Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, tempo είπε

ευχαριστώ....το έκανα ήδη και άνοιξα μια θύρα, τώρα όλα τα test είναι οκ!

είχα μια ελπίδα ότι ίσως αυτό να έφταιγε (σε ένα ποσοστό) που δεν βρίσκω online παίκτες στο gears of war 4 άλλα και πάλι που δοκίμασα δεν υπάρχει ψυχή!!!!

Νομιζω καπου κανεις λαθος. Στο Gears εχει παντα κοσμο, εχθες το βραδυ μια χαρα ματσακια επαιξα.

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λογικά κάπου έχω λάθος...και εγώ αυτό πιστεύω, ότι έχει κόσμο.

Πόσο περιμένεις στο matchmaking δηλ. για να βρεί άλλους παίκτες;

Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ τι ακριβώς παίζεις (τι επιλέγεις στο μενού) ώστε να δοκιμάσω και εγώ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ή οποιοσδήποτε άλλος φίλος παίζει gears of war 4 ας μου πει αν βρίσκει παίκτες στο online ή έχει το ίδιο πρόβλημα έλλειψης παικτών

Επεξ/σία από tempo
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Μια χαρά βρίσκει κόσμο μπορεί όχι τόσο γρήγορα όπως όταν βγήκε το παιχνίδι αλλά βρίσκει.

σε πόσο χρόνο περίπου βρίσκει παίκτες;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tempo είπε

σε πόσο χρόνο περίπου βρίσκει παίκτες;

Εγω κοντα στα 20 με 30 δευτερολεπτα το πολυ λεπτο. Κοιταξες στο router αμα εχεις firewall ανοικτο;

Δημοσ.

θα με βοηθούσε πολύ να μου πείτε όλοι οι φίλοι που βρίσκουν εύκολα παίκτες online στο gears of war 4 ποιό ακριβώς παιχνίδι παίζετε...δηλ. ποιό επιλέγετε απο το μενού του παιχνιδιού;

Δημοσ.

επειδή λογικά είναι θέμα firewall του router αν κάποιος παίζει κανονικά και έχει τις ρυθμίσεις firewall του speedport entry 2i (το router που δίνει ο ΟΤΕ) θα παρακαλούσα να τις γράψει εδώ ή να μου τις στείλει με π.μ. Θα με σώσει απο πολύ ψάξιμο....

ευχαριστώ

Δημοσ.
Στις 15/10/2018 στις 5:08 ΜΜ, ChownTuen είπε

Εμένα είχε δύο καρτελάκια μέσα. Το καθένα στην μια όψη game pass και στο άλλο gold live. Το ένα καρτελάκι ενός μήνα, και το άλλο 14 ημέρες. Χρησιμοποίησα το μοναδικό Microsoft Account και πέρασα πρώτα το 14 ήμερο και όταν έληξε το μηνιαίο. Πηρα την Pubg έκδοση.

Πήρα και εγώ το Χ πρίν 10 μέρες. Χρησιμοποίησα το game pass και μου γράφει οτι λήγει 6-12. Δεν ξέρω πως έγινε και μου έδωσε 2 μήνες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fouskos είπε

Πήρα και εγώ το Χ πρίν 10 μέρες. Χρησιμοποίησα το game pass και μου γράφει οτι λήγει 6-12. Δεν ξέρω πως έγινε και μου έδωσε 2 μήνες.

Αντάλλαγμα για την σιωπή σου και να μην παραπονεθείς που δεν θα έχεις (φθηνό) VR, όπως το PS4 Pro χαχα

Είδα κιόλας προσφορά το S με δυο χειριστήρια και fifa στα 260 (!)

(εκτός Ελλάδας)

Δημοσ.
8 ώρες πριν, tempo είπε

θα με βοηθούσε πολύ να μου πείτε όλοι οι φίλοι που βρίσκουν εύκολα παίκτες online στο gears of war 4 ποιό ακριβώς παιχνίδι παίζετε...δηλ. ποιό επιλέγετε απο το μενού του παιχνιδιού;

Εγω παιζω παντα King Of The Hill. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...