Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

23 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Κοίτα να δεις που έδωσα 169 προχθές να πάρω το s για το χωριό. Έδινα 100 ακόμα και έπαιρνα το x. Πολύ πιο futureproof. Τώρα έγινε η αγορά... 

Kριμα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 minutes ago, Mhlogiatros said:

Για το χωριο δε θες τιποτα ακριβο μια χαρα κανει το S . Παρε και ασφαλεια κλοπης :P

Και μεις που δεν έχουμε χωριό τι να το κάνουμε;;;🤑

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Και μεις που δεν έχουμε χωριό τι να το κάνουμε;;;🤑

Σε σχεση με το all digital που εχεις νομιζω? Τιποτα. Μερικα πουρα Αβανας δρομος.. :)

Επεξ/σία από kostiger
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη βιαζεστε, η τιμη του Χ θα πεσει κατω απο 300 ευρω + οτι μπορει να εχουμε και μια σλιμ εκδοση του Χ.Επιμενω σε αυτη την χρονικη στιγμη οποιος εχει one δεν αξιζει να παει στο Χ.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 2

αυτο που παιρνουμε xbox s και και hisense τηλεορασεις για το χωριο και το εξοχικο χωρις να τα χρησιμοποιουμε ιδιατερα απλα και μονο για να ικανοποιηθουμε καταναλωτικα γιατι ειναι προσφορες,με ξεπερναει!!!!Και απο μενα αυτη τη στιγμη δεν αξιζει τπτ,η θα πεσουν ολα στα ταρταρα η αν οχι  παιρνουμε την επομενη γενια με μια τυπικη χρηματικη διαφορα

• Like 1

11 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

αυτο που παιρνουμε xbox s και και hisense τηλεορασεις για το χωριο και το εξοχικο χωρις να τα χρησιμοποιουμε ιδιατερα απλα και μονο για να ικανοποιηθουμε καταναλωτικα γιατι ειναι προσφορες,με ξεπερναει!!!!Και απο μενα αυτη τη στιγμη δεν αξιζει τπτ,η θα πεσουν ολα στα ταρταρα η αν οχι  παιρνουμε την επομενη γενια με μια τυπικη χρηματικη διαφορα

Αν και ξεφεύγει το θέμα, εγώ είμαι της άποψης όταν παίρνω κάτι να είναι futureproof. Τώρα αν με ρωτάς αν αξίζει ή όχι το x στο χωριό που θα πάω 3 φορές το χρόνο θα σου πω όχι. Για μένα όμως αυτές τις 3 φορές που θα πάω και αν το χρησιμοποιήσω προτιμώ να έχω την ίδια εμπειρία που έχω και στο σπίτι. Τέλος για μένα αυτή τη στιγμή τα 100 € παραπάνω δε θα ήταν πρόβλημα να τα δώσω για το x το οποίο το έχω και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Για κάποιον άλλο και το s για το χωριό μπορεί να είναι υπερβολή. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι το Χ στα 270 δεν είναι στα τάρταρα ας πούμε..

Και με καινούργιο παιχνίδι..

Πολύ τίμιο το s στην τιμή που διατιθεται. Για το Χ ομως, 277 ευρώ ακομα και λιγους μηνες πριν την κυκλοφορια του series X, ειναι παρα πολυ καλη τιμη. Και θα έχει άνετα ενα χρονικό ορίζοντα 2 χρόνων μπροστα του. Μέχρι να αρχίσει να στρώνει η βιβλιοθήκη του sex και να δείχνει (πραγματικα) και τα δόντια του το next gen hardware.

Επεξ/σία από kostiger
  • Like 2

Υπερβολικοί οι αναθεματισμοί για το S. Τα παιχνίδια που είναι X Enhanced είναι τα AAA/AA και πάλι θέλεις και την ανάλογη τηλεόραση που μπορεί να μην υπάρχει στο εξοχικό ή ακόμα και στο κανονικό σου σπίτι. Εμένα με ενδιαφέρουν τα επιπλέον καρέ που δίνουν ελάχιστοι τίτλοι. Hellblade/Forza 4/Talos Principle.

Αν είχαν όλοι οι τίτλοι Χ enhanced μόνο τότε θα δικαιολογούσαν τα 100 + ευρώ διαφορά.

• Like 1

3 ώρες πριν, Choutas είπε

Υπερβολικοί οι αναθεματισμοί για το S. Τα παιχνίδια που είναι X Enhanced είναι τα AAA/AA και πάλι θέλεις και την ανάλογη τηλεόραση που μπορεί να μην υπάρχει στο εξοχικό ή ακόμα και στο κανονικό σου σπίτι. Εμένα με ενδιαφέρουν τα επιπλέον καρέ που δίνουν ελάχιστοι τίτλοι. Hellblade/Forza 4/Talos Principle.

Αν είχαν όλοι οι τίτλοι Χ enhanced μόνο τότε θα δικαιολογούσαν τα 100 + ευρώ διαφορά.

Εισαι σιγουρος οτι ειναι τοσο λίγοι οι τιτλοι με τα επιπλεον καρε;

https://www.windowscentral.com/xbox-one-x-enhanced-60-fps-list

Σίγουρα δεν είναι μόνο αυτοί που είπα οι τίτλοι ήθελα να πω και φαίνεται δεν το έθεσα σωστά ότι είναι ελάχιστοι σε σχέση με την βιβλιοθήκη της κονσόλας.

27 λεπτά πριν, Choutas είπε

Σίγουρα δεν είναι μόνο αυτοί που είπα οι τίτλοι ήθελα να πω και φαίνεται δεν το έθεσα σωστά ότι είναι ελάχιστοι σε σχέση με την βιβλιοθήκη της κονσόλας.

Έχει σημασία το ποσοστό; Σημασία έχει το παιχνίδι να το αξίζει και παιχνίδι που αξίζει να το έχει.

11 hours ago, kostiger said:

277 χωρίς έμμεσες επιστροφές..

https://www.amazon.fr/Star-Wars-Jedi-Fallen-Order/dp/B07XB4W1L9?

Πολύ καλό και αυτό... Άρα πέφτει η τιμή γενικά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...