Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

53 minutes ago, Choutas said:

Αυτό που καταλαβαίνω από την εμπειρία μου είναι ότι η MS έχει παραπάνω εμπιστοσύνη στην κονσόλα που θα λανσάρει και σχεδόν όλα εκτός τιμής τα έχει ρίξει στο τραπέζι. Ίσως το Lockheart να μην βγει στο launch και ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία έχουμε την αδύναμη κονσόλα να έρχεται μετά την δυνατή.

Γενικά δούλεψε σωστά το τμήμα μάρκετινγκ. Εγώ προς Xbox οδεύω ξεκάθαρα.

Είναι ξεκάθαρο ότι έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα της στην νέα κονσόλα! Περιμένουν την Sony να ανακοινώσει τιμή για να την χτυπήσει στα ίσα! 

Το Lockhart και εγώ το περιμένω μετά από 6-8 μήνες, να έχει μειωθεί το κόστος της gpu. Μην ξεχνάμε ότι η AMD από το 21 θα παίζει στα 5nm και το 7 nm node θα έχει ωριμάσει πάρα πολύ! 

Το δικό μου πλάνο αναβάθμισης είναι τέλος του 20 να πάω σε XBX και αρχές του 22 στο SeX + καινούργια TV :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 λεπτά πριν, bfc είπε

Υπάρχει τρόπος να πάρουμε το Premium Deluge Pack του crackdown 2? Μου βγάζει το περιεχόμενο δεν είναι για την περιοχή μου. 

Ναι, κατέβασε ένα δωρεάν vpn (tunnel bear) και κάνε δουλειά από Αγγλία.

Πριν 2 χρονια  ειχα παρει τηλεφωνικη υποστηριξη και πληρωνα αγγλια διεθνες 2 ωρες με εκαναν πασα σε διαφορους  χωρις να δωσουν λυση . Χωρις να πουν το απλο για τους λογαριασμους στα παλια 360 και τα region τους που χτυπανε τωρα στα X1 :D 

29 λεπτά πριν, Sir_Petaflop είπε

Τα πάντα είναι included με το "base" game.

Την ξέρεις την τρέλα μου. Κάποιοι την έχουν παρεξηγήσει.

Η ουσία είναι ότι ξεπεράσαμε το support και το φτιάξαμε μόνοι μας.

Όπως είδες ούτε αυτό βοήθησε τον Shodan.

Εγώ έχασα κάτι ώρες.

Βρήκα όμως άλλον ένα φίλο.

Priceless.

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να μοιραστώ κι εδώ την εμπειρία μου για το support της MS. Πρόσφατα αγόρασα μια 12μηνη gold και από κεκτημένη ταχύτητα όταν πήγα να την ενεργοποιήσω με ρώτησε αν ήθελα να την μετατρέψω σε 4μηνη Ultimate και πάτησα ναι. Αμέσως μίλησα μέσω chat με ms μου ακύρωσαν την συνδρομή και μου έβαλαν κανονικά 12 μήνες gold, ότι ακριβώς ήθελα δηλαδή. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μου ξανά δόθηκε η δυνατότητα να την μετατρέψω σε 12μηνη Ultimate με 1 ευρώ ενω την είχα χρησιμοποιήσει ξανά στο παρελθόν την προσφορά αυτή. Κι όλα αυτά μέσα σε 5 λεπτά. Γενικώς για την υποστήριξη της MS, αν εξαιρέσεις μια φορά που άργησε λίγο παραπάνω το χειριστήριο μου, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις 

• Like 3

Τερμάτισα το Indivisible προχθές και σε γενικές γραμμές είναι καλός τίτλος και τον προτείνω απλά το difficulty scaling είναι ότι να ναι μερικές φορές. Στο τέλος πολλά sidequests νίκαγα με ένα χτύπημα το boas. Το παιχνίδι πάει από δύσκολο σε πσνεύκολο μέσα σε μία ώρα περίπου νωρίς σχετικά πριν την μέση.

Τώρα παίζω το Journey to the Savage Planet. Παρόλο που τα FPS είναι ίσως τα λιγότερα αγαπημένα γουστάρω το χιούμορ του παιχνιδιού και το ποσό βάση έχει δώσει στην εξερεύνηση.

Το ποσό απλοϊκή είναι η μάχη δεν με πειράζει καθόλου μακάρι να μην είχε να πω την αλήθεια και να ήταν καθαρά εξερεύνηση

• Like 2

5 ώρες πριν, Choutas είπε

Τερμάτισα το Indivisible προχθές και σε γενικές γραμμές είναι καλός τίτλος και τον προτείνω απλά το difficulty scaling είναι ότι να ναι μερικές φορές. Στο τέλος πολλά sidequests νίκαγα με ένα χτύπημα το boas. Το παιχνίδι πάει από δύσκολο σε πσνεύκολο μέσα σε μία ώρα περίπου νωρίς σχετικά πριν την μέση.

Τώρα παίζω το Journey to the Savage Planet. Παρόλο που τα FPS είναι ίσως τα λιγότερα αγαπημένα γουστάρω το χιούμορ του παιχνιδιού και το ποσό βάση έχει δώσει στην εξερεύνηση.

Το ποσό απλοϊκή είναι η μάχη δεν με πειράζει καθόλου μακάρι να μην είχε να πω την αλήθεια και να ήταν καθαρά εξερεύνηση

φοβερο παιχνιδι από το πουθενα. Ειμαι στο 80% και δεν λεω να το βαλω κατω. Κυνηγαω όλα τα μυστικα! Αν δεν ηταν το Παςς δεν υπηρχε περιπτωση να το αγοραζα το συγκεκριμενο. Να τα καλα της υπηρεσίας. 

ΥΓ. Θα αγορασω και το DLC 

• Like 2

23 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Καλησπέρα, στα παιδιά...

Σε 4 ημέρες μου ληγει η gold συνδρομή μου...

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-eu-cd-key

Κάτι πιο οικονομικό απο αυτό?

Πήρα προχτές δυο 12μηνες με 30 ευρώ έκαστη. Τουρκία.

17 ώρες πριν, DarthGRE είπε

Πήρα προχτές δυο 12μηνες με 30 ευρώ έκαστη. Τουρκία.

Επαιρνα κ εγω πιο παλια παιχνιδια πο τουρκια πχ ειχα παρει το pes 2019 τσαμπα νομιζω 7€ αλλα τωρα εχω κοψει . Δεν δινω ουτε ενα ευρω του ερντογανι 😎 

Εχει 12μηνες κ το cdkeys απο βραζιλια με 25-30€ 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...