Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, GReeZ είπε

Καλησπέρα αγόρασα σήμερα ένα xbox one και έχω την εξής απορία μου λέει ότι έχω 14 μερες δωρεάν xbox pass και έχω και 1 μήνα δωρο από την αγορά αν βάλω πρώτα τον 1 μήνα θα χάσω εκείνο που σου δίνει 14 μερες free?Ευχαριστώ πολύ 

είσαι σίγουρος ότι είναι έτσι όπως τα λες;

συνήθως με την αγορά δίνουν 14 μέρες xbox live gold και 1 μήνα xbox game pass

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ναι συγγνώμη αυτο που λες ισχύει αλλά ενώ έχω τον 1 μήνα pass σε κωδικό στο one μου λέει οτι εχω και 14 μερες free xbox pass να βάλω πρώτα εκείνες τις 14 και μετα τον 1 μήνα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο μεταφέρω όπως μου το είχαν πει και σε εμένα όταν πήρα το xbox (είναι στην σελίδα 32)

"Απλα να ξερεις ο ενας μηνας gamepass που δινει δωρεαν ισχυει για νεους λογαριασμους.Αν φτιαξεις νεο λογαριασμο σου δινει 14 μερες δωρεαν gamepass.Αν παρεις τις 14 μερες,μετα δεν μπορεις να εξαργυρωσεις τον κωδικο του 1 μηνα gamepass στον λογαριασμο."

άρα, λογικά βάζεις τον 1 μήνα.....εγώ έτσι έκανα

Επεξ/σία από tempo

να ξέρεις ότι αν την στιγμή που βάζεις τον κωδικό για τον 1 μήνα δηλώσεις μέθοδο πληρωμής για αυτόματη ανανέωση της συνδρομής θα πάρεις +1 μήνα δώρο (απο όσο ξέρω μετά μπορείς να την αφαιρέσεις)

1 ώρα πριν, GReeZ είπε

Καλησπέρα αγόρασα σήμερα ένα xbox one και έχω την εξής απορία μου λέει ότι έχω 14 μερες δωρεάν xbox pass και έχω και 1 μήνα δωρο από την αγορά αν βάλω πρώτα τον 1 μήνα θα χάσω εκείνο που σου δίνει 14 μερες free?Ευχαριστώ πολύ 

Εμένα είχε δύο καρτελάκια μέσα. Το καθένα στην μια όψη game pass και στο άλλο gold live. Το ένα καρτελάκι ενός μήνα, και το άλλο 14 ημέρες. Χρησιμοποίησα το μοναδικό Microsoft Account και πέρασα πρώτα το 14 ήμερο και όταν έληξε το μηνιαίο. Πηρα την Pubg έκδοση.

μια απορία για να δείτε και εσείς στα δικά σας xbox

σήμερα έκανα ένα test μέσα απο τις ρυθμίσεις στο multiplayer connection και μου είπε ότι όλα είναι ok άλλα το NAT Type είναι με την ένδειξη moderate και ίσως αυτό δημιουργεί πρόβλημα. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω;

είδα ότι αναφέρει κάτι με θύρες (port 3074)...πρέπει να πειράξω κάτι στο router? 

παρακαλώ όποιος ξέρει ας βοηθήσει 

Το instant on του Xbox ναι μεν μου κρατάει το παιχνίδι από εκεί που έμεινα όταν το ανοίγω αλλά δεν κάνει το ίδιο με την τελευταία εφαρμογή που δούλεψα.....σε αντίθεση με το PS4 pro που για παράδειγμα στο YouTube μένει εκεί που το άφησα.....;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tempo είπε

μια απορία για να δείτε και εσείς στα δικά σας xbox

σήμερα έκανα ένα test μέσα απο τις ρυθμίσεις στο multiplayer connection και μου είπε ότι όλα είναι ok άλλα το NAT Type είναι με την ένδειξη moderate και ίσως αυτό δημιουργεί πρόβλημα. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω;

είδα ότι αναφέρει κάτι με θύρες (port 3074)...πρέπει να πειράξω κάτι στο router? 

παρακαλώ όποιος ξέρει ας βοηθήσει 

Ο πιο σύντομος δρόμος για να ανοίξεις τα ΝΑΤ σου είναι να δώσεις static ip στην κονσόλα, μετα να μπείς στις ρυθμίσεις του ρούτερ σου και να βάλεις την ip της κονσόλας σε DMZ.  

2 ώρες πριν, DJTaurus είπε

Το instant on του Xbox ναι μεν μου κρατάει το παιχνίδι από εκεί που έμεινα όταν το ανοίγω αλλά δεν κάνει το ίδιο με την τελευταία εφαρμογή που δούλεψα.....σε αντίθεση με το PS4 pro που για παράδειγμα στο YouTube μένει εκεί που το άφησα.....;

Αυτό λογικά θα έχει να κάνει με την διαχείριση πόρων του software. Δεν μπαίνω ποτέ στο YouTube απο τις κονσόλες και δυστυχώς δεν μπορώ να σχολιάσω περαιτέρω.

Επεξ/σία από DarthGRE

Μόλις τώρα, DarthGRE είπε

Ο πιο σύντομος δρόμος για να ανοίξεις τα ΝΑΤ σου είναι να δώσεις static ip στην κονσόλα, μετα να μπείς στις ρυθμίσεις του ρούτερ σου και να βάλεις την ip της κονσόλας σε DMZ.  

ευχαριστώ....το έκανα ήδη και άνοιξα μια θύρα, τώρα όλα τα test είναι οκ!

είχα μια ελπίδα ότι ίσως αυτό να έφταιγε (σε ένα ποσοστό) που δεν βρίσκω online παίκτες στο gears of war 4 άλλα και πάλι που δοκίμασα δεν υπάρχει ψυχή!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας και πάλι υπάρχει κάποια ρύθμιση το xbox να κατεβάζει αλλά να μην είναι ανοιχτό για να μην μου ανέβει η θερμοκρασία η τίποτα τέτοιο γιατί έβαλα να κατέβει το forza 4 digital και θέλει 60gb και με 5 mbps  download..  το βλέπω να παίρνει 20 ώρες.Ευχαριστω πολύ 

Α και να ρωτήσω και κάτι άλλο για κάποιο λογο μου ψιλό λαγκαρε σε online games οχι πολύ αλλά που και που, ενώ δεν είχα κάτι αλλο με ανοικτό wifi. Στο πσ3 δεν είχα τέτοιο πρόβλημα λέτε να φταίει η σύνδεση μου η πρέπει να ρυθμίσω κάτι?

Επεξ/σία από GReeZ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...