Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από το game pass παίδες αποχωρεί το gtaV https://www.xbox365.gr/news/to-grand-theft-auto-v-apoxwrei-apo-to-xbox-game-pass/

Υγ. Rockstar μπαίνει Rockstar βγαίνει 🙄🙄

Επεξ/σία από vagosvts7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Από το game pass παίδες αποχωρεί το gtaV https://www.xbox365.gr/news/to-grand-theft-auto-v-apoxwrei-apo-to-xbox-game-pass/

Υγ. Rockstar μπαίνει Rockstar βγαίνει 🙄🙄

Δεν πειράζει με δέκα ευρώ το παίρνει αν θέλει κάποιος... Ενώ το άλλο είναι πιο ακριβό αυτή τη στιγμή. 

• Like 2

3 ώρες πριν, malias4 είπε

Επαιρνα κ εγω πιο παλια παιχνιδια πο τουρκια πχ ειχα παρει το pes 2019 τσαμπα νομιζω 7€ αλλα τωρα εχω κοψει . Δεν δινω ουτε ενα ευρω του ερντογανι 😎 

Εχει 12μηνες κ το cdkeys απο βραζιλια με 25-30€ 

Τι παιζει οτι ειναι Βραζιλια? Τι μας ενοχλει? Επισης δεν βρισκω πουθενα με 30 ευρω τους 12 μηνες...Μπορεις να βοηθησεις?

20 ώρες πριν, DarthGRE είπε

Πήρα προχτές δυο 12μηνες με 30 ευρώ έκαστη. Τουρκία.

Απου φιλε μου?

1 ώρα πριν, FLIMIT είπε

Τι παιζει οτι ειναι Βραζιλια? Τι μας ενοχλει? Επισης δεν βρισκω πουθενα με 30 ευρω τους 12 μηνες...Μπορεις να βοηθησεις?

Απου φιλε μου?

Aν ειναι βραζιλια πρεπει ν ατο ενεργοποιησεις με vpn αλλιως δεν το δεχετε.

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-brazil

25ε εχει τωρα η 12μηνη

2 ώρες πριν, Lalakis1975 είπε

Δεν πειράζει με δέκα ευρώ το παίρνει αν θέλει κάποιος... Ενώ το άλλο είναι πιο ακριβό αυτή τη στιγμή. 

Που θα το βρω με 10€; Στο store 24€ το βλέπω τώρα απο 30€, γιατί εγώ ήμουν απο τους "τυχερούς" πήρα το Red Dead Redemption 2 με 31€ πριν το Πάσχα που το είχε σε προσφορά και κατέβασα το GTA απο gamepass ... Που να ήξερα όμως 👎

1 λεπτό πριν, talentscout είπε

Που θα το βρω με 10€; Στο store 24€ το βλέπω τώρα απο 30€, γιατί εγώ ήμουν απο τους "τυχερούς" πήρα το Red Dead Redemption 2 με 31€ πριν το Πάσχα που το είχε σε προσφορά και κατέβασα το GTA απο gamepass ... Που να ήξερα όμως 👎

Ψάξε από άλλες πηγές εκτός store... Το είδα προχτές στα 13 ευρώ. Θα κατέβει κ άλλο όμως να είσαι σίγουρος. 

Έφτασα στο πρώτο boss. Το παιχνίδι τα σπάει. Με έχει κερδίσει αφάνταστα. Θύμισε boss μάχες πλατφόρμας και μου βγήκε ένταση παρόλο που ήταν εύκολη.

Το παιχνίδι (Journey to the Savage Planet) το προτείνω ανεπιφύλακτα. Το FPS αδικεί το παιχνίδι καθώς υπερβαίνει το είδος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια από τις καλύτερες διαφημίσεις που είδα τον τελευταίο καιρό. Με πολύ νόημα, αυτοσαρκασμό και πολλές μπηχτες

Επεξ/σία από otello_gr
  • Like 2
  • Thanks 1

3 ώρες πριν, talentscout είπε

Πηρα την deluxe εκδοση απο το store 14Ευρω πριν μια εβδομαδα ! ...

• Like 1
  • Thanks 1

Η αγορα 12μηνης συνδρομης απο Βραζιλια με τον τροπο που περιγραφεται σε αλλο ποστ ειναι ασφαλης;Υπαρχει καποιος κινδυνος για Βan; Γιατι πλεον ειναι 20€ διαφορα με την ευρωπαικη 12μηνη....

30 λεπτά πριν, john1080 είπε

Η αγορα 12μηνης συνδρομης απο Βραζιλια με τον τροπο που περιγραφεται σε αλλο ποστ ειναι ασφαλης;Υπαρχει καποιος κινδυνος για Βan; Γιατι πλεον ειναι 20€ διαφορα με την ευρωπαικη 12μηνη....

Αν κάνεις αγορά στον κύριο λογαριασμό μου και δεν κάνεις μοιρασιες με άλλους κλπ, δεν έχει αναφερθεί κανένα ban. 

Οδηγίες στο 3ο ποστ εδώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ζεσταίνονται οι μηχανές του sim king!
https://mobile.twitter.com/klobrille/status/1253448719325958144

https://mobile.twitter.com/klobrille/status/1253459588826968064

4-EA61331-F935-46-AC-AB9-A-3-BCB3-E51388

Επεξ/σία από DJTaurus
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, john1080 είπε

Πως να σου πει καποιος οτι ειναι ασφαλης, εφοσον επισημα, απαγορευεται.

Ανεπισημα, δουλευει, αλλα το ρισκο ειναι δικο σου.

Εως τωρα, σκοπιμα, το αφηνουν, καπως σαν τα σπασμενα windows/office, δεν χαλανε την πελατειακη βαση.

Αλλα καμια εγγυηση για το μελλον.

Προσωπικη συσταση, να μην μαρκαριστεις αν εχεις ηδη στον λογαριασμο σου πολλα παιχνιδια.

Επεξ/σία από nek4d

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...