Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, talentscout είπε

Μπορώ να κάνω κάτι εγώ γι αυτό; ή πρέπει να το αποδεχτώ; 👎

Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Το κάνουν για να υπάρχει αρκετό bandwidth για όλους  

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχω ένα Xbox S, το οποίο έχω κάνει home για να μπορώ να παίξω κάποια παιχνίδια που αγόρασα στο X. 

Αργότερα πήρα το Dark Souls 3 στο S, την home κονσόλα. 

Ερώτηση : Γίνεται να παίξω το παιχνίδι αυτό στην X? 

3 λεπτά πριν, tolstoy είπε

Εχω ένα Xbox S, το οποίο έχω κάνει home για να μπορώ να παίξω κάποια παιχνίδια που αγόρασα στο X. 

Αργότερα πήρα το Dark Souls 3 στο S, την home κονσόλα. 

Ερώτηση : Γίνεται να παίξω το παιχνίδι αυτό στην X? 

Κανονικά. Κάνε login με το account σου.

Εντωμεταξυ ανοιγω steam και στην κεντρικη σελιδα του store διαφημιζει sales σε xbox game studios games...Που έχουμε φτάσει πλεον... (sorry για το off-topic δεν ηξερα που να το γραψω)

4 λεπτά πριν, stafftw είπε

Εντωμεταξυ ανοιγω steam και στην κεντρικη σελιδα του store διαφημιζει sales σε xbox game studios games...Που έχουμε φτάσει πλεον... (sorry για το off-topic δεν ηξερα που να το γραψω)

Αφου πλέον σαν publisher - owner όνομα η ms επέλεξε το xbox game studios.

• Like 1

1 λεπτό πριν, lepaterious είπε

Αφου πλέον σαν publisher - owner όνομα η ms επέλεξε το xbox game studios.

Ναι δεν το γραφω για το name, το γραφω επειδη ειναι στη κεντρικη του store ...του steam...

• Like 1

Περί project cars 2 ο λόγος, μιας και αναφέρθηκε χτες/προχτές. 

Το δοκίμασα, ο χειρισμός του δεν είναι δύσκολος όπως ειπώθηκε. Οκ, έχει διαφορά σε σχέση με άλλα racing games. 

Όμως παρά ειναι simulation για τα γούστα μου. 

Ασχολήθηκα 10 λεπτά μαζί του και μάλλον δεν θα το ξαναπιάσω. 

Συνήθισα στο arcade fh4 που παίζω για να περνάει ευχάριστα η ώρα και το pc2 φάνηκε "μουντό" 

Δεν λέω ότι δεν είναι καλό παιχνίδι ή δεν αξίζει, καθώς όπως προείπα ασχολήθηκα ελάχιστα μαζί του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^^ I win? :P 

Λοιπόν και μιας και ρωτούσες για το X1X και FH4.

Αν παίξεις FHz4 στο 60fps mode του, βάλεις και την κάμερα στο καπό, έχεις και καμία 55+ TV, θα πεις ώπα ρε φίλε παίζω daytona στα ουφάδικα.

Do it! :) 

Επεξ/σία από Virus_X
  • Like 2
  • Thanks 1

8 ώρες πριν, d_gkal είπε

Περί project cars 2 ο λόγος, μιας και αναφέρθηκε χτες/προχτές. 

Το δοκίμασα, ο χειρισμός του δεν είναι δύσκολος όπως ειπώθηκε. Οκ, έχει διαφορά σε σχέση με άλλα racing games. 

Όμως παρά ειναι simulation για τα γούστα μου. 

Ασχολήθηκα 10 λεπτά μαζί του και μάλλον δεν θα το ξαναπιάσω. 

Συνήθισα στο arcade fh4 που παίζω για να περνάει ευχάριστα η ώρα και το pc2 φάνηκε "μουντό" 

Δεν λέω ότι δεν είναι καλό παιχνίδι ή δεν αξίζει, καθώς όπως προείπα ασχολήθηκα ελάχιστα μαζί του.

Το κατέβασα και εγώ και όντως μου φάνηκε το πιο δύσκολο racing game που έχω παίξει. Τι traction control, τι όλα τα assistants στο φουλ δεν πήγαινε ούτε καν ευθεία καλά... Δεν έχω τιμονιέρα αλλά το βραδάκι θα δοκιμάσω τις ρυθμίσεις που έχει ο τύπος στο παρακάτω βίντεο.

Εγω εχω βαλει να κατεβαζει

destiny2

DOA6

Anthem

AC Unity

και θα ψιλολιωσω αργοτερα στο gears.Το project cars δεν μου γεμιζει το ματι.

Έχω έναν ssd (Samsung 850 evo 250gb) και θέλω να τον συνδέσω ως εξωτερικό στο Xbox..

Δοκιμασα να το συνδέσω με καλώδιο sata to usb αλλά δεν...

Με καλώδια sata to usb 3,θα δουλέψει ή καμία θήκη??
Μια θήκη βέβαια που είχα δοκιμάσει παλαιότερα ήταν πολύ μούφα με συνεχόμενες αποσυνδέσεις.

23 ώρες πριν, leo066 είπε

Και εγώ έπαιξα το pc1 με αρκετές διαφορετικές ρυθμίσεις αλλά μια χαρά δεν θα το έλεγα, σε σχέση πχ με το forza ο χειρισμός με τον controller είναι πολύ πιο δύσκολος και όπως ήδη έγραψα μπορείς να το παίξεις και με το χειριστήριο

Κάτι παραπάνω από μια χαρά μπορεί να φτάσει το παιχνίδι σε επίπεδο χειρισμού και μπορεί άνετα να το φτάσεις στα επίπεδα του forza και να είναι playable και με χειριστήριο. Έχω γράψει δεκάδες ώρες στο συγκεκριμένο και είχα βαρεθεί να βγαίνω πρώτος. Δεν θυμάμαι τις ρυθμίσεις να σου τις πω ακριβώς γιατί έχω κάνει πλέον unistall το παιχνίδι αλλά θυμάμαι ότι τις είδα από έναν τύπο στο YouTube. Το ίδιο θα ισχύει και για το pc2 

Toybox Turbos removed from April's Games with Gold — replaced with Blinx: The Time Sweeper
https://www.trueachievements.com/n41353/games-with-gold-april

Δεν ξέρω αν ισχύει για Ελλάδα η αλλαγή, αλλά μιας και το βρήκα το αφήνω εδώ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...