Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Μου φαίνεται απίστευτα ηλίθιο από μέρους της Microsoft να άφησε παιχνίδια που κάποιος είχε σε δισκάκια όταν τα βάλει στο xbox one pass να μπορούν να τα παίξουν χωρίς δισκάκι και αυτό γιατί το εξήγησα ποιο πριν ότι αφού το παιχνίδι θα παίζει χωρίς δισκάκι ποιος εμποδίζει τον οποιοδήποτε να πουλήσει το δισκάκι του παιχνιδιού?

Τον εμποδιζει να το πουλησει οταν δεν θα ειναι πια στο game pass.Αφου δεν θα παιζει πια χωρις δισκακι.

• Like 1
Δημοσ.

Και αν το τερματίσει και μετά δεν υπάρχει λόγος να το ξανά παίξει ίσως γιατί το παιχνίδι μπορεί να είναι ofline ή δεν τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί αφού το τερματίσει.

Δημοσ.

Μεγατονων εφοσον επιβεβαιωθει..

https://gamingbolt.com/microsoft-about-to-finalize-deal-to-acquire-obsidian-entertainment-report

Επισης το 360 καθισταται ολο και πιο περιττο για οσους διαθετουν ΟΝΕ..

https://gamingbolt.com/metal-gear-solid-2-hd-metal-gear-solid-3-hd-coming-to-xbox-one-backwards-compatibility-today

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tolstoy είπε

Το ότι δείχνει την Αμερική στο region σημαίνει ότι δεν κάνει για Ευρώπη;

wp_ss_20181010_0001.png.fa34736f484cec8310427493efd4446f.png

Την υδρογειο δειχνει. Αμα ειναι για την Αμερική θα σου εδειχνε την σημαια της.

Παιδια, θα ανοιχτει κανενα θεμα για το horizon 4; Παντως ειναι πολυ αρμεγμα. Expansions bundle, csr pass, car packs, vip, θελεις 50€ για να παιξεις το πληρες παιχνιδι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, VyronPeristeri είπε

Παιδια, θα ανοιχτει κανενα θεμα για το horizon 4; Παντως ειναι πολυ αρμεγμα. Expansions bundle, csr pass, car packs, vip, θελεις 50€ για να παιξεις το πληρες παιχνιδι.

ok, thanks

Δημοσ.

Το βαζω εδω στο Γενικό γιατι μου χει σπασει τα νεύρα...επαιζα το καλοκαιρι λιγο το paladins και ολα μου ήταν κομπλε....αγορασα το φιφα19 και μου lagare λεω αρχη ειναι ισως ο φόρτος στους servers της εα...κρατησα το ιδιο ρουτερ(του οτε speedport entry 2i με απλη adsl που πιανει καλες ταχητητες download 22-23 και upload απο 0.80 εως 1.00 mb) καμια βδομάδα 8 στα 10 φουλ lag 1 στρωτο και 1 με σπασμωδικα κολλήματα...δοκιμασα ενα tp link 8960n που χα στην άκρη ενω το download επεσε αισθητά στα τεστ το ping το ιδιο πανω κατω επαιζε πιο στρωτα...δηλαδή 6 στα 10 καλα και τα αλλα με κολλήματα τις τελευταιες 2 μερες παλι μου σπαει τα νεύρα...αρχη καλή μετα το 30 κολλαει οποτε η απορια και ερωτηση μου ειναι φταιει το φιφα;φταιει η γραμμη;4 χρονια με pc δεν ειχα ποτε κανενα θεμα ειτε με fifa ειτε με αλλα online που επαιζα και σε αλλο δωματιο και ασυρματα και αυτο...μηπως πρεπει να πειράξω καμια ρυθμιση;τα εχω ολα αυτοματα...βεβαια επειδή μένω σε νησι παει το μυαλο μου και στην υγρασια και στις συνθήκες τις εδω...αν εχει καποιος γνωση κ εμπειρία ειτε με πμ ειτε εδω ας βοηθήσει μπας κ βρω ακρη

Σορρυ για το σεντονι αλλα επειδη εομαι λιγο ασχετος με ρουτερ ports κλπ και οσο κ να ψαξω δεν βρισκω ακρη ρωταω ξανα

Υγ:το speedport γραφει απο κάτω isdn ενώ η γραμμη ειναι pstn παιζει ρολο αυτο;7 μήνες δεν ειχα κανενα αλλο θεμα ουτε αποσυνδεσεις ούτε χαμηλες ταχύτητες μονο το σημα του wifi που ναι σχετικα κακο σε σχεση με το tplink

Δημοσ.
1 hour ago, babis13 said:

Το βαζω εδω στο Γενικό γιατι μου χει σπασει τα νεύρα...επαιζα το καλοκαιρι λιγο το paladins και ολα μου ήταν κομπλε....αγορασα το φιφα19 και μου lagare λεω αρχη ειναι ισως ο φόρτος στους servers της εα...κρατησα το ιδιο ρουτερ(του οτε speedport entry 2i με απλη adsl που πιανει καλες ταχητητες download 22-23 και upload απο 0.80 εως 1.00 mb) καμια βδομάδα 8 στα 10 φουλ lag 1 στρωτο και 1 με σπασμωδικα κολλήματα...δοκιμασα ενα tp link 8960n που χα στην άκρη ενω το download επεσε αισθητά στα τεστ το ping το ιδιο πανω κατω επαιζε πιο στρωτα...δηλαδή 6 στα 10 καλα και τα αλλα με κολλήματα τις τελευταιες 2 μερες παλι μου σπαει τα νεύρα...αρχη καλή μετα το 30 κολλαει οποτε η απορια και ερωτηση μου ειναι φταιει το φιφα;φταιει η γραμμη;4 χρονια με pc δεν ειχα ποτε κανενα θεμα ειτε με fifa ειτε με αλλα online που επαιζα και σε αλλο δωματιο και ασυρματα και αυτο...μηπως πρεπει να πειράξω καμια ρυθμιση;τα εχω ολα αυτοματα...βεβαια επειδή μένω σε νησι παει το μυαλο μου και στην υγρασια και στις συνθήκες τις εδω...αν εχει καποιος γνωση κ εμπειρία ειτε με πμ ειτε εδω ας βοηθήσει μπας κ βρω ακρη

Σορρυ για το σεντονι αλλα επειδη εομαι λιγο ασχετος με ρουτερ ports κλπ και οσο κ να ψαξω δεν βρισκω ακρη ρωταω ξανα

Υγ:το speedport γραφει απο κάτω isdn ενώ η γραμμη ειναι pstn παιζει ρολο αυτο;7 μήνες δεν ειχα κανενα αλλο θεμα ουτε αποσυνδεσεις ούτε χαμηλες ταχύτητες μονο το σημα του wifi που ναι σχετικα κακο σε σχεση με το tplink

Φιλε μαλλον η κονσολα φταει δεν ξερω τι γινετε και εγω εχω θεμα με το online του xbox ενω στο pc και στο ps4 ειμαι μια χαρα. Ακομα και στα ιδια παιχνιδια οπως το fortnite που χρησιμοποιει τα ιδια πορτς με του ps4 και εκει περα εχω θεμα αποκλειστικα με το xbox.

Δημοσ.

Το one s εχω και ειναι 4 μετρα απο το router...wifi μεν αλλα δυστυχως δεν μπορώ να περασω καλωδιο...θα δοκιμασω βεβαια το βραδυ το φιφα μετα το update μηπως λυθηκε κατι...ευχαριστω για την ενημέρωση καθε βοηθεια ευπροσδεχτη απο τους master του ειδους

Δημοσ.
7 minutes ago, babis13 said:

Το one s εχω και ειναι 4 μετρα απο το router...wifi μεν αλλα δυστυχως δεν μπορώ να περασω καλωδιο...θα δοκιμασω βεβαια το βραδυ το φιφα μετα το update μηπως λυθηκε κατι...ευχαριστω για την ενημέρωση καθε βοηθεια ευπροσδεχτη απο τους master του ειδους

Εγω φαντασου το εχω με καλωδιο σε 50αρα συνδεση και εχω συνεχως θεματα ενα online παιχνιδι δεν μπορω να παιξω μετα απο 10 λεπτα κανει disconnect.  Εχω παραγγειλει καινουργια ethernet αυριο μεθαυριο που θα το βαλω θα ενημερωσω αμα υπαρχει διαφορα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, VyronPeristeri είπε

Έστω ότι έχω ήδη μια συνδρομή ενεργή (ως redeem κωδικών που είχε μέσα η συσκευασία). Αν αγοράσω την παραπάνω συνδρομή, και την κάνω redeem θα προστεθεί ως extra χρόνο στις υπάρχουσες υπολειπόμενες μέρες; Αν αγοράσω δυο ή τρεις;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ChownTuen είπε

Έστω ότι έχω ήδη μια συνδρομή ενεργή (ως redeem κωδικών που είχε μέσα η συσκευασία). Αν αγοράσω την παραπάνω συνδρομή, και την κάνω redeem θα προστεθεί ως extra χρόνο στις υπάρχουσες υπολειπόμενες μέρες; Αν αγοράσω δυο ή τρεις;

Προστίθεται στην ήδη υπάρχουσα συνδρομή...

6 ώρες πριν, babis13 είπε

Τα speedport entry 2i είναι όλο προβλήματα, ολο αποσυνδέσεις είχα και σε κάποια στιγμή no internet και έπρεπε να κάνω reset συνεχεια,έχω αλλάξει 2 φορές το ίδιο μοντέλο αλλά καμία βελτίωση.

Μετά από ψάξιμο, πήρα ένα Tplink το οποίο έχει καλές κριτικές για gaming, έψαξα οδηγό για γεφυρωμα με του ΟΤΕ ώστε να το έχω μόνο για το Voip, και το Tplink για wifi και ethernet γραμμή.

Απλά Σωθηκα!!!

Ούτε αποσυνδέσεις,ούτε κολλήματα, ούτε τίποτα....

Ψάξε να βρεις οδηγό bridge speedport entry 2i with tp link .......

3 ώρες πριν, steveevo είπε

Εγω φαντασου το εχω με καλωδιο σε 50αρα συνδεση και εχω συνεχως θεματα ενα online παιχνιδι δεν μπορω να παιξω μετα απο 10 λεπτα κανει disconnect.  Εχω παραγγειλει καινουργια ethernet αυριο μεθαυριο που θα το βαλω θα ενημερωσω αμα υπαρχει διαφορα.

Προφανώς έχει θέμα το ρούτερ σου και όχι η κονσόλα...

• Like 1
Δημοσ.

mikele13 εμενα το speedport μια χαρα λειτουργει download torrent κλπ βαραει 2.2 και στο pc που ειχα wireless stick δεν ειχα θεματα με lag αποσυνδεσεις κλπ ισα ισα super ευχαριστημενος...με το xbox στο ιδιο δωματιο(σαλονι)3 με 4 μετρα αποσταση το φιφα μου δημιουργεισαι θεματα και αρχισα να ψαχνομαι paladins η state of decay που χαζοεπαιζα καλοκαιρι παλι δεν ειχα θεματα...ξαναλεω λραταω μια πισινη λογο καιρου-υγρασιας να ναι της γραμμης θεμα..το wifi signal μου βγαζει πάντα πανω απο 90%(ξερω ότι ειναι σχετικα αδυναμο)

Δημοσ.

Ok δεν αντιλέγω, μπορεί να φταίει το fifa19 επειδή βγήκε τώρα και με κάποιο update να φτιάξει, αλλά ψάξου λίγο, αφού μόνος σου λές ότι το TP έχει (και είμαι σίγουρος) καλύτερο σήμα.

Γενικά περί Speedport entry 2i όλοι είναι δυσαρεστημένοι, κοίτα στην ενότητα με τα router...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...