Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 λεπτά πριν, barman_ είπε

Καλησπερα παιδες

μπορει το κοντρολ του S να χρησιμοποιηθει στον υπολογιστη με w10?Αν ναι,πως?

Με καλώδιο παίζει μπαμ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 hours ago, sphinxgr said:

Το X Box Χ σε τιμή κάτω των 300€ δεν θα χάσει την τιμή του εύκολα. Σίγουρα θα μπορεί να πουληθεί σε 2 χρόνια περίπου 150€, όταν το νέο X box θα είναι ακόμα >500€.

Γιατί να μην έχει κάποιος για τα επόμενα 2 χρόνια το X και να περιμένει να πάρει κάποια στιγμή στο μέλλον το καινούργιο χάνοντας ποιοτικό χρόνο παιχνιδιού απο τώρα?

Ακριβώς αυτό ήθελα να κάνω με την προσφορά του Γερμανού (έβγαινε 260-270€ το Χ) 

ΟΜΩΣ δε το πρόλαβα 

Έτσι τώρα αν το ξαναβρώ (άμεση αγορά από Ελλάδα) θα το χτυπήσω. 

Θα δώσω το all digital (ή θα το κρατήσω για το δωμάτιο αλλά δεν έχω δεύτερη τηλεόραση) και θα είμαι ΟΚ 

14 ώρες πριν, d_gkal είπε

Ακριβώς αυτό ήθελα να κάνω με την προσφορά του Γερμανού (έβγαινε 260-270€ το Χ) 

ΟΜΩΣ δε το πρόλαβα 

Έτσι τώρα αν το ξαναβρώ (άμεση αγορά από Ελλάδα) θα το χτυπήσω. 

Θα δώσω το all digital (ή θα το κρατήσω για το δωμάτιο αλλά δεν έχω δεύτερη τηλεόραση) και θα είμαι ΟΚ 

ε ναι. Αν το πετύχεις κοντά στα 270 αξίζει και γενικά μέχρι 300€. Για περισσότερα όντως ανεβαίνει αρκετα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Guys, μερικές ερωτήσεις :

-
 Δεν κατάλαβα τι παίζει με το joypad του ΧΟΝΕ, εχει ενσωματωμένη μπαταρία σαν το dualshock4 ή πάιζει μονο με 2 ΑΑ μπαταρίες ? 
Ρωτάω  γιατι βλέπω σε κατι guides οτι μπορείς να το φορτίζεις και με ενα απλό USB καλώδιο ? ή είναι μόνο για να παίζεις έτσι ?

- Τι γίνεται με το chat ? Βλέπω πως στη συσκευασία δεν περιλαμβάνεται headset/μικρόφωνο...
Μπορώ να του φορέσω αυτο απο το PS4 ή ακόμα και το gaming headset που έχω ή θα χρειαστώ κάποιον αντάπτορα ?

- Σχετικά με τα cloud save : Για να μεταφέρω saves που εχω στο X360 στο one X, τι πρέπει να κάνω ? Βλέπω πως χρειάζεται Gold συνδρομη, γίνεται όμως και με μεταφορά μέσω USB stick ?

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από red1

14 λεπτά πριν, red1 είπε

Guys, μην με δείρετε αλλά δεν κατάλαβα τι παίζει με το joypad του ΧΟΝΕ, εχει ενσωματωμένη μπαταρία σαν το dualshock4 ή πάιζει μονο με 2 ΑΑ μπαταρίες ? 
Ρωτάω  γιατι βλέπω σε κατι guides οτι μπορείς να το φορτίζεις και με ενα απλό USB καλώδιο ? ή είναι μόνο για να παίζεις έτσι ?

Επίσης : Τι γίνεται με το chat ? Βλέπω πως στη συσκευασία δεν περιλαμβάνεται headset/μικρόφωνο...
Μπορώ να του φορέσω αυτο απο το PS4 ή ακόμα και το gaming headset που έχω ή θα χρειαστώ κάποιον αντάπτορα ?

Ευχαριστώ

Με καλώδιο χωρίς μπαταρίες παίζεις κανονικά.

Δεν δέχεται ενσωματωμένη, είτε βάζεις 2 ΑΑ αλκαλικές και τις αλλάζεις όταν αδειάσουν, είτε βάζεις επαναφορτιζόμενες τις οποίες φορτίζεις ΜΟΝΟ σε εξωτερικό φορτιστή (δεν φορτίζονται στο χειριστήριο), είτε βάζεις charge and play kit το οποίο φορτίζει όταν είναι συνδεδεμένο, αλλά με τον καιρό έχει προβλήματα (δεν φορτίζει η δείχνει γεμάτη ενώ δεν είναι κλπ.)

Όσο αφορά το chat, εγώ προσωπικά βάζω ακουστικά κινητού (προσέχεις το jack να έχει 3 μαύρες γραμμές) και παίζω σούπερ.

Αν έχεις την 1η έκδοση χωρίς θύρα για ακουστικά θες ανταπτορα.

Του ps4 δεν κάνουν αν εννοείς με το μονο ακουστικό.

• Like 2
  • Thanks 2

1 λεπτό πριν, mikele13- είπε

Με καλώδιο χωρίς μπαταρίες παίζεις κανονικά.

Δεν δέχεται ενσωματωμένη, είτε βάζεις 2 ΑΑ αλκαλικές και τις αλλάζεις όταν αδειάσουν, είτε βάζεις επαναφορτιζόμενες τις οποίες φορτίζεις ΜΟΝΟ σε εξωτερικό φορτιστή (δεν φορτίζονται στο χειριστήριο), είτε βάζεις charge and play kit το οποίο φορτίζει όταν είναι συνδεδεμένο, αλλά με τον καιρό έχει προβλήματα (δεν φορτίζει η δείχνει γεμάτη ενώ δεν είναι κλπ.)

Όσο αφορά το chat, εγώ προσωπικά βάζω ακουστικά κινητού (προσέχεις το jack να έχει 3 μαύρες γραμμές) και παίζω σούπερ.

Αν έχεις την 1η έκδοση χωρίς θύρα για ακουστικά θες ανταπτορα.

Του ps4 δεν κάνουν αν εννοείς με το μονο ακουστικό.

Eυχαριστώ βρε Mike, κατατοπιστικότατος πραγματικά, τα σέβη μου κύριε.

Άρα, έχουν βγει 2 εκδόσεις joypad απ'οτι καταλαβαίνω, One X εδώ οπότε θα είναι η V2, πάλι καλά, γλυτώσαμε το 20ρικο του play 'n' charge κιτ :D 
Eπαναφορτιζόμενες, φόρτιση μόνο με τον φορτιστή τους, οχι οταν εχω συνδεδεμένο το joypad με USB, το'πιασα !
Τα ΗyperX Alpha που εχω θα πιάσουν τόπο, ωραία.

Με τα cloud saves, απ'οτι βλέπω, για να κάνεις backup απο X360 σε One (για τα backwards comp. παιχνιδια) μόνο με Gold, μάλιστα...Απο Χ360 σε Χ360 γινόταν και με USB stick και στο Οne δεν χρειαζεσαι Gold για τα cloud saves, απο Χ360 σε one ομως δεν την γλυτώνεις, χμμμ...

ΥΓ: αντε να δω τώρα που θα βρώ επαναφορτιζόμενες ΑΑ μπαταρίες σε...Supermarket

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, d_gkal είπε

ΙΚΕΑ, lidl θα βρεις και αρκετά καλές (έχω του ΙΚΕΑ)

Ta IKEA εχουν κλεισει D αν δεν απατώμαι, Lidl θα μπορούσα να πάω (και να είμαι και "νόμιμος" απο άποψη κυκλοφορίας καθώς θα μπορούσα να κάνω και ψώνια) αλλά δεν ξέρω αν θα έχουν stock, τέτοια πραματάκια φέρνουν μονο σε προσφορές/special εβδομάδες αν θυμάμαι σωστά.
Βασιλόπουλος δεν έχει κρίνοντας απο το site τους.

Thanks φίλε

Επεξ/σία από red1

Ελαφρώς offtopic αλλά σύντομη ερώτηση. Τις επαναφορτιζόμενες αν σκοπεύουμε να τις φυλάξουμε για κάποιο καιρό λόγω μη χρήσης (εχω charge kit), παίζει ρόλο σε τι φάση φόρτισης θα φυλαχτούν?

Εννοώ καλύτερα να τις φυλάξω άδειες, πλήρως φορτισμένες ή τι? Θυμάμαι γενικά απο παλιά οτι οι Ni-MH έχουν διάφορα χούγια με φαινόμενα μνήμης κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάγκες, τι έγινε, ανεβάσανε τιμές στο marketplace ή είναι η ιδέα μου ? 
Το Ninja Gaiden 2 μέχρι προχθές ήταν στα 20€, μπήκα τώρα και το βλέπω στα 30€ ? 

Επεξ/σία από red1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...