Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 ώρες πριν, kostiger είπε

Γερό μου πρεπει να φυλαγεσαι και λίγο εντος εισαγωγικών καθότι εχουμε και μια ηλικία Χ να πουμε.  Εμένα που μου μου αρέσουν τα franchise που "εθιξες", δεν ενοχλουμαι διόλου. Ξέρω ότι δεν τα πας, παρότι σε πολλα αλλα ζητήματα αισθητικής συμφωνούμε, end of story. Εχουμε πει και 2 κουβεντες παραπανω. Είναι απόλυτα σεβαστή η άποψή του καθενός μας, απλώς κατανοω εν μερει την αμεσότητα με την οποια ηρθε ο αντίλογος γιατι μιλουμε για franchise ναυαρχιδες. Και δεν ξέρει o καθένας τι καπνό φουμαρεις ή ποσα "κανονικα" παιχνιδια εχεις τερματίσει.

Το Halo ειδικά εχει τοσο lore απο πίσω και τόσο μεράκι, που καποιες αισθητικές παρασπονδίες θα έπρεπε να του τις επιτρέπουμε. 

Οπως το λες εσυ κ ο φιλος Virus_X ειναι ακριβως, καποιες σειρες (μεταξυ τους και τα Halo/Gears/God of War) εχουν αποδειξει την αξια τους και το ποσο σημαντικα ηταν και για την υπολοιπη βιομηχανια μεσα στα χρονια (σχεδιαστικα/παιχτικα) οποτε δεν χρειαζονται κανενα defense force απο κανεναν. 

Πηγα και τελευταια πιστα απο οσο καταλαβαινω στο Eternal χτες και τα τελευταια 2 επιπεδα με αφησαν χαζο κ παλι lol Τι εφτιαξαν εκει στην id ρε λεμε? God-tier παιχνιδαρα απο God-tier στουντιαρα. Ειναι απιστευτο το ποσο αλλαζει η ροη και η λογικη της μαχης με το που εμφανιζεται ο Marauder σαν pressure unit on steroids, φανταστικος εχθρος που βελτιωνει ακομα περισσοτερο το ηδη εκπληκτικο συστημα μαχης. K παλι σε αυτο μου θυμιζει το Ninja Gaiden Black το Eternal και συγκεκριμενα τις εκπληκτικες μαχες με τον Evil Ryu. :O

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, dr_thodt είπε

Οπως το λες εσυ κ ο φιλος Virus_X ειναι ακριβως, καποιες σειρες (μεταξυ τους και τα Halo/Gears/God of War) εχουν αποδειξει την αξια τους και το ποσο σημαντικα ηταν και για την υπολοιπη βιομηχανια μεσα στα χρονια (σχεδιαστικα/παιχτικα) οποτε δεν χρειαζονται κανενα defense force απο κανεναν. 

Πηγα και τελευταια πιστα απο οσο καταλαβαινω στο Eternal χτες και τα τελευταια 2 επιπεδα με αφησαν χαζο κ παλι lol Τι εφτιαξαν εκει στην id ρε λεμε? God-tier παιχνιδαρα απο God-tier στουντιαρα. Ειναι απιστευτο το ποσο αλλαζει η ροη και η λογικη της μαχης με το που εμφανιζεται ο Marauder σαν pressure unit on steroids, φανταστικος εχθρος που βελτιωνει ακομα περισσοτερο το ηδη εκπληκτικο συστημα μαχης. K παλι σε αυτο μου θυμιζει το Ninja Gaiden Black το Eternal και συγκεκριμενα τις εκπληκτικες μαχες με τον Evil Ryu. 😮

Πω ρε παιδιά σας βλέπω όλους πόσο γουστάρετε το Doom και σας ζηλεύω. Δεν μου κάνει το παραμικρό κλίκ το παιχνίδι. 😔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον έχω θέμα με το joypad : σε παιχνίδια με δυνατή δόνηση , αυτό σείεται και τρίζει άσχημα.
Είναι πιο εμφανές οταν ενεργοποιείται το δεξί μοτοράκι ή/και το μοτοράκι της δεξιάς σκανδάλης, αυτό της αριστερής μεριάς κάνει πολύ λιγότερη φασαρία.
Στο Halo 4, κάθε φορά που πυροβολώ το joypad είναι σε ενα μόνιμο "ΒρρρρρΓκκκρρρρρ", σπάει νεύρα κυριολεκτικά και ακούγεται ακόμα και με τα ηχεία σε νορμάλ ένταση.

Έριξα μια ματιά στα ιντερνέτια και είδα πως το πρόβλημα αυτό κρατάει απο την κυκλοφορία του OG Xbox One, λύσεις της στιγμής® δεν βρήκα, λένε οτι θέλει άνοιγμα το χειριστήριο και να επανατοποθετήσεις τα μοτοράκια στη θέση τους μαζί με την χρήση  κόλλας(?)

Τι να κάνω τώρα, να δοκιμάσω μπας και με λίγο σφίξιμο των βιδών διορθωθεί (θα πρέπει να πάω να πάρω ένα torx πρώτα) ή να το στείλω MS καθώς είναι εντός εγγύησης ? 

Επεξ/σία από red1

Επίσημο σέρβις γιατί μπορεί να τα κάνεις χειρότερα τα πράγματα για αυτό πάρε την απόφαση με το λιγότερο ρίσκο.

Αν γίνεται ζητά και πλήρη αντικατάσταση και όχι απλή επισκευή. Ανάλογα με το πόσο πιεστικός είσαι θα σου δώσουν.

• Like 1

45 λεπτά πριν, Choutas είπε

Επίσημο σέρβις γιατί μπορεί να τα κάνεις χειρότερα τα πράγματα για αυτό πάρε την απόφαση με το λιγότερο ρίσκο.

Αν γίνεται ζητά και πλήρη αντικατάσταση και όχι απλή επισκευή. Ανάλογα με το πόσο πιεστικός είσαι θα σου δώσουν.

Μόλις τώρα, d_gkal είπε

Τώρα που το λες και στο ένα από τα 2 που έχω η δόνηση κάνει σαν αρρωστη 🤑 

Δε με ενοχλεί όμως καθώς την έχω απενεργοποιημενη 

'Φχαριστώ κύριοι.

Το θέμα είναι το εξής, δεν ξέρω αμα είναι πραγματικό "πρόβλημα" καθώς μπορεί να είναι κάτι γενικό των joypad αυτών και δυστυχώς δεν εχω 2ο για να το συγκρίνω.
Κοινώς, αμα δεν μιλάμε για ελαττωματικό προϊόν  και είναι κάτι που το κάνουν ολα τα joypad (βλέπε: θέμα σχεδίασης) να κάτσω να το καταπιώ γιατί αμα είναι να τους το στείλω και να μου το επιστρέψουν λέγοντας "δεν βρήκαμε καποιο πρόβλημα" ή ακόμα και να το μου το αλλάξουν και να έχω τα ίδια δε νομίζω πως αξίζει την ταλαιπωρία.
Γι'αυτο ρώτησα μηπως με το σφίξιμο των βιδών λυθεί (σε περίπτωση που το είχε ήδη δοκιμάσει κάποιος απο εσάς).

2 ώρες πριν, DarthGRE είπε

Πω ρε παιδιά σας βλέπω όλους πόσο γουστάρετε το Doom και σας ζηλεύω. Δεν μου κάνει το παραμικρό κλίκ το παιχνίδι. 😔

Μια απο τα ιδια κι εγω, παντελως αδιαφορος απεναντι στο παιχνιδι, με τη διαφορα οτι εγω δεν τους ζηλευω. 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, DarthGRE είπε

Το DOOM 2016 το εχεις παιξει? αν δεν σου αρεσε τοτε δυσκολο να αλλαξεις γνωμη με το Eternal γιατι στην ουσια παταει στο 2016 σαν ραχοκοκκαλια/σχεδιασμο και βελτιωνει τα παντα. Αν δεν εχεις δοκιμασει ακομα το 2016 και γουσταρεις fps και πιο απαιτητικα action παιχνιδια τυπου DMC, Ninja Gaiden, Bayo κ.λ.π. ριξτου μια ματια. Τα μονα single player παιχνιδια που εχουν καταφερουν να μου μεταδωσουν παρομοιο βαθμο εντασης (κ μιλαμε για ενταση οχι βλακειες) ειναι τα Ninja Gaiden και Vanquish στις μεγαλες δυσκολιες, δεν υπαρχει αλλο fps (ειδικα single player) που να μοιαζει παιχτικα με το Eternal.

Ειναι αρκετα πιο πολυπλοκο σιγουρα απο πλευρας gameplay απο το 2016 αλλα οταν αρχιζεις και παιρνεις το κολαι και χρησιμοποιεις τους διαθεσιμους μηχανισμους φυσικα μεσα στις μαχες χωρις να το σκεφτεσαι πρωτα ειναι το κατι αλλο πραγματικα. Ειναι παιχνιδι που οσο περισσοτερο παιζεις τοσο καλυτερο γινεται.

Επεξ/σία από dr_thodt

1 hour ago, red1 said:

'Φχαριστώ κύριοι.

Το θέμα είναι το εξής, δεν ξέρω αμα είναι πραγματικό "πρόβλημα" καθώς μπορεί να είναι κάτι γενικό των joypad αυτών και δυστυχώς δεν εχω 2ο για να το συγκρίνω.
Κοινώς, αμα δεν μιλάμε για ελαττωματικό προϊόν  και είναι κάτι που το κάνουν ολα τα joypad (βλέπε: θέμα σχεδίασης) να κάτσω να το καταπιώ γιατί αμα είναι να τους το στείλω και να μου το επιστρέψουν λέγοντας "δεν βρήκαμε καποιο πρόβλημα" ή ακόμα και να το μου το αλλάξουν και να έχω τα ίδια δε νομίζω πως αξίζει την ταλαιπωρία.
Γι'αυτο ρώτησα μηπως με το σφίξιμο των βιδών λυθεί (σε περίπτωση που το είχε ήδη δοκιμάσει κάποιος απο εσάς).

Κοίταξε, δε πιστεύω ότι αξίζει ο κόπος να το στείλεις στην μικρομαλακη, γιατί όπως είπες μπορεί να στείλουν νέο που ίσως έχει το ίδιο θέμα.

Κάποια στιγμή θα τσεκαρω αν το "πρόβλημα" είναι στο χειριστήριο που έρχεται μαζί με το Xbox ή στο άλλο που πήρα. 

• Like 2

12 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Κοίταξε, δε πιστεύω ότι αξίζει ο κόπος να το στείλεις στην μικρομαλακη, γιατί όπως είπες μπορεί να στείλουν νέο που ίσως έχει το ίδιο θέμα.

Κάποια στιγμή θα τσεκαρω αν το "πρόβλημα" είναι στο χειριστήριο που έρχεται μαζί με το Xbox ή στο άλλο που πήρα. 

Aυτό ακριβώς D, αμα είναι να φάω ταλαιπωρία (ιδίως τις δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε) και στο τέλος να μην υπάρχει βελτίωση το αφήνω ως έχει.
Αμα μπορείς να τσεκάρεις θα σου είμαι ευγνώμων ;)

Thanks 

26 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Εχει βγει καινουργιο firmware update για τα χειριστηρια.Αν δεν το εχεις κανει καντο μηπως φτιαξει το προβλημα.Δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις.

'Φχαριστώ Terror, το έκανα χθες βράδυ, καμία διαφορά όμως.
Το πιο εύκολο troubleshooting θα ηταν σύγκριση με αλλο χειριστήριο, ελα όμως που δεν έχω...

Τhanks για το tip 

2 λεπτά πριν, red1 είπε

'Φχαριστώ Terror, το έκανα χθες βράδυ, καμία διαφορά όμως.
Το πιο εύκολο troubleshooting θα ηταν σύγκριση με αλλο χειριστήριο, ελα όμως που δεν έχω...

Τhanks για το tip 

Εχω στειλει χειριστηριο εντος εγγυησης στην Τσεχια τις παλιες καλες προ καραντινας εποχες. Τακτοποιηθηκε η υποθεση, μου εστειλαν νεο. Η ολη διαδικασια ομως διηρκεσε 25 ημερες. Τοτε. Σημερα;

Δεν θα το εστελνα ποτε. Παρε ενα μεταχειρισμενο, κανε τη συγκριση και ειτε πουλησε το, ειτε κρατησε το μεχρι να σου επιστραφει το αρχικο. Τι να σου κανω Πατρα-Σαλονικα ειναι μεγαλη η αποσταση. Σε αλλη περιπτωση θα σου εφερνα ενα δικο μου για το απαιτουμενο τεστ.

• Thanks 1

Έχετε δοκιμάσει οποιαδήποτε μάρκα πληκτρολογίου - ποντικιού ασύρματου ή ενσύρματου στη κονσόλα να δείτε αν τα δέχεται?

Δεν μιλάω για να παίζει παιχνίδια, κάτι που θα ήταν ακόμα καλύτερα αν γινόταν, αλλά αν μπορείς να πλοηγηθείς στο μενού της κονσόλας και να στείλεις γραπτά μηνύματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...