Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Παιδιά, αν λήξει η συνδρομή gold και την ανανεώσω πχ σε 2-3 μέρες, χάνω τα games with gold που έχω συσσωρεύσει;

Τίποτα δεν χάνεις.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Τίποτα δεν χάνεις.

Άρα όσα παλιά gold παιχνίδια έχω κρατήσει (του one) θα είναι πάντα διαθέσιμα όσο έχω ενεργή συνδρομή;

Δημοσ.

Tέλεια, θα την αφήσω να ληξει τότε, κι αν το Νοέμβρη βγει κανένα παιχνίδι της προκοπής αντί χείριστων ίντι σκουπιδιών, ίσως ξαναβάλω.

Δημοσ.

παιδιά sorry για την ερώτηση άλλα έχω μια απορία....

παίζω forza horizon 4 (με game pass και live gold ενεργά) και όταν επιλέγω ένα event (έναν αγώνα) για να παίξω multiplayer δηλαδή με άλλους παίκτες online ποτέ δεν μου βρίσκει κάποιον....είναι φυσιολογικό αυτό;

επίσης στο gears of war 4 περίμενα αρκετή ώρα και δεν μου έκανε  matchmaking....

μπορεί να φταίει κάτι; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tempo είπε

παιδιά sorry για την ερώτηση άλλα έχω μια απορία....

παίζω forza horizon 4 (με game pass και live gold ενεργά) και όταν επιλέγω ένα event (έναν αγώνα) για να παίξω multiplayer δηλαδή με άλλους παίκτες online ποτέ δεν μου βρίσκει κάποιον....είναι φυσιολογικό αυτό;

επίσης στο gears of war 4 περίμενα αρκετή ώρα και δεν μου έκανε  matchmaking....

μπορεί να φταίει κάτι; 

Το gears of war 4 δεν έχει κόσμο online, στο forza 4 έπρεπε να σου βρει, εκτός και αν πρέπει να ρυθμίσεις in game κάτι περί multi,δεν ξέρω...

Εδώ τo BF1 δεν έχει κόσμο, που είναι και shooter, πόσο μάλλον αυτά...

Γενικά, το Fortnite έχει κάνει μεγάλη ζημιά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια αν υπαρχει καποιος φιλος που θελει να μοιραστουμε  το νεο COD black ops 4 μεσω της  υπηρεσιας xbox share family ας μου στειλει  μηνυμα να κανονισουμε, εχω επισης και αλλα παιχνιδακια οπως forza horizon 4 , forza 7  , Fifa 19 κλπ...

Επεξ/σία από ababapanos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mikele13- είπε

Το gears of war 4 δεν έχει κόσμο online, στο forza 4 έπρεπε να σου βρει, εκτός και αν πρέπει να ρυθμίσεις in game κάτι περί multi,δεν ξέρω...

περίεργο, ένα απο τα κορυφαία παιχνίδια του xbox και να μην έχει κόσμο online?????

στο forza horizon 4 μήπως μπορεί να γράψει κάποιος σε μια γραμμή τι πρέπει να κάνω για online,  μήπως δεν κάνω κάτι σωστά;

Δημοσ.

παιδες ερωτηση

τα κλασσικα παιχνιδια που μπαινουν ανα μηνα οπως πχ το Gears 4 ξερω οτι μενουν ενεργα μεχρι να αποφασισουν στη microsoft καποια στιγμη να τα αντικαταστησουν

τα νεα παιχνιδια του gamepass(πχ το νεο φορτσα) ποσο καιρο μενουν playable στην υπηρεσια??

Δημοσ.

Το πιο πιθανο για πολυ, για να λειτουργουν σαν κραχτες προσελκυοντας με αυτο τον τροπο νεους συνδρομητες..

Δημοσ.
6 ώρες πριν, barman_ είπε

Παίζει προσφορά στο αμαζόν για 2 τριμηνες στην τιμή της μιας 

Καποιος που να το εκανε και να λειτουργησε;;; Εμενα μου λεει οτι δεμ ισχυει για Ελλάδα. Δεν ξερω αν προσθεσω αλλη διευθυνση.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, barman_ είπε

Παίζει προσφορά στο αμαζόν για 2 τριμηνες στην τιμή της μιας 

Note: Currently, this item is available only to customers located in the United Kingdom. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ChownTuen είπε

Note: Currently, this item is available only to customers located in the United Kingdom. 

ορισμένοι σε ένα άλλο θέμα του insomnia λένε ότι έκαναν κανονικά την παραγγελία ενώ είχαν Ελληνική διεύθυνση.....εγώ δεν μπορώ να παραγγείλω γιατί με σταματάει λόγω Ελληνικής διεύθυνσης....πως μπορεί να συμβαίνει αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...