δύο μήνες και δύο-τρία χρόνια να μου βγάλει θα είμαι ευχαριστημένος 

Με βοηθήσατε αρκετά πάντως guys και ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.

Αν και βαζεις αρκετο βαρος στους ωμους μου καλη αγορα φιλε!

Να υπενθυμισω και το γεγονος οτι εχουν κανει enhanced και πολλους τιτλους του 360 οπου προφανως θα εχεις και απο εκει βιβλιοθηκη, και αυξημενο eye candy συνεπως..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostiger είπε

Αν και βαζεις αρκετο βαρος στους ωμους μου καλη αγορα φιλε!

Να υπενθυμισω και το γεγονος οτι εχουν κανει enhanced και πολλους τιτλους του 360 οπου προφανως θα εχεις και απο εκει βιβλιοθηκη, και αυξημενο eye candy συνεπως..

Το έχω στα υπόψιν μου και αυτό γτ έχω και αρκετούς τίτλους για 360 η σε physical η digital.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε εσάς το xbox όταν το κάνετε shut down αν πάτε κοντα του σας κάνει έναν ήχο?Δεν είναι δυνατός απλά ακούγεται αν βάλεις το αυτι σου στο xbox η μόνο σε εμένα το κάνει?

Επεξ/σία από GReeZ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, GReeZ είπε

Σε εσάς το xbox όταν το κάνετε shut down αν πάτε κοντα του σας κάνει έναν ήχο?Δεν είναι δυνατός απλά ακούγεται αν βάλεις το αυτι σου στο xbox η μόνο σε εμένα το κάνει?

Αν δεν το έχεις βάλει σε instand on και το έχεις στο energy saver που είναι και το κανονικό η κονσόλα δεν κλείνει αμέσως γι' αυτό και ακούς αυτόν τον ήχο.

Μετά από 2-3 λεπτά θα ακούσεις τη κονσόλα να κλείνει εντελώς και τότε δεν θα ακούς κανέναν ήχο από αυτήν.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Αν δεν το έχεις βάλει σε instand on και το έχεις στο energy saver που είναι και το κανονικό η κονσόλα δεν κλείνει αμέσως γι' αυτό και ακούς αυτόν τον ήχο.

Μετά από 2-3 λεπτά θα ακούσεις τη κονσόλα να κλείνει εντελώς και τότε δεν θα ακούς κανέναν ήχο από αυτήν.

@GReeZ όταν είναι στο instant on και δεν κλείνει ουσιαστικά εντελώς ακούγεται κάποιος ήχος;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Στην ουσία το instant on είναι το standby της κονσόλας κοινώς δουλεύει πάντα στο ρελαντί.

Είναι λογικό να ακούγετε η κονσόλα στο instant on.

λιγο οφφτοπικ ποια τιβι εχεις?

Δημοσ.

Υπάρχει μια λειτουργία στο router που ανοίγει αυτόματα τις ports. Αφού δεν είσαι τόσο εξοικειωμένος με τα δίκτυα, ενεργοποίησε την. UPnP λέγεται ή κάπως έτσι.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ChownTuen είπε

Υπάρχει μια λειτουργία στο router που ανοίγει αυτόματα τις ports. Αφού δεν είσαι τόσο εξοικειωμένος με τα δίκτυα, ενεργοποίησε την. UPnP λέγεται ή κάπως έτσι.

ευχαριστώ, την έχω ενεργοποιήσει και το αποτέλεσμα το ίδιο....σε όλα τα παιχνίδια παίζω κανονικά online με αρκετό κόσμο, μόνο στο gears of war 4 δεν μπορεί να ξεκινήσει online παιχνίδι και με έχει συνέχεια στο ψάξιμο...... (μόνο μια φορά ξεκίνησε, δεν ξέρω ακόμη πως). Ο server που σε συνδέει το παιχνίδι επιλέγεται αυτόματα, έτσι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...