Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 minutes ago, Choutas said:

Το μεγάλο ερώτημα μπαταρίας

Παίρνουμε tronic άφοβα; Σε σχέση ποιότητας με τις Ladda είναι στο ίδιο επίπεδο.ή χειρότερες; Γιατί αν είναι να κάνω το Μαγγελάνο να βρω Lidl καλύτερα να πάω σε Ladda που είναι 100% εμπιστοσύνης.

Βέβαια σε τέτοια τιμή αξίζει το ρίσκο.

Αυτές φοράω επάνω εδώ και ένα μήνα, μεγάλη αντοχή... 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 λεπτά πριν, Choutas είπε

Το μεγάλο ερώτημα μπαταρίας

Παίρνουμε tronic άφοβα; Σε σχέση ποιότητας με τις Ladda είναι στο ίδιο επίπεδο.ή χειρότερες; Γιατί αν είναι να κάνω το Μαγγελάνο να βρω Lidl καλύτερα να πάω σε Ladda που είναι 100% εμπιστοσύνης.

Βέβαια σε τέτοια τιμή αξίζει το ρίσκο.

Υπάρχουν τώρα στα lidl?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημέρα, επειδή μου έλειξε εχτές το 3μηνο  game pass ultimate που είχα πάρει απο cd keys  υπάρχει κάποιος που έχει πάρει απο cd keys και ξαναπήρε μετά (ανανέωσε) απο cd keys και του δούλεψε ή δεν του δούλεψε. Για να μήν πάρω τσάμπα.

έχει το  cd keys 6 Month Xbox Live Gold Membership με 30.49 ευρώ και 3 Month Xbox Game Pass Xbox One με 8.19. Μπορώ να τα συνδυάσω και τι θα βγεί στο τέλος?

Επεξ/σία από fouskos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, fouskos είπε

καλημέρα, επειδή μου έλειξε εχτές το 3μηνο  game pass ultimate που είχα πάρει απο cd keys  υπάρχει κάποιος που έχει πάρει απο cd keys και ξαναπήρε μετά (ανανέωσε) απο cd keys και του δούλεψε ή δεν του δούλεψε. Για να μήν πάρω τσάμπα.

έχει το  cd keys 6 Month Xbox Live Gold Membership με 30.49 ευρώ και 3 Month Xbox Game Pass Xbox One με 8.19. Μπορώ να τα συνδυάσω και τι θα βγεί στο τέλος?

Επειδή ούτε εγώ τα γνώριζα μέχρι πρόσφατα 

Gold = Επιτρέπει το online - Διαδικτυακό παιχνίδι + 2 παιχνίδια το μήνα

Game Pass = 100 παιχνίδια να παίζεις

Ultimate = Gold+G.Pass

Οπότε ναι συνδυάζονται. Με το pass παίρνεις τα 100+ παιχνίδια και με το gold μπορείς να παίξεις αυτά διαδικτυακά.

Με το πακέτο που λες είναι σαν να έχεις 3 μήνες Ultimate (xbox only) και 3 μήνες μετά gold 

Επεξ/σία από Brandtobrand

Μόλις αγόρασα 6 Month Xbox Live Gold Membership με 30.49. Μου έβγαλε και μύνημα αν αφήσω Turn on το recurring billing θα μου έδεινε και 1 μήνα ακόμα αλλά πάνω στην βιασύνη μου το έκανα off και δεν τον πήρα, τώρα αν βάλω και 3 μήνες game pass δεν θα γίνει 9 μήνες ή 6 μήνες ultimate? θα έχω αυτό που είπες στο τέλος 3 μήνες Ultimate και 3 μήνες μετά gold ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, fouskos είπε

Μόλις αγόρασα 6 Month Xbox Live Gold Membership με 30.49. Μου έβγαλε και μύνημα αν αφήσω Turn on το recurring billing θα μου έδεινε και 1 μήνα ακόμα αλλά πάνω στην βιασύνη μου το έκανα off και δεν τον πήρα, τώρα αν βάλω και 3 μήνες game pass δεν θα γίνει 9 μήνες ή 6 μήνες ultimate? θα έχω αυτό που είπες στο τέλος 3 μήνες Ultimate και 3 μήνες μετά gold ?

Για να γίνει ultimate πρέπει να βάλεις ultimate, με το απλό pass θα έχεις 3 μήνες pass και 6 μήνες gold. Ρίξε μια ματιά στο site της Microsoft μήπως έχει ακόμη την προσφορά με ένα ευρώ

Επεξ/σία από leo066

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

26 λεπτά πριν, fouskos είπε

Όχι.

Απο τη στιγμή που μετατρέψεις με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το απλό xbox live gold σε ultimate μετά έχεις απλά ultimate και συγχωνεύονται όλα μαζί.

Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις το εξής:

Αφού έχει τελειώσει εντελώς οποιαδήποτε συνδρομή έχεις(Xbox live gold ή xbox game pass ή xbox game pass ultimate)

τότε να βάλεις μια 12 μήνη κάρτα xbox live gold και μετά αυτό μπορείς πολύ απλά να το μετατρέψεις σε xbox game pass ultimate ακόμα και αν βάλεις 1 μήνα xbox game pass ultimate κάρτα.

Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις απλά 13 μήνες xbox game pass ultimate που στην ουσία είναι όλα σε ένα.

Και ισχύει αυτό που λέει ο φίλος Leo066 πιο πάνω.

Δηλαδή αν βάλεις xbox live gold + xbox game pass θα έχεις απλά ότι έχεις βάλει από το κάθε ένα.

Μόνο όταν βάλεις xbox live gold + xbox game pass ultimate συγχωνεύονται όλα σε xbox game pass ultimate.

Επεξ/σία από Paragontas-x

ευχαριστώ για τις απαντήσεις, δηλαδή εάν βάλω 1 μήνα ultimate απο το site της microsoft με 12.99 θα έχω 7 μήνες ultimate ή 6 μήνες ultimate (6 gold +1 ultimate=7). μe 1 ευρώ έχω βάλει παλαιότερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά θα έχεις 7 μήνες xbox game pass ultimate αλλά πρέπει να βάλεις πρώτα την κάρτα xbox live gold και μετά την κάρτα για το xbox game pass ultimate.

Παίζει τεράστιο ρόλο γιατί αν τα κάνεις αντίστροφα θα χάσεις απίστευτα πολλές μέρες από την κάρτα xbox live gold που έχεις.

Επεξ/σία από Paragontas-x

Καλησπέρα σε όλους. Υπάχουν αξιόπιστα sites για αγορά παιχνιδιών; είδα σε προηγούμενη σελίδα κατι για το CDKEYS. Έχετε δοκιμάσει κάποιο;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Καλό τρίημερο σε όλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...