Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γενικά πάντως αντιμετωπίζω το εξής παράδοξο με το xbox. Παίζω κανονικά multiplayer όλα τα παιχνίδια (όσα έχω τουλάχιστον με το game pass και το fifa16) και δεν μπορεί το σύστημα να μου βρει συμπαίκτες ΜΟΝΟ στο gears of war 4. Να πω ότι δεν έχω πειράξει κάποια ρύθμιση στο παιχνίδι και ότι χθες για μια και μοναδική φορά μπόρεσα και έπαιξα.....απο χθες μέχρι σήμερα όταν ξαναπροσπάθησα μου βγάζει ότι ψάχνει....ψάχνει.....ψάχνει.....και εγω περιμένω.....περιμένω......περιμένω.

Επομένως δεν είναι πρόβλημα δικτύου, firewall ή ανοιχτής θύρας στο router για το xbox.

το κακό είναι ότι το gears of war 4 είναι ένα αγαπημένο παιχνίδι και θα ήθελα και το online του......κάτι που σκέφτηκα τώρα, στην προσπάθεια μου να παίξω online  δεν έχω παίξει σχεδόν καθόλου το campaign, λέτε να φταίει αυτό;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα παιδιά.ερωτηση.σκεφτομαι να κάνω δώρο στον εαυτό μου xbox one x πακέτο με το shadow of the tomb raider.τωρα έχω το απλό xbox one.η τηλεόραση μου είναι 49'' Samsung full HD χωρίς hdr.σκεφτομαι να δώσω το παλιό xbox λοιπόν και να κρατησω τα games μου.αξιζει η αγορά λέτε η πρέπει οπωσδήποτε να πάρω 4k TV; 

7 λεπτά πριν, x.ristos1980 είπε

Καλησπέρα παιδιά.ερωτηση.σκεφτομαι να κάνω δώρο στον εαυτό μου xbox one x πακέτο με το shadow of the tomb raider.τωρα έχω το απλό xbox one.η τηλεόραση μου είναι 49'' Samsung full HD χωρίς hdr.σκεφτομαι να δώσω το παλιό xbox λοιπόν και να κρατησω τα games μου.αξιζει η αγορά λέτε η πρέπει οπωσδήποτε να πάρω 4k TV; 

Πολυ ανωτερο ακομα κι ετσι, η αληθεια ειναι πως τα δοντια του θα τα δειξει σε μια 4k/hdr tv..

4 λεπτά πριν, kostiger είπε

Πολυ ανωτερο ακομα κι ετσι, η αληθεια ειναι πως τα δοντια του θα τα δειξει σε μια 4k/hdr tv..

Το σκέφτηκα σαν future proof μηχάνημα ετσι ώστε και σε ένα με δύο χρόνια αν πάω σε 4k TV να παίζει ακόμα άνετα 

2 λεπτά πριν, x.ristos1980 είπε

Το σκέφτηκα σαν future proof μηχάνημα ετσι ώστε και σε ένα με δύο χρόνια αν πάω σε 4k TV να παίζει ακόμα άνετα 

Ειναι, στο μεταξυ θα εχει βγει και το επομενο ΧΒΟΧ μεσα σε αυτο το διαστημα ομως..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, x.ristos1980 είπε

Μόνο future proof δεν είναι γιατί σε αυτήν την γενιά η Microsoft και γενικότερα το xbox one δεν τα πήγε και πολύ καλά και ότι studios αγόρασε τα παιχνίδια τους θα τα δεις στην επόμενη κονσόλα που λογικά θα βγει το 2020.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη κράτα τα λεφτά σου για μια 4k tv μείνε με το xbox one s αφού σε αυτήν την γενιά κονσολών μια χαρά είσαι και όταν με το καλό βγούνε οι νέες κονσόλες λογικά όπως είπα το αρχές 2020 βλέπεις ποια νέα κονσόλα θα αγοράσεις.

Επεξ/σία από Paragontas-x

1 λεπτό πριν, Paragontas-x είπε

Μόνο future proof δεν είναι γιατί σε αυτήν την γενιά η Microsoft και γενικότερα το xbox one δεν τα πήγε και πολύ καλά και ότι studios αγόρασε τα παιχνίδια τους θα τα δεις στην επόμενη κονσόλα που λογικά θα βγει το 2020.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη κράτα τα λεφτά σου για μια 4k tv μείνε με το xbox one s αφού σε αυτήν την γενιά κονσολών μια χαρά είσαι και όταν με το καλό βγούνε οι νέες κονσόλες λογικά όπως είπα το αρχές 2020 βλέπεις ποια νέα κονσόλα θα αγοράσεις.

Δεν έχω το s φίλε μου.το πρώτο πρώτο έχω.ουτως η άλλως δεν παίρνω ποτέ κονσόλα παρά μετά τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας(για να αποφεύγω τα όποια προβλήματα παίζει να βγάλει και να βλέπω και το lineup των games)της οπότε και νέο να βγάλει το 2020 για αγορά θα πάει το 2021.επισης δεν μπορώ να καταλάβω το δεν τα πήγε καλά το xbox σε αυτήν την γενιά.μια χαρά τα πήγε.σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου πάντως 

Εμένα με ενδιαφέρει να μου βγάζει ομαλό framerate και παραπάνω eye candy στα παιχνίδια μου.γι'αυτο ρώτησα περισσότερο αν αξίζει σε full HD tv

10 λεπτά πριν, x.ristos1980 είπε

Δεν έχω το s φίλε μου.το πρώτο πρώτο έχω.ουτως η άλλως δεν παίρνω ποτέ κονσόλα παρά μετά τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας(για να αποφεύγω τα όποια προβλήματα παίζει να βγάλει και να βλέπω και το lineup των games)της οπότε και νέο να βγάλει το 2020 για αγορά θα πάει το 2021.επισης δεν μπορώ να καταλάβω το δεν τα πήγε καλά το xbox σε αυτήν την γενιά.μια χαρά τα πήγε.σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου πάντως 

Εμένα με ενδιαφέρει να μου βγάζει ομαλό framerate και παραπάνω eye candy στα παιχνίδια μου.γι'αυτο ρώτησα περισσότερο αν αξίζει σε full HD tv

Αν οι διαφορές είναι αμελητέες μένω και με το τωρινό xbox 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, x.ristos1980 είπε

Αν οι διαφορές είναι αμελητέες μένω και με το τωρινό xbox 

Και πολύ καλά κάνεις έτσι πρέπει να γίνεται για πολλούς λόγους όπως π.χ. το να δεις αν θα βγάλει προβλήματα ή να πέσει λίγο η τιμή της.

Αν για εσένα οι τριπλάσιες σε πωλήσεις κονσόλες του αντίπαλου στρατοπέδου Sony Playstation 4 σε σχέση με το Microsoft Xbox one, τρομερά λιγότερα αποκλειστικά παιχνίδια, μέχρι και ο phil spencer παραδέχτηκε ότι σε αυτήν την γενιά κονσολών είναι η χαμένη είναι μια χαρά εγώ πάω πάσο.

Πάντως και οι δυο εταιρίες Sony & Microsoft τις ποιο δυνατές τους κονσόλες θα τις χρεώσουν περίπου 500-600 ευρώ με βάση την ιστορία τουλάχιστον.

Αφού λοιπόν σκεφτόσουν να πάρεις το xbox one x τώρα που κοστίζει 460 ευρώ όχι μεγάλη διαφορά από τα 600 ευρώ που πιστεύω τόσο περίπου θα κοστίζουν οι ποιο δυνατές εκδόσεις των νέων κονσολών Sony & Microsoft.

Και το πρώτο  xbox one να έχεις πάλι μια χαρά είσαι απλά το xbox one s είναι λίγο μικρότερο από το πρώτο xbox one και υποστηρίζει και την αναπαραγωγή 4k bluray ταινιών  και έχει και hdr υποστήριξη τίποτα άλλο.

5 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Και πολύ καλά κάνεις έτσι πρέπει να γίνεται για πολλούς λόγους όπως π.χ. το να δεις αν θα βγάλει προβλήματα ή να πέσει λίγο η τιμή της.

Αν για εσένα οι τριπλάσιες σε πωλήσεις κονσόλες του αντίπαλου στρατοπέδου Sony Playstation 4 σε σχέση με το Microsoft Xbox one και μηδέν τρομερά λιγότερα αποκλειστικά παιχνίδια είναι μια χαρά εγώ πάω πάσο.

Πάντως και οι δυο εταιρίες Sony & Microsoft τις ποιο δυνατές τους κονσόλες θα τις χρεώσουν περίπου 500-600 ευρώ με βάση την ιστορία τουλάχιστον.

Αφού λοιπόν σκεφτόσουν να πάρεις το xbox one x τώρα που κοστίζει 460 ευρώ όχι μεγάλη διαφορά από τα 600 ευρώ που πιστεύω τόσο περίπου θα κοστίζουν οι ποιο δυνατές εκδόσεις των νέων κονσολών Sony & Microsoft.

Και το πρώτο  xbox one να έχεις πάλι μια χαρά είσαι απλά το xbox one s είναι λίγο μικρότερο από το πρώτο xbox one και υποστηρίζει και την αναπαραγωγή 4k bluray ταινιών  και έχει και hdr υποστήριξη τίποτα άλλο.

Κοίτα..εχω από πολύ παλιά xbox με δεκάδες games στον λογαριασμό μου όπως και καλύτερες υπηρεσίες από την Microsoft(backwards compatibility,games with gold κλπ κλπ).δεν θέλω να το κάνω xbox vs PlayStation απλά θα το διορθώσω και θα πω ότι εμένα σαν χρήστη με ικανοποιεί πλήρως.μαγκια η Sony που πήγε καλά σε αυτή την γενιά.αλλωστε όπως έχω ξαναγράψει σε άλλο νήμα,όσο πιο πολλές οι εταιρίες,τόσο καλύτερο το gaming

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεκτό θεμιτό.

Εγώ απλά έχω και τις δυο κονσόλες ps4pro & xbox one x και στο λέω από την άποψη ότι βλέπω τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε κονσόλας.

Για να σου δώσω ένα τρανταχτό παράδειγμα η ποιότητα κατασκευής του xbox one x σε σχέση με την ποιότητα κατασκευής του ps4pro δεν συγκρίνετε πολύ ανώτερο το xbox one x σε όλα τα επίπεδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, x.ristos1980 είπε

Κοίτα..εχω από πολύ παλιά xbox με δεκάδες games στον λογαριασμό μου όπως και καλύτερες υπηρεσίες από την Microsoft(backwards compatibility,games with gold κλπ κλπ).δεν θέλω να το κάνω xbox vs PlayStation απλά θα το διορθώσω και θα πω ότι εμένα σαν χρήστη με ικανοποιεί πλήρως.μαγκια η Sony που πήγε καλά σε αυτή την γενιά.αλλωστε όπως έχω ξαναγράψει σε άλλο νήμα,όσο πιο πολλές οι εταιρίες,τόσο καλύτερο το gaming

Θεωρω πως θα ειναι πολυ καλη αγορα ακομα και τωρα. Το Quantum Break κρατουσε πολυ καλα οταν το ειχα δοκιμασει και σε FULL HD TV... Σε 4Κ σε σημεια ηταν χασιμο. Τα συμπερασματα δικα σου..

Το καλυτερο που θα ειχες να κανεις θα ηταν να κανειςενα τεστ μονος σου σε καποιο καταστημα ή σε καποιο φιλικο σπιτι.

Επεξ/σία από kostiger

1 λεπτό πριν, Paragontas-x είπε

Δεκτό θεμιτό.

Εγώ απλά έχω και τις δυο κονσόλες ps4pro & xbox one x και στο λέω από την άποψη ότι βλέπω τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε κονσόλας.

Ξέρουμε ωστόσο τι θα βγάλουν οι εταιρείες η θα φάμε κανένα παγωτάκι και απλά θα διαφέρουν ελάχιστα τα specs από ps4 pro και xbox one x; 

2 λεπτά πριν, kostiger είπε

Θεωρω πως θα ειναι πολυ καλη αγορα ακομα και τωρα. Το Quantum Break κρατουσε πολυ καλα οταν το ειχα δοκιμασει και σε FULL HD TV... Σε 4Κ σε σημεια ηταν χασιμο. Τα συμπερασματα δικα σου..

Το καλυτερο που θα ειχες να κανεις θα ηταν να κανειςενα τεστ μονος σου σε καποιο καταστημα ή σε καποιο φιλικο σπιτι.

Δύσκολο γτ έχω μετακομίσει Τρίπολη και οι μόνες επαφές και σε Καταστήματα και σε σπίτια φίλων είναι pro evolution soccer και ξερό ψωμί σε ps4 slim.gaming μεσαιωνας

Με βάση αυτά που έχω δει και διαβάσει πιστεύω ότι θα βγάλουν τουλάχιστον 2 κονσόλες η κάθε εταιρία μια δυνατή και μια όχι και τόσο δυνατή.

Δεν ξέρω αν θα βγάλουν και 3 κονσόλα αμέσως ή μετά από 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία τους.

5 λεπτά πριν, x.ristos1980 είπε

Ξέρουμε ωστόσο τι θα βγάλουν οι εταιρείες η θα φάμε κανένα παγωτάκι και απλά θα διαφέρουν ελάχιστα τα specs από ps4 pro και xbox one x; 

Δύσκολο γτ έχω μετακομίσει Τρίπολη και οι μόνες επαφές και σε Καταστήματα και σε σπίτια φίλων είναι pro evolution soccer και ξερό ψωμί σε ps4 slim.gaming μεσαιωνας

Καταλαβα. Τα επομενης γενιας φιλε παντως, μονο και μονο απο τον επεξεργαστη, απο Jaguar σε Ryzen καταλαβαινεις πως θα ειναι μερα με τη νυχτα. Απο εκει και περα και η καρτα γραφικων της APU προφανως και θα ειναι πιο ισχυρη απο αυτη του Χ. Η λογικη υποβαλλει οτι θα ειναι μεγαλη η αναβαθμιση..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...