Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πραγματικά και εγώ στην αρχή είχα χάσει την μπάλα με το game pass. Ξεκινούσα διάφορα παιχνίδια και στην ουσία δεν έπαιζα κανένα. Από κάποια στιγμή και μετά ξεκίνησα να παίζω ένα παιχνίδι μέχρι να το τερματίσω ή μέχρι να το βαρεθώ. Πολύ καλύτερα έτσι συν του ότι αν πιάσεις μια σειρά παιχνιδιών τύπου gears παίζεις πολύ πιο άνετα λόγω του ότι οι εντολές στο joystick σε όλα τα παιχνίδια είναι η ίδια. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο που λεει ο Βουρδουλας κυριοι. Ενας αθλητικος (ή racing για τους λατρεις του μηχανοκινητου) τιτλος για το ξεκαρφωμα και ενας βασικος ωστε να μη χανεις την επαφη με τους μηχανισμους και την ιστορια. Βυθιζεσαι καλυτερα με αυτο τον τροπο.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Κοίτα αν έχεις την ανάγκη να ασχοληθείς και με δεύτερο τίτλο, τότε ίσως ο πρώτος δεν έχει τόσο ενδιαφέρον όσο πίστευες. 

Καλύτερα να τον αφήσεις. Ο χρόνος μας είναι ελάχιστος πλέον και πολύτιμος για να τον σπαταλάμε σε πράγματα που δεν είναι πραγματικά ενδιαφέροντα (για εμάς). 

Προσωπικά δεν είναι το θέμα οτι δεν μου αρέσει το ενα και το αφήνω για άλλο αλλά καθαρά θέμα χρόνου.

Παλαιότερα (σαν εργένης) προλάβαινα να καω στο κάθε παιχνίδι, να το τερματίσω και να πιάσω το επόμενο. Τώρα περιμένω το βράδυ και αφού κοιμηθουν τα παιδιά (κατα προτίμηση και η γυναίκα χαχα) μου μένει περίπου ενα 2ωρο (τύπου 11-1) να παίξω κάτι.

Απο εκεί και πέρα λοιπόν είναι θέμα διάθεσης θα έλεγα. Ας πούμε την συγκεκριμένη περίοδο

- Εχω διάθεση και ίσως παραπάνω χρόνο? RDR 2 στο Xbox. (που θέλει γενικά χρόνο και έχει κάπως αργό ρυθμό)

- Εχω διάθεση αλλά δεν εχω πολύ χρόνο στην διάθεση μου? 1-2 επίπεδα στο Wolfenstein 2 ή στο Luigi's Mansion 3.

- Δεν έχω τρελή διάθεση αλλά ούτε πολύ χρόνο? Κάτι πιο action και mindless πχ. Rocket League στο PC ή Forza Horizon 4.

Κάπως έτσι βρίσκομαι μοιρασμένος ανάμεσα σε διάφορα παιχνίδια που σαφώς όλα μου αρέσουν.

Είναι λάθος? Εννοείται!

Αλλά για κάποιον όπως εμένα με λίγο χρόνο και γιγαντιαίο backlog σε PC και 2 κονσόλες μου δίνει την ικανοποίηση (έστω και πλασματικά) οτι κάνω κάποιο progress. 

Επεξ/σία από bad_freddy
  • Like 4

4 hours ago, bad_freddy said:

Παλαιότερα (σαν εργένης) προλάβαινα να καω στο κάθε παιχνίδι, να το τερματίσω και να πιάσω το επόμενο. Τώρα περιμένω το βράδυ και αφού κοιμηθουν τα παιδιά (κατα προτίμηση και η γυναίκα χαχα) μου μένει περίπου ενα 2ωρο (τύπου 11-1) να παίξω κάτι.

ομοιοπαθής αδερφέ...

• Like 1

6 ώρες πριν, SKRUTZ είπε

Έχω χάσει την μπαλίτσα με τοσα παιχνίδια απο το game pass και άλλα 70-80 που έχει το ΕΑ hub.

Κανω μεγάλη προσπάθεια να βρώ 2 ώρες να παίξω το βράδυ και δεν ξέρω τι να βάλω. Βέβαια παντα ξεκινάω με pes2020 και παιζω 3 αγώνες και μετά βάζω κάτι άλλο. 

Doom

Το ίδιο πρόβλήμα έχω με όλους τους παραπάνω.

Επειδή είναι πολλά νιώθω σαν να μην με τραβάνε τα παιχνίδια και γυρνάω να παίξω λίγα ματσάκια στο Pro.

Το 2κ20 δεν με τρέλανε τόσο όσο το 2κ16 που έπαιζα παλιότερα.

Και εμένα χθες σερνόταν το ίντερνετ και λέω τι γίνεται πάλι ο πάροχος φταίει; Και ανοίγω το xbox και κατέβαζε 51GB!! HALO,έκανα turn off την κονσόλα και ησύχασα, τελικά έχουν δίκιο αυτοί που το έγραψαν στο twiter και αντέδρασε o Spencer, όντως πρέπει να επιλέγουμε ποιά games θα γίνονται auto update (π.χ. το Fortnite επίσης κάνει συνεχώς μεγάλα updates)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, stafftw είπε

Και εμένα χθες σερνόταν το ίντερνετ και λέω τι γίνεται πάλι ο πάροχος φταίει; Και ανοίγω το xbox και κατέβαζε 51GB!! HALO,έκανα turn off την κονσόλα και ησύχασα, τελικά έχουν δίκιο αυτοί που το έγραψαν στο twiter και αντέδρασε o Spencer, όντως πρέπει να επιλέγουμε ποιά games θα γίνονται auto update (π.χ. το Fortnite επίσης κάνει συνεχώς μεγάλα updates)

Και τις Active ώρες, όπως μπορείς να κάνεις και στα Windows. Πχ, εγώ είμαι στη δουλειά από τις 8 έως και τις 4, άρα θα ήταν ιδανικό να πω στην κονσόλα ότι ό,τι update θέλεις να κάνεις (συστήματος και παιχνιδιών) θα το κάνεις από τις 4 το ξημέρωμα έως και τις 4 το απόγευμα, μετά αν έχει μείνει κάτι όλα pause!

Τώρα σχετικά με τον τρόπο παιξίματος εγώ είμαι τις φάσεις 3 active παιχνίδια τη φορά:

1. Single-Player για τερματισμό (βλ. Star Wars: Jedi Fallen Order)

2. Multi-Player για χαβαλέ (βλ. Call of Duty: Modern Warfare)

3. Co-Op όταν μπαίνει όλη η παρέα (βλ. Destiny 2)

Πριν μερικούς μήνες αυτά ήταν για παράδειγμα:

1. Borderlands 3 (SP)

2. Battlefield V (MP)

3. Anthem (CO)

Επεξ/σία από argipen

19 ώρες πριν, bad_freddy είπε

Ομοιοπαθης μέχρι τελείας. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...