Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε

Το nickname δεν είναι αυτό που γράφει στο ανθρωπάκι πάνω; από τον κινητό παίζουμε κανονικά μαζι μόνο με invite 

Ναι αυτό είναι

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Ερώτηση σχετικά με εξωτερικό σκληρό δίσκο : μπορώ να αποθηκεύσω ή και να εγκαταστήσω παιχνίδια του ΧΟΝΕ μέσα σε αυτόν άμα αυτός περιέχει και άσχετα αρχεία (φωτογραφίες/αρχεία backup από PC κτλπ) ή πρέπει να είναι άδειος και "καθαρός" από λοιπά αρχεία για να το πετύχω ?

Ρωτάω γιατί χρειάζομαι άμεσα έναν εξωτερικό για το PC μου και σκέφτομαι να δώσω κάτι παραπάνω για μεγαλύτερης χωρητικότητας άμα μπορώ να τον χρησιμοποιήσω και με το Xbox παράλληλα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, red1 είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Ερώτηση σχετικά με εξωτερικό σκληρό δίσκο : μπορώ να αποθηκεύσω ή και να εγκαταστήσω παιχνίδια του ΧΟΝΕ μέσα σε αυτόν άμα αυτός περιέχει και άσχετα αρχεία (φωτογραφίες/αρχεία backup από PC κτλπ) ή πρέπει να είναι άδειος και "καθαρός" από λοιπά αρχεία για να το πετύχω ?

Ρωτάω γιατί χρειάζομαι άμεσα έναν εξωτερικό για το PC μου και σκέφτομαι να δώσω κάτι παραπάνω για μεγαλύτερης χωρητικότητας άμα μπορώ να τον χρησιμοποιήσω και με το Xbox παράλληλα.

πρέπει να είναι άδειος και για αποκλειστική χρήση με xbox. Δεν μπορεις να τον έχεις και για άλλη χρήση. Μόλις τον συνδέσεις πρώτη φορα, σβήνει ότι είχες μέσα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

πρέπει να είναι άδειος και για αποκλειστική χρήση με xbox. Δεν μπορεις να τον έχεις και για άλλη χρήση. Μόλις τον συνδέσεις πρώτη φορα, σβήνει ότι είχες μέσα.

Well, shit... 😁

Κρίμα, και έλεγα ότι θα την σκαπουλάρω φτηνά.

Δε μου λες, άμα τον φορματαρω στο ΧΒΟΧ (1η φορά/σύνδεση) και μετά εγκαταστήσω παιχνίδια ή/και πετάξω αρχεία PC μέσα, στην επόμενη σύνδεση με το XBOX να φανταστώ πως δεν θα διαβάζει τα παιχνίδια ? 

Άμα κάνω partitioning τον εξωτερικό σκληρό ενδέχεται να δουλέψει ?

Edit :  λυση υπάρχει 

https://digiex.net/threads/copy-and-extract-content-from-an-xbox-one-usb-formatted-drive-on-a-windows-pc.13584/

...το πόσο καλό/κακό είναι όμως για τον HDD είναι ένα άλλο θέμα/δεν γνωρίζω.

Επεξ/σία από red1
Δημοσ.

Εγώ γιατί θυμάμαι ότι με ρώτησε την πρώτη φορά που συνδεσα σκληρό δίσκο αν θέλω να είναι αποκλειστική χρήση με την κονσόλα ή όχι; 

Σα να έρχεται εικόνα ότι μπορείς να τον χρησιμοποιείς και αλλού. 

Αν δεν ισχύει, απλά παραβλεψτε  το μήνυμα 

Δημοσ.
37 minutes ago, Paragontas-x said:

Τελικά κανένας δεν έχει ενεργοποιήσει στο λογαριασμό του στο xbox one το "2 step verification"?

Πώς και γιατί να το κάνω; 

Θέλεις να τσεκαρεις κάτι; Για να το κοιτάξωω αν ειναι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Τελικά κανένας δεν έχει ενεργοποιήσει στο λογαριασμό του στο xbox one το "2 step verification"?

Το έχω ενεργό και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα

Δημοσ.

Μάγκες, 2 step verification βάλτε (πλέον) παντού, είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα πάθουν σοκ (ιδίως άμα χρησιμοποιούν το ίδιο email για διάφορα site/υπηρεσίες) άμα μπουν στο ms account τους και δουν στο log-in history τους log-in από Κίνα, Κορέα, Ρωσία κτλπ...

Μπείτε πρώτα εδώ : https://haveibeenpwned.com και δείτε άμα το/τα email που χρησιμοποιείτε έχουν διαρρεύσει.

Στην περίπτωση που ναι, βουρ για 2 step verification ή και αλλαγή password/email για να προλάβετε τα χειρότερα.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, red1 είπε

Μάγκες, 2 step verification βάλτε (πλέον) παντού, είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα πάθουν σοκ (ιδίως άμα χρησιμοποιούν το ίδιο email για διάφορα site/υπηρεσίες) άμα μπουν στο ms account τους και δουν στο log-in history τους log-in από Κίνα, Κορέα, Ρωσία κτλπ...

Μπείτε πρώτα εδώ : https://haveibeenpwned.com και δείτε άμα το/τα email που χρησιμοποιείτε έχουν διαρρεύσει.

Στην περίπτωση που ναι, βουρ για 2 step verification ή και αλλαγή password/email για να προλάβετε τα χειρότερα.

Τι είναι αυτό; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, d_gkal είπε

Πώς και γιατί να το κάνω; 

Θέλεις να τσεκαρεις κάτι; Για να το κοιτάξωω αν ειναι

Νομίζω το ενεργοποιείς από τον υπολογιστή. 

Θέλω απλά να τσεκάρω αν το έχουμε ενεργό αν μπορούμε να έχουμε σε αυτό το μέιλ και άλλες εφαρμογές - υπηρεσίες όπως το xbox One, aquamail, thunderbird κ.τ.λ.

2 ώρες πριν, tsipizic είπε

Το έχω ενεργό και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα

Όταν το ενεργοποιήσες έκανες κάτι διαφορετικό στο xbox One και άλλες υπηρεσίες ή όχι; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Νομίζω το ενεργοποιείς από τον υπολογιστή. 

Θέλω απλά να τσεκάρω αν το έχουμε ενεργό αν μπορούμε να έχουμε σε αυτό το μέιλ και άλλες εφαρμογές - υπηρεσίες όπως το xbox One, aquamail, thunderbird κ.τ.λ.

Όταν το ενεργοποιήσες έκανες κάτι διαφορετικό στο xbox One και άλλες υπηρεσίες ή όχι; 

Το είχα ενεργό πριν πάρω Xbox. Νομίζω απλά σου ζητάει ένα OTP στο πρώτο login

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...