Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, vali είπε

Αφού έβαλες στόχο PS5/XSEX, καλύτερα να πας για το xbox one s. Θα σε καλύψει πλήρως, ειδικά για τα παιχνίδια που αναφέρεις. Θα σου έλεγα, αν δεν μπορείς να περιμένεις καμία 20αρία μέρες μήπως βάλουν τίποτε εκπτώσεις, να δεις και για μεταχειρισμένα (πρόσεξε μόνο να είναι σε άριστη λειτουργία το χειριστήριο).

Eυχαριστώ Vali ;)

Κοίτα, έχω ήδη PS4 Pro, o λόγος που έλεγα για Χ είναι επειδή Ο,τι ήθελα να παίξω τα έπαιξα/παίζω ήδη στο PS4 και σχετικά με το back.compatibility του Χbox, στο One (S), δεν υπάρχουν βελτιώσεις στο framerate/ανάλυση σε σχεση με του Χ οπου είναι και Χ enhanced.
Bρήκα ΧΟΝΕΧ στα 250 γιούρια, και γι'αυτο το σκέφτομαι, η κύρια χρήση του θα είναι back.compat. , Ηalo Mc collection και αντε και κανα' game που δεν έπαιξα μέσω ultimate pass (ή οπως λέγεται).

Thanks και πάλι

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχει να προτείνει κανείς κάποιο πρόγραμμα stream της κονσόλας στο κινητό χωρίς lag?

Έχω δοκιμάσει και το twitch αλλά και το mixer αλλά και στα δυο υπάρχει lag.

Και θέλω να μπορώ να παίξω κανονικά με το μοχλό με ότι βλέπω στο κινητό/ταμπλετ χωρίς να βλέπω καθόλου την τηλεόραση.

6 ώρες πριν, red1 είπε

Eυχαριστώ Vali ;)

Κοίτα, έχω ήδη PS4 Pro, o λόγος που έλεγα για Χ είναι επειδή Ο,τι ήθελα να παίξω τα έπαιξα/παίζω ήδη στο PS4 και σχετικά με το back.compatibility του Χbox, στο One (S), δεν υπάρχουν βελτιώσεις στο framerate/ανάλυση σε σχεση με του Χ οπου είναι και Χ enhanced.
Bρήκα ΧΟΝΕΧ στα 250 γιούρια, και γι'αυτο το σκέφτομαι, η κύρια χρήση του θα είναι back.compat. , Ηalo Mc collection και αντε και κανα' game που δεν έπαιξα μέσω ultimate pass (ή οπως λέγεται).

Thanks και πάλι

Καινούργιο ή μεταχειρισμένο; Από Ελλάδα; Θα με ενδιέφερε αν δεν έχεις θέμα να αναφέρεις. 

• Like 1

15 ώρες πριν, red1 είπε

Eυχαριστώ Vali ;)

Thanks και πάλι

Καλή επιλογή Red. Ωστόσο δες κι εδώ.. 

https://www.lagonika.gr/xbox-one-x-1tb-star-wars-jedi-fallen-order-amazon-fr/

Η προσφορά έληξε, αλλά την τρέχουν κάθε 2 εβδομάδες..

9 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Καινούργιο ή μεταχειρισμένο; Από Ελλάδα; Θα με ενδιέφερε αν δεν έχεις θέμα να αναφέρεις. 

Γίνεται παρτυ στις αγγελιες. Ρίξε μια ματιά στo xbox consoles section.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, kostiger είπε

Καλή επιλογή Red. Ωστόσο δες κι εδώ.. 

https://www.lagonika.gr/xbox-one-x-1tb-star-wars-jedi-fallen-order-amazon-fr/

Η προσφορά έληξε, αλλά την τρέχουν κάθε 2 εβδομάδες..

Γίνεται παρτυ στις αγγελιες. Ρίξε μια ματιά στo xbox consoles section.

Kosti, thanks φίλε μου !
Δεν δίνω όμως 300+ τώρα για κονσόλα με 7-8 μήνες ζωής (είπαμε, θα πάμε και next gen :D ), αμα βάλω και κάτι games που θέλω (Panzer Dragoon, Ninja Gaiden 1 & 2, Shadows of the damned, Lost Planet κτλπ) φτάνω άνετα τα 400 και όπως καταλαβαίνεις δεεεεεν...200 και κάτι ψιλά είναι το ταβάνι μου, εδώ και τα 200 είναι αρκετά καθώς θα μπορούσαν να μπουν στο μέλλον για 4K TV ή για ενίσχυση αγοράς PS5/XSEX.

Επεξ/σία από red1
  • Like 1

Μόλις τώρα, red1 είπε

Kosti, thanks φίλε μου !
Δεν δίνω όμως τώρα 300+ τώρα για κονσόλα με 7-8 μήνες ζωής (είπαμε, θα πάμε και next gen :D ), αμα βάλω και κάτι games που θέλω (Panzer Dragoon, Ninja Gaiden 1 &2, Shadows of the damned, Lost Planet κτλπ) φτάνω άνετα τα 400 και όπως καταλαβαίνεις δεεεεεν...200 και κάτι ψιλά είναι το ταβάνι μου, εδώ και τα 200 είναι αρκετά καθώς θα μπορούσαν να μπουν στο μέλλον για 4K TV ή για ενίσχυση αγοράς PS5/XSEX.

Συμφωνώ εφοσον πρόκειται για 200 κ κατι ψιλα και οχι για 250.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kostiger είπε

Συμφωνώ εφοσον πρόκειται για 200 κ κατι ψιλα και οχι για 250.

Σωστά ;)
Στο Amazon.fr το έχει τώρα 279€, πολύ καλή τιμή αλλά όχι στην παρούσα φάση (λαμβάνοντας υπόψιν την επερχόμενη γενιά σε λίγους μήνες).
Αλήθεια, στα πόσα έπαιζε στην προσφορά που έβαλες πριν κάτι μέρες ? 

Επεξ/σία από red1

35 λεπτά πριν, red1 είπε

Σωστά ;)
Στο Amazon.fr το έχει τώρα 279€, πολύ καλή τιμή αλλά όχι στην παρούσα φάση (λαμβάνοντας υπόψιν την επερχόμενη γενιά σε λίγους μήνες).
Αλήθεια, στα πόσα έπαιζε στην προσφορά που έβαλες πριν κάτι μέρες ? 

276 τελικη μαζι με το Fallen Order..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@red1Βέβαια ας κρατήσουμε μικρό καλάθι  για το πότε θα κυκλοφορήσουν οι next gen κονσόλες, με το πλήγμα που δέχεται η παγκόσμια οικονομία οι οκτώ μήνες εύκολα μπορεί να γίνουν 18. Εγώ προσωπικά είχα κατά νου να πάω σε κονσόλα νέας γενιάς αν όχι τα Χριστούγεννα, το πολύ μέχρι το επόμενο Πάσχα, τώρα λόγο εργασιακής ανασφάλειας δεν το βλέπω. Σαν και εμένα υπάρχουν εκατομμύρια παγκοσμίως που θα βρεθούν ξεκρέμαστοι και θα ψάχνουν εργασία. Ειδικά όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό. Εννοείται ότι και τομέας των καταναλωτικών προϊόντων που δεν είναι πρώτης ανάγκης, δεν θα μείνει ακλόνητος. Καμία εταιρεία δεν θα κινδυνεύσει να παράγει ένα προϊόν χωρίς να υπάρχει το καταναλωτικό κοινό που έχει την δυνατότητα να το αποκτήσει

Επεξ/σία από vali
  • Like 1

11 ώρες πριν, vali είπε

@red1Βέβαια ας κρατήσουμε μικρό καλάθι  για το πότε θα κυκλοφορήσουν οι next gen κονσόλες, με το πλήγμα που δέχεται η παγκόσμια οικονομία οι οκτώ μήνες εύκολα μπορεί να γίνουν 18. Εγώ προσωπικά είχα κατά νου να πάω σε κονσόλα νέας γενιάς αν όχι τα Χριστούγεννα, το πολύ μέχρι το επόμενο Πάσχα, τώρα λόγο εργασιακής ανασφάλειας δεν το βλέπω. Σαν και εμένα υπάρχουν εκατομμύρια παγκοσμίως που θα βρεθούν ξεκρέμαστοι και θα ψάχνουν εργασία. Ειδικά όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό. Εννοείται ότι και τομέας των καταναλωτικών προϊόντων που δεν είναι πρώτης ανάγκης, δεν θα μείνει ακλόνητος. Καμία εταιρεία δεν θα κινδυνεύσει να παράγει ένα προϊόν χωρίς να υπάρχει το καταναλωτικό κοινό που έχει την δυνατότητα να το αποκτήσει

Πολλα σωστα επιχειρηματα.

+ το συνηθισμενο γεγονος να ειναι ακριβες οι νεες κονσολες στην αρχη και μονο μετα απο 6-12 μηνες να πεφτουν σε ελκυστικοτερες τιμες.

Τι γίνεται με τα παιχνίδια που βγαίνουν από το game pass; Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι βγαίνει το Vampyr που με ενδιέφερε και είπα να μην το αρχίσω και το αφήσω στη μέση, ας περιμένω καλύτερα να βγει σε προσφορά και να το παίξω με την ησυχία μου. Χθες τσέκαρα τα games του pass και είδα να βρίσκεται ακόμα το Return to Arkham για το οποίο έχει ανακοινωθεί εδώ και ενάμιση μήνα ότι βγαίνει από το game pass. Νομίζω θα ήταν καλύτερο να γίνουν πιο συγκεκριμένοι για το πότε ένα παιχνίδι αφήνει την υπηρεσία, όπως γίνεται με τα παιχνίδια που μπαίνουν.

• Like 1

Το X Box Χ σε τιμή κάτω των 300€ δεν θα χάσει την τιμή του εύκολα. Σίγουρα θα μπορεί να πουληθεί σε 2 χρόνια περίπου 150€, όταν το νέο X box θα είναι ακόμα >500€.

Γιατί να μην έχει κάποιος για τα επόμενα 2 χρόνια το X και να περιμένει να πάρει κάποια στιγμή στο μέλλον το καινούργιο χάνοντας ποιοτικό χρόνο παιχνιδιού απο τώρα?

• Like 1

1 ώρα πριν, lebron15 είπε

Τι γίνεται με τα παιχνίδια που βγαίνουν από το game pass; Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι βγαίνει το Vampyr που με ενδιέφερε και είπα να μην το αρχίσω και το αφήσω στη μέση, ας περιμένω καλύτερα να βγει σε προσφορά και να το παίξω με την ησυχία μου. Χθες τσέκαρα τα games του pass και είδα να βρίσκεται ακόμα το Return to Arkham για το οποίο έχει ανακοινωθεί εδώ και ενάμιση μήνα ότι βγαίνει από το game pass. Νομίζω θα ήταν καλύτερο να γίνουν πιο συγκεκριμένοι για το πότε ένα παιχνίδι αφήνει την υπηρεσία, όπως γίνεται με τα παιχνίδια που μπαίνουν.

Την ίδια απορία είχα και εγώ, το έπαιξα τελικά το batman, όσο για τα borderlands και vampyr είδα ημερομηνία 31/3 ότι βγαίνουν, άλλα έχω παρατηρήσει και άλλα ότι τελικά δε βγήκαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...