Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To εβαλα στο xbox και πάλι δεν κάνει τίποτα....Είναι τρελό αυτό που γίνεται!!!!!!!!!!! Μήπως φταίει, που η vodafone δεν έχει Ipv6???

2 ώρες πριν, kundi είπε

dns 8.8.8.8. αλλαξε το

Επεξ/σία από @pnea1973
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 9/4/2020 στις 12:33 ΜΜ, Ggiorgos7 είπε

Καλημερα.Εγω χτυπησα το call of duty WWII ,εστω και καθυστερημενα ,τώρα που παιζει προσφορα.

Πολυ καλο.

Ειναι παιχνιδαρα αξίζει πόσο το πήρες? 

40 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

To εβαλα στο xbox και πάλι δεν κάνει τίποτα....Είναι τρελό αυτό που γίνεται!!!!!!!!!!! Μήπως φταίει, που η vodafone δεν έχει Ipv6???

Κάποιο άλλο πρόβλημα συμβαίνει, με 100αρα πάνω σε Η267 αλλά και απλή στα 17 με fritz έχω πρόσβαση κανονικά. Βρες κάποιο άλλο εξοπλισμό, εκτός παροχών αν μπορείς και δοκίμασε το. Επίσης δίνει ipv6 εδώ και χρόνια, στο Η300 απλά δε στο παρέχει.

Στις 9/4/2020 στις 3:19 ΜΜ, @pnea1973 είπε

Παιδιά το πρόβλημα με το warzone και μόνο εξακολουθεί να υπαρχει. Με το που πάει να ξεκινήσει το παιχνίδι, κολλάει και βγάζει μήνυμα lost connection to server.. Αυτο ξεκίνησε όταν άλλαξα cosmote και πήγα vodafone. Αλλά δεν βλέπω να έχει σχέση... Όλα είναι οκ στο router.. Αντιμετωπίζει και άλλος αυτό το πρόβλημα? 

Δεν μπορούσα να μπω κι εγώ στο warzone, μου έβγαζε συνέχεια το μήνυμα memory error 13 71, το οποίο δημιουργήθηκε αφότου μπήκα σε τυχαίο regiment μετά από inv που μου στείλανε. Έκανα κάποια βήματα που πρότειναν σε ξένα forums και το πρόβλημα λύθηκε. 

57 λεπτά πριν, geofak είπε

Κάποιο άλλο πρόβλημα συμβαίνει, με 100αρα πάνω σε Η267 αλλά και απλή στα 17 με fritz έχω πρόσβαση κανονικά. Βρες κάποιο άλλο εξοπλισμό, εκτός παροχών αν μπορείς και δοκίμασε το. Επίσης δίνει ipv6 εδώ και χρόνια, στο Η300 απλά δε στο παρέχει.

Απο εβδομάδα θα μου στείλουν το tp link που δίνουν....Εχει δυνατότητα για ipv6?

41 λεπτά πριν, otello_gr είπε

Δεν μπορούσα να μπω κι εγώ στο warzone, μου έβγαζε συνέχεια το μήνυμα memory error 13 71, το οποίο δημιουργήθηκε αφότου μπήκα σε τυχαίο regiment μετά από inv που μου στείλανε. Έκανα κάποια βήματα που πρότειναν σε ξένα forums και το πρόβλημα λύθηκε. 

Τι βήματα έκανες? Εμένα δεν μόλις παει να ξεκινήσει το παιχνίδι (εκεί που εχει τα 3 εικονίδια, loot survive, και το άλλο) δεν μπορεί να συνδεθεί σε server, και με πετάει έξω..Εχω κάνει οτι λέει η activision, εχω κάνει οτι λέει το support του xbox, εχω ανοίξει το dmz με static ip, το ΝΑΤ είναι open, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω....

Θα περιμένω να μου στέιλουν το tp link για το θέμα router...(Που σε κάθε περίπτωση θα είναι καλύτερο απο το Η300!!!)

1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε

Απο εβδομάδα θα μου στείλουν το tp link που δίνουν....Εχει δυνατότητα για ipv6?

Τι βήματα έκανες? Εμένα δεν μόλις παει να ξεκινήσει το παιχνίδι (εκεί που εχει τα 3 εικονίδια, loot survive, και το άλλο) δεν μπορεί να συνδεθεί σε server, και με πετάει έξω..Εχω κάνει οτι λέει η activision, εχω κάνει οτι λέει το support του xbox, εχω ανοίξει το dmz με static ip, το ΝΑΤ είναι open, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω....

Θα περιμένω να μου στέιλουν το tp link για το θέμα router...(Που σε κάθε περίπτωση θα είναι καλύτερο απο το Η300!!!)

Το TP-Link; Ακόμη χειρότερο. 

8 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Το TP-Link; Ακόμη χειρότερο. 

Ωχ, χειρότερο απο το Η300???

Την κάτσαμε την βάρκα δηλαδή!!!!!!

Ζήτησα το ΖΤΕ, αλλά δεν είχαν διαθέσιμο......

Το θέμα μου είναι οτι έχω TV και τηλεφωνία, και δεν ξέρω αν αγοράσω ένα δικό μου, εαν ρυθμίζονται ..

31 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Ωχ, χειρότερο απο το Η300???

Την κάτσαμε την βάρκα δηλαδή!!!!!!

Ζήτησα το ΖΤΕ, αλλά δεν είχαν διαθέσιμο......

Το θέμα μου είναι οτι έχω TV και τηλεφωνία, και δεν ξέρω αν αγοράσω ένα δικό μου, εαν ρυθμίζονται ..

Κάτι μπορείς να κάνεις, αλλά είναι μανίκι και δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα λειτουργήσει. Ειδικά η IPTV. 

Και εγώ εκεί προσανατολίζομαι λογικά είναι και ευκολότερο σε σχέση με το KCD

30 λεπτά πριν, VaggD είπε

L.A NOIR!!!! το είχα λατρέψει στο ps3, με έβαλες σε σκέψεις να το κατεβάσω. Για το KCD no idea!

12 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Κάτι μπορείς να κάνεις, αλλά είναι μανίκι και δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα λειτουργήσει. Ειδικά η IPTV. 

Μόλις θα έρθει θα το δούμε... Θα σου πω.... Ξέρεις αν αναβαθμιστώ στην 100 τι δίνουν? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Μόλις θα έρθει θα το δούμε... Θα σου πω.... Ξέρεις αν αναβαθμιστώ στην 100 τι δίνουν? 

Το H300 . 

Επεξ/σία από Bourdoulas

1 hour ago, Choutas said:

Και εγώ εκεί προσανατολίζομαι λογικά είναι και ευκολότερο σε σχέση με το KCD

Βασικά ειναι αρκετά διασκεδαστικό, ειδικά αν σου αρέσει το η εποχή αυτή και το στυλ/gameplay του GTA.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...