Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, mpertzi είπε

Καλησπέρα σε όλους. Υπάχουν αξιόπιστα sites για αγορά παιχνιδιών; είδα σε προηγούμενη σελίδα κατι για το CDKEYS. Έχετε δοκιμάσει κάποιο;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Καλό τρίημερο σε όλους.

Άπειρα παιχνίδια απο cdkeys χωρίς κανένα πρόβλημα πότε. Μεσα σε 3-4 λεπτα έρχεται ο κωδικός τον βάζεις και είσαι έτοιμος. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βέβαια, το cdkeys δεν αξίζει πάντα.... π.χ. ήθελα να παρω το Read Dead Redemption 2, το cdkeys το έχει 37 ευρώ, οταν στο άμαζον το αγγλικό το physical κάνει 25 λίρες, βαριά βαριά 30 ευρώ.....

Επεξ/σία από sotirisl
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

μια ερωτήση-βοήθεια θα ήθελα να απευθύνω προς τους γνώστες και παλιούς χρήστες του xbox one:

Θα αγοράσω Xbox one X και κατόπιν θα φτιάξω νέο xbox account.

Έπειτα θέλω να προσθέσω xbox game pass αλλά όχι xbox live gold γιατί δν θα παίζω online.

Το cdkeys έχει σε προσφορά για νέα xbox accounts τον 1 μήνα game pass στα 1.79€.

Η ερώτηση είναι λοιπόν αν αγοράσω 6x1 μήνα game pass απο το cdkeys θα μπορώ να τα προσθέσω αθροιστικά στον λογαριασμό μου και να έχω μετά 6 μήνες gamepass?

Η δν γίνεται αυτό και πρέπει να αγοράσω 3μηνο?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις 🙂

Επεξ/σία από back15220

1 ώρα πριν, sotirisl είπε

βέβαια, το cdkeys δεν αξίζει πάντα.... π.χ. ήθελα να παρω το Read Dead Redemption 2, το cdkeys το έχει 37 ευρώ, οταν στο άμαζον το αγγλικό το physical κάνει 25 λίρες, βαριά βαριά 30 ευρώ.....

Τσεκαρετε και το instant gaming,σε πολλά παιχνίδια είναι πιο φθηνό από cdkeys.

Αξιοπιστία 1000% και σε κλάσμα δευτερολέπτου έχεις τον κωδικό, και επίσης μεγάλο συν ότι μπορείς να πληρώσεις και με paysafe card για όποιον δεν έχει η δεν θέλει να μπλέξει με κάρτες τραπέζης...

• Like 1

και εγώ οτι έχω πάρει απο cdkeys ειναι οκ. Εχτές τελικά κόλλησα στην 6μηνη gold απο cdkeys και 1 μήνα ultimate απο το επίσημο site  του xbox και μου έγινε 7 μήνες ultimate.

15 ώρες πριν, sotirisl είπε

Καλά δεν το συζητάμε. Πάντα θέλει ψάξιμο για να βρεις αυτο που σε συμφέρει οικονομικά. 

• Thanks 1

Ναι αλλά δυστυχώς το συγκεκριμένο site συνήθως έχει λογαριασμούς που πουλάει και όχι κωδικούς παρόλο που λέγετε allkeys.

Και αυτοί οι λογαριασμοί μπορούν ανά πάσα στιγμή να μπαναριστουν κ.τ.λ.

Κοιτάς τι προϊόν πας να αγοράσεις. Δεν σου το κρύβει, σου λέει πχ είναι account με το game οπότε το αποφεύγεις....

Εννοείτε πάντα ψάχνεις στο platform να λέει " xbox eu game code "

Μια χαρά πληροφόρηση παίρνεις από το allkeyshop.

• Like 1

Δεν κατάλαβες τι θέλω να πω.

Εννοώ ότι στα 10 παιχνίδια τα 8 θα είναι με λογαριασμούς και με το ζόρι τα 2 με κωδικούς.

Αυτό αυτομάτως το κάνει δώρον - άδωρον.

• Confused 1

2 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Ναι αλλά δυστυχώς το συγκεκριμένο site συνήθως έχει λογαριασμούς που πουλάει και όχι κωδικούς παρόλο που λέγετε allkeys.

Και αυτοί οι λογαριασμοί μπορούν ανά πάσα στιγμή να μπαναριστουν κ.τ.λ.

1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Εννοώ ότι στα 10 παιχνίδια τα 8 θα είναι με λογαριασμούς και με το ζόρι τα 2 με κωδικούς.

Το συγκεκριμένο σάιτ σου δείχνει ποιος πουλάει τι. Αν δεν σου αρέσει κάτι γιατί είναι με λογαριασμό απλά προσπερνάς. Δεν φτάνει που μας τα μαζεύει, μας ενοχλεί κιόλας γιατί μας δείχνει όλες τις δυνατές επιλογές;

giphy.gif

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Δεν ισχύει φίλε, τα πρώτα 4-5 που είναι και τα πιο φτηνά είναι τα acocunts ή τα Usa κλειδιά, μετά μια χαρά σου βγάζει xbox eu κωδικούς...

Το συμβουλεύομαι σχεδόν καθημερινά..

Επεξ/σία από nevermore

Η MS καλό *** περί υποστήριξης και της τωρινής γενιάς, μετά την έλευση της νέας κονσόλας, γιατί πυροβολάει τα πόδια της. (για τους μη γνώστες, αναφέρομαι στο αρχικό μοντέλο του One, το επονομαζόμενο VCR, το οποίο είναι μεγάλη φόρα στην ανάπτυξη)
https://wccftech.com/the-wonderful-101-remastered-xbox-one/

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...