Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Έχω βρεί 2 αναφορές μέχρι τώρα οτι η digital περιλαμβάνει ολα τα dlc αλλά οχι κάτι ξεκάθαρο... Επίσης βλέπω οτι κατα καιρούς βγαίνει για τους συνδρομητές gold στα 7.5 αλλά δεν είμαι σπίτι αυτή την στιγμή για να τσεκάρω αν ισχύει και τώρα για να περιμένω μιας και ακόμα είμαι στα μισά του RDR 2. 

Αυτή για την οποία μιλάμε δεν περιλαμβάνει το Undead. 7,49 έκανε τον Ιούλιο του '16 τελευταία φορά, δύσκολο το κόβω να το ξαναβάλουν σε τέτοια τιμή. Όπως και να'χει, μιλάμε για διαφορά τυος ενός-δύο ευρώ. Αν θες να μπεις σε διαδικασίες για ένα ευρώ κάνε λογαριασμό revolut και πάρτο από το αγγλικό store, θα σου βγει 9,07e ή αγόρασε καμιά gift card για το αμερικάνικο store με συμφέρουσα ιστοτιμία. Εγώ πήρα πρόσφατα το FIFA 20 με αμερικάνικη gift card από το gamivo στα 19e. Στο ελληνικό store κόστιζε 30e.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

28 λεπτά πριν, lebron15 είπε

Αυτή για την οποία μιλάμε δεν περιλαμβάνει το Undead. 7,49 έκανε τον Ιούλιο του '16 τελευταία φορά, δύσκολο το κόβω να το ξαναβάλουν σε τέτοια τιμή. Όπως και να'χει, μιλάμε για διαφορά τυος ενός-δύο ευρώ. Αν θες να μπεις σε διαδικασίες για ένα ευρώ κάνε λογαριασμό revolut και πάρτο από το αγγλικό store, θα σου βγει 9,07e ή αγόρασε καμιά gift card για το αμερικάνικο store με συμφέρουσα ιστοτιμία. Εγώ πήρα πρόσφατα το FIFA 20 με αμερικάνικη gift card από το gamivo στα 19e. Στο ελληνικό store κόστιζε 30e.

Βασικά στο Τούρκικο έχει 3 ευρώ, υπάρχει τρόπος να το πάρουμε απο εκεί? Που βλέπεις το ιστορικό τιμών? Το xbox-store-checker δείχνει απο το 2018 και μετά. 

Επίσης για τα dlc το διάβασα εδω που αναφέρει "Update the digital download come with everything" και εδω που αναφέρει "So I bought this last night and it seemed to come with the undead pack, the golden guns and the war horse for anyone wondering."

Γι αυτό το ψάχνω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Έχω 4 μήνες Gold συνδρομή. Αν πάρω από cdkeys 14ημερο Game Pass Ultimate θα μου μετατραπεί όλο το 4μηνο σε Ultimate; Ή πρέπει να πάρω μηνιαίο Ultimate; Την προσφορά με το 1$ την είχα πάρει όταν πρωτοαγόρασα την κονσόλα οπότε δεν είναι εφικτό να την πάρω ξανά.

Edit: Σε άλλα κλειδάδικα η 14ημερη συνδρομή αναφέρεται ως trial αλλά εδώ δεν αναφέρει κάτι (που συνήθως το γράφει ρητά όταν πρόκειται για προσφορές που ισχύουν μόνο σε νέους λογαριασμούς) 

Επεξ/σία από AlexKG5

49 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Βασικά στο Τούρκικο έχει 3 ευρώ, υπάρχει τρόπος να το πάρουμε απο εκεί? Που βλέπεις το ιστορικό τιμών? Το xbox-store-checker δείχνει απο το 2018 και μετά. 

Επίσης για τα dlc το διάβασα εδω που αναφέρει "Update the digital download come with everything" και εδω που αναφέρει "So I bought this last night and it seemed to come with the undead pack, the golden guns and the war horse for anyone wondering."

Γι αυτό το ψάχνω...

Από τουρκικό θέλει vpn σίγουρα, στο παρελθόν που δοκίμασα δεν τα είχα καταφέρει. Storeparser δες, είναι καλό αλλά έχει το πιο ηλίθιο σύστημα αναζήτησης, καλύτερα κάνε με τη μία αναζήτηση από το google. Επίσης είναι και το psprices πολύ καλό αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν έχει τα παιχνίδια του 360.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, bad_freddy είπε

Γι αυτό το ψάχνω...

Με τουρκική gift card μπορείς

• Thanks 1

καλησπέρα σε όλους,

εχω βρει ένα παιχνίδι στο αμερικάνικο store αρκετά πιο φτηνά απο το ελληνικό. Αν το κατέβασω θα παίζει κανονικά? Με πάει μέχρι το σημείο της πληρωμής στο paypal αλλά δεν το συνέχισα... (σορρυ αν έχει απαντηθεί ήδη παρόμοιο ερώτημα)

59 λεπτά πριν, ctasis είπε

καλησπέρα σε όλους,

εχω βρει ένα παιχνίδι στο αμερικάνικο store αρκετά πιο φτηνά απο το ελληνικό. Αν το κατέβασω θα παίζει κανονικά? Με πάει μέχρι το σημείο της πληρωμής στο paypal αλλά δεν το συνέχισα... (σορρυ αν έχει απαντηθεί ήδη παρόμοιο ερώτημα)

Δεν μπορείς να το αγοράσεις με ελληνικό PayPal, αν έχεις αμερικανική gift card κάτι γίνεται

4 ώρες πριν, ctasis είπε

καλησπέρα σε όλους,

Απαιτείται usa account δηλαδή διεύθυνση, τρόπο πληρωμής κλπ.

11 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Αν αλλάξεις από τις ρυθμίσεις της κονσόλας το region από English(Greece) σε p.x. English(Usa) λογικά δεν θα δουλέψει?

Όχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...