Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

LOL ακομα δε το εχω ξεκινησει στο ps4 pro και ερχεται η φαπα απο το X . περιπου το ιδιο πρεπει να τρεχουν σε 1440p ;

Nope. 4k στο Xbox One X και καλύτερο frame rate. Γενικά απο τα ΑΑΑΑ παιχνίδια, είναι αυτό που έχει την μεγαλύτερη διαφορά.

Επεξ/σία από DarthGRE
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 minutes ago, DarthGRE said:

Nope. 4k στο Xbox One X και καλύτερο frame rate. Γενικά απο τα ΑΑΑΑ παιχνίδια, είναι αυτό που έχει την μεγαλύτερη διαφορά.

Αποκλείεται...τα παραπάνω tf του XBX δεν κάνουν καμία διάφορα....

20 minutes ago, Lalakis1975 said:

Τον Μάη θα δουλεύουμε ας το δίνανε Απρίλιο... Έλεος 

Απαιτούμε να συνεχιστή η καραντίνα μέχρι τέλος Μάη!

Μόλις τώρα, VaggD είπε

Αποκλείεται...τα παραπάνω tf του XBX δεν κάνουν καμία διάφορα....

Θα δεις φίλε τι έχει να γίνει με τον ssd την επόμενη γενιά, θα σου  κοπεί η μαγκιά 😂

• Thanks 1

Εντωμεταξυ πριν λίγες ημερες εδω μεσα ελεγαν καποιοι τι παιχνιδια ειναι αυτα στο gamepass αηδιες κτλ, εγω τα εχω βαλει ολα να κατεβαινουν, η κονσολα δεν κλεινει, τα ματια μου εχουν γινει κοκκινα μπας και προλαβω να τα παιξω ολα + τα multiplayer που παιζω, οτι και να πουμε για αυτη την υπηρεσια ειναι λιγο, ετσι και συνεχισει ετσι η ms εχει κερδισει το μεριδιο της αγορας που θελει και ας μην πουλησει καλα το XSX (αν και με τετοιο κραχτη δεν ξερω) αντε να βγαλει το gp και στο switch και αντε γεια σας...Εντωμεταξυ θα βγει και το xcom 2 στο pc από οτι διαβασα, ρε μας κοροιδευετε; Αν δεν ηταν η καραντινα ποτε θα προλαβαιναμε εστω να τα δουμε ολα αυτα (και τα yakuza θεωρω must play)

19 λεπτά πριν, DarthGRE είπε

Θα δεις φίλε τι έχει να γίνει με τον ssd την επόμενη γενιά, θα σου  κοπεί η μαγκιά 😂

Καλα αν ασχοληθεις λιγο παραπανω στο topic του ps5 πεφτεις σε μεγαλη λουπα, απο εκει που ελεγαν ολοι οτι αν εχει και bc θα κερδισει hands down τωρα ξαφνικα λενε ενταξει και να μην εχει ολα του ps4 δε μας νοιαζει και να μην εχει του 3 και του 2 δεν πειραζει ειναι παλια...Αν σεβεσαι τον εαυτο σου εχεις ενα φιλο με ps στην ελλαδα (ολοι εχουν απο ενα εστω και ας μην κανουν τιποτα) παιζεις εσυ τα παντα στο pc και στο game pass και αμα λαχει καθε  χρονo που βγαινει ενα exclusive (που οντως αρκετα απο αυτα ειναι επη) δανειζεσαι ενα ps και κανεις τη δουλεια σου, ασε που αν εχεις και ps1,ps2 ps3 πχ παιζεις και παιχνιδαρες που ετσι και αλλιως δεν τις παιζουν τα καινουρια,...

• Like 1

Καλησπέρα, στα παιδιά...

Σε 4 ημέρες μου ληγει η gold συνδρομή μου...

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-eu-cd-key

Κάτι πιο οικονομικό απο αυτό?

17 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Καλησπέρα, στα παιδιά...

Σε 4 ημέρες μου ληγει η gold συνδρομή μου...

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-eu-cd-key

Κάτι πιο οικονομικό απο αυτό?

Όχι ρε γαμωτο 52 την αγόρασα εγώ πριν 2 μέρες που δεν ήθελα να μπλέξω με βραζιλια και μαγαδασκαρη

1 ώρα πριν, stafftw είπε

(και τα yakuza θεωρω must play)

Τώρα που τελειώσα τα ori έπιασα το yakuza zero. Αρχή είμαι ακόμα αλλά με έχει κερδίσει. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Λίγο παραπάνω βίντεο έχει (ίσως επειδή είναι αρχή ακόμα) αλλά έχει ωραίο στόρυ που σε κάνει  να κολλάς.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά σήμερα έφαγα νίλα από την κονσόλα μου.

Ανοίγω και βλέπω System Error E208 και ούτε με soft reset ούτε με hard reset φτιάχνεται το μόνο που έχει ως επιλογή είναι η επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και κωλόνω γιατί έχω adsl και για να ξανακατεβάσω τα 900 gb που έχω  θα περιμένω σαν τον μακάκα.

Καμία λύση υπάρχει ή πάμε βουρ για εργοστασιακές ρυθμίσεις;

Αυτό κατά 99% προήλθε από κλείσιμο από το κουμπί του Xbox και όχι από κλείσιμο από το χειριστήριο. Είχε παγώσει η οθόνη και λέω ας το κλείσω για να πάω να κοιμηθώ.

Επεξ/σία από Choutas

Έκανα Factory Reset και όλα καλά είχε επιλογή να μην σβήσει τα παιχνίδια το είχα ξεχάσει αυτό όντως υπάρχει.

Τέλος καλό όλα καλά γιατί έπαθα και ένα μικρό εγκεφαλικό.

• Like 4

2 hours ago, DarthGRE said:

Έχω αγοράσει καινούργια βρακάκια, δυο δυο θα τα αλλάζω! :P

2 hours ago, stafftw said:

Εντωμεταξυ πριν λίγες ημερες εδω μεσα ελεγαν καποιοι τι παιχνιδια ειναι αυτα στο gamepass αηδιες κτλ, εγω τα εχω βαλει ολα να κατεβαινουν, η κονσολα δεν κλεινει, τα ματια μου εχουν γινει κοκκινα μπας και προλαβω να τα παιξω ολα + τα multiplayer που παιζω, οτι και να πουμε για αυτη την υπηρεσια ειναι λιγο, ετσι και συνεχισει ετσι η ms εχει κερδισει το μεριδιο της αγορας που θελει και ας μην πουλησει καλα το XSX (αν και με τετοιο κραχτη δεν ξερω) αντε να βγαλει το gp και στο switch και αντε γεια σας...Εντωμεταξυ θα βγει και το xcom 2 στο pc από οτι διαβασα, ρε μας κοροιδευετε; Αν δεν ηταν η καραντινα ποτε θα προλαβαιναμε εστω να τα δουμε ολα αυτα (και τα yakuza θεωρω must play)

Καλα αν ασχοληθεις λιγο παραπανω στο topic του ps5 πεφτεις σε μεγαλη λουπα, απο εκει που ελεγαν ολοι οτι αν εχει και bc θα κερδισει hands down τωρα ξαφνικα λενε ενταξει και να μην εχει ολα του ps4 δε μας νοιαζει και να μην εχει του 3 και του 2 δεν πειραζει ειναι παλια...Αν σεβεσαι τον εαυτο σου εχεις ενα φιλο με ps στην ελλαδα (ολοι εχουν απο ενα εστω και ας μην κανουν τιποτα) παιζεις εσυ τα παντα στο pc και στο game pass και αμα λαχει καθε  χρονo που βγαινει ενα exclusive (που οντως αρκετα απο αυτα ειναι επη) δανειζεσαι ενα ps και κανεις τη δουλεια σου, ασε που αν εχεις και ps1,ps2 ps3 πχ παιζεις και παιχνιδαρες που ετσι και αλλιως δεν τις παιζουν τα καινουρια,...

Θα πέσει πολύ γέλιο, ειδικά αν κυκλοφορήσει και το Lockhart... 

Αυτό που καταλαβαίνω από την εμπειρία μου είναι ότι η MS έχει παραπάνω εμπιστοσύνη στην κονσόλα που θα λανσάρει και σχεδόν όλα εκτός τιμής τα έχει ρίξει στο τραπέζι. Ίσως το Lockheart να μην βγει στο launch και ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία έχουμε την αδύναμη κονσόλα να έρχεται μετά την δυνατή.

Γενικά δούλεψε σωστά το τμήμα μάρκετινγκ. Εγώ προς Xbox οδεύω ξεκάθαρα.

2 ώρες πριν, otello_gr είπε

Όχι ρε γαμωτο 52 την αγόρασα εγώ πριν 2 μέρες που δεν ήθελα να μπλέξω με βραζιλια και μαγαδασκαρη

Εχει και αυτή, 

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360

αλλά νομίζω οτι αυτή με τα 45 με καλύπτει!

25 λεπτά πριν, Sir_Petaflop είπε

Quoted for truth.

Έπεσε τρελή δουλειά με τον Ηλία - και στο τέλος βρήκαμε άκρη.

Τα λέμε παίδες....

Σας στέλνω την αγάπη μου xboάκηδες. Μην μασάτε.

Έτσι, να φαίνεται ποιος πραγματικά βοηθάει την κοινότητα του χβοχ με έμπρακτες λύσεις και υποστήριξη. 

Ψηφίζω δεύτερη ζωή στον πεταφλοπ, όλοι δικαιούνται δεύτερες ευκαιρίες!!

• Like 4
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...