Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, tolstoy είπε

δεν καταλαβαινω οπως τα λεει η μεταφραση...

πρεπει να μπεις λεει στο λογαριασμο στο EPIC , δηλαδη ; εμεις απλα κατεβασαμε το fornite στον υπολογιστη και αυτο ηταν !!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, Sir_Petaflop είπε

Αυτό που λέει είναι ότι μπορείς να εγγραφείς στο Epic Store με τον λογαριασμό XBL/PSN σου.

Αφού κάνεις login μετά στο game θα πρέπει, μέσα από το παιχνίδι να στείλεις friend invite στο username του φίλου σου.

Αν π.χ. εγώ στο XBL είμαι ο Petaflop (και αυτό θα είναι το username μου στο epic store/XBL) και εσύ στο PSN ο Lalakis, θα σου στείλω friend invite, από το παιχνίδι μέσα για να παίξουμε.

Μην μπερδεύεσαι με το PC (που και αυτό εξυπηρετεί να φτιάξεις account για το XBL/PSN tag σου).

image.png.579b5ce53058e1d54d65208d7e7cd93b.png

Κάτσε γιατι χάθηκα, εμείς κατεβάσαμε το παιχνίδι στο xbox one.... Βάλαμε game pass για 1 μήνα, μπήκα στηβ epic έβαλα έναν κωδικό και παίζει. 

Η επόμενη κίνηση μου ποια πρέπει να είναι; 

7 λεπτά πριν, Sir_Petaflop είπε

Να ανοίξεις το fortnite και να ρωτήσεις τον φίλο σου στο ps4 τι name του βγάζει.

Από το παιχνίδι μέσα θα στείλεις friend invite σε αυτό το όνομα.

Τα κάναμε... Δεν τον βγάζει ούτε σε αυτόν ούτε σε εμάς. 

Αυτός έχει ps 4 αυτό είναι το θέμα. 

2 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Για να παίξεις online πρέπει να εχεις gold συνδρομή.

Όσον αφορά την sad edition και στο δικό μου είχε 1 μήνα gp και 14 ημέρες gold. 

Παιδιά το έβαλα για πώληση, αυτό έχει σκοπό να μου φάει όλα τα λεφτά για να παίξει το μωρό ένα παιχνίδι δεν αξίζει. 

Μέχρι να το πουλήσω θα του δώσω το pc και τελείωσε. 

• Confused 1
  • Sad 1

5 λεπτά πριν, leo066 είπε

Απλό game pass ή game pass ultimate? Αν είναι το δεύτερο τότε έχεις και gold

Την προφορά με το 1 ευρω άρα ναι έχω και gold και δεν μπορεί τελικά να παίξει με ps 4... 

Φάγαμε μισό βράδυ για το Xbox. 

Γιαυτό τελικά όλοι παίρνουν Sony γιατί είναι όλα πιο εύκολα 

• Confused 1
  • Sad 1

Κάποια πράγματα δεν είναι για όλους, ειδικά για όσους αγοράζουν χωρίς να κανουν έρευνα πρώτα. 

Παράδειγμα εσύ το "αχρηστεύεις" το μηχάνημα και θεωρεις καλύτερο το PS4, χωρίς κανέναν σοβαρό λόγο. Απλά γιατί δεν έψαξες από πριν τι ισχύει με το online κομμάτι. Κακώς. 

Δε κάνω καμιά επίθεση, απλά προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις ότι κανεις "λάθος". 

Όπως και να το κάνουμε είναι καλύτερο απ' το ps4. Ας πούμε ότι όντως χανει στα exclusive games. Εκεί ναι, σε αριθμό και μονο. Δεν έχει τόσα πολλά, όμως οι πωλήσεις δείχνουν ότι τα exclusives έρχονται σε δεύτερη μοίρα. 

Δε το κάνω vs όμως όπως είπα και στην αρχη, καλό είναι να μαθαίνουμε 2 3 πράγματα και μετά να περνάς σε αγορά. 

• Like 4
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Κάποια πράγματα δεν είναι για όλους, ειδικά για όσους αγοράζουν χωρίς να κανουν έρευνα πρώτα. 

Παράδειγμα εσύ το "αχρηστεύεις" το μηχάνημα και θεωρεις καλύτερο το PS4, χωρίς κανέναν σοβαρό λόγο. Απλά γιατί δεν έψαξες από πριν τι ισχύει με το online κομμάτι. Κακώς. 

Δε κάνω καμιά επίθεση, απλά προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις ότι κανεις "λάθος". 

Όπως και να το κάνουμε είναι καλύτερο απ' το ps4. Ας πούμε ότι όντως χανει στα exclusive games. Εκεί ναι, σε αριθμό και μονο. Δεν έχει τόσα πολλά, όμως οι πωλήσεις δείχνουν ότι τα exclusives έρχονται σε δεύτερη μοίρα. 

Δε το κάνω vs όμως όπως είπα και στην αρχη, καλό είναι να μαθαίνουμε 2 3 πράγματα και μετά να περνάς σε αγορά. 

δεν εχεις αδικο ΟΜΩΣ αν ειναι να σκαω ενα σωρο λεφτα για να παιξει το παιδι με τους φιλους του τι νοημα εχει αν ειναι καλυτερο ;

ΟΧΙ GOLD οχι game pass οχι το ενα οχι το αλλο...ισως για ατομα που ειναι μεγαλυτερα και χωρις υπολογιστη καλο ναι αξιζει αλλα για παιδια κατω των 15 δεν αξιζει με τιποτα, εκτος αν μιλαμε για πλουσιες οικογενειες-εμεις δεν ειμαστε !

Επεξ/σία από Lalakis1975
  • Sad 1

Κάνεις ένα λάθος.

Xbox παίρνεις επειδή μεγάλωσες με Halo ,rally sport challenge , Doa etc ,δεν παίρνεις για Fortnite.

Επειδή θυμάσαι τα τότε χρόνια που έλιωνες με τον αδερφό ,τον κολλητό σου στο split screen και πάει λέγοντας.

Τώρα η Μs έχει ανέβει ένα σκαλί δύο σκαλία και σου δίνει κι άλλους τίτλους ,μια καλή υπηρεσία που χρήζει ορισμένων βελτιώσεων σε καλές τιμές σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό και με καλό support.Και εγώ έχω παράπονα για τα exlusives k to split screen αλλά αν προτιμάς Sony- δικαίωμα του καθενός - θα βρείς το σχετικό νήμα παραδίπλα.

Προτού προβείς σε οποιαδήποτε αγορά ,κάνεις έρευνα.Καλο βράδυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Ggiorgos7 είπε

Κάνεις ένα λάθος.

Xbox παίρνεις επειδή μεγάλωσες με Halo ,rally sport challenge , Doa etc ,δεν παίρνεις για Fortnite.

Επειδή θυμάσαι τα τότε χρόνια που έλιωνες με τον αδερφό ,τον κολλητό σου στο split screen και πάει λέγοντας.

Τώρα η Μs έχει ανέβει ένα σκαλί δύο σκαλία και σου δίνει κι άλλους τίτλους ,μια καλή υπηρεσία που χρήζει ορισμένων βελτιώσεων σε καλές τιμές σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό και με καλό support.Και εγώ έχω παράπονα για τα exlusives k to split screen αλλά αν προτιμάς Sony- δικαίωμα του καθενός - θα βρείς το σχετικό νήμα παραδίπλα.

Προτού προβείς σε οποιαδήποτε αγορά ,κάνεις έρευνα.Καλο βράδυ.

δεν μεγαλωσα εγω με τετοια φιλε, εγω ειχα Atari , Amiga κλπ, το πηρα διοτι το βρηκα σε ευκαιρια και τελικα θελει να παιξει ο μικρος fortnite . εγω δεν τα ακουμπαω αυτα τα games .

βασικα εγω παιζω σε PC εδω και 20 χρονια .

και τα γραφω για τους γονεις μην την πατησουν ΟΧΙ γιατι η κονσολα ειναι αχρηστη,μια χαρα ειναι απλα η ms θελει να σε ξηλωνει να σου τρωει τα λεφτα με το ετσι θελω.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ

Επεξ/σία από Lalakis1975
  • Sad 2

Και εγω ειχα Amiga ,colorado ,cannon fodder etc.Δεν γουσταρω να ειμαι χορηγος καμιας κονσολας/εταιριας.Απο την στιγμη ομως  που ειμαι καμμενος με το halo story και μπορω να απολαμβανω κ μερικα παιχνιδια οπως forza,gears - metro,rdr2,call δεν με χαλαει το xbox.Ποσο μαλλον τωρα με τα keys ,χτυπας games σε χαμηλες τιμες.To ufc το χτυπησα στα 15 ,το division2 στα 12.

Εφόσον οι φίλοι του έχουν PS4 επρεπε να πας εκ αρχής εκεί πέρα. Δοκιμασμένο δηλαδή και θα έπαιζε χωρίς "προβλήματα" τώρα.

Ανέκαθεν ήταν επί πληρωμή η gold(online gaming) η υπηρεσία της Microsoft. 

Αντιθέτως στο ps3 ήταν εντελώς δωρεάν και στο PS4 έγινε επί πληρωμή (βλέπε Microsoft)-εξαιρεση κάποια games που δεν απαιτείται (δε το έχω δοκιμάσει, οπότε ότι διάβασα γράφω)

Επίσης η gamepass υπηρεσία είναι δωράκι (μη πω δωραρα). Με μηνιαία συνδρομή (13€/μηνα-εκτος αν ενεργοποιήσεις την προσφορά που τρέχει το τελευταίο διάστημα με το 1ευρω) έχεις παρά πολλα παιχνίδια να παίξεις. Από ΑΑΑ τίτλους μέχρι και ΩΩΩ. Παιχνίδια για όλα τα γούστα (έστω τα περισσότερα) 

Μαθηματικά και μονο να το πάρεις  καρασυμφερει το Gamepass.  4-5 παιχνιδια να τερματησες φτάνει! "Κέρδισες"! 

6 minutes ago, Lalakis1975 said:

δεν μεγαλωσα εγω με τετοια φιλε, εγω ειχα Atari , Amiga κλπ, το πηρα διοτι το βρηκα σε ευκαιρια και τελικα θελει να παιξει ο μικρος fortnite . εγω δεν τα ακουμπαω αυτα τα games .

βασικα εγω παιζω σε PC εδω και 20 χρονια .

και τα γραφω για τους γονεις μην την πατησουν ΟΧΙ γιατι η κονσολα ειναι αχρηστη,μια χαρα ειναι απλα η ms θελει να σε ξηλωνει να σου τρωει τα λεφτα με το ετσι θελω.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ

Να κάνω και λίγο πλάκα: Τελικά μια χαρά τα λες, το PS4 είναι για πιτσιρίκια, το Xbox για εμάς τα μεγάλα παιδιά 😛

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...