Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tempo είπε

συμπέρασμα....ότι αγοράσω σε digital μορφή!!! 

Προσωπικά προτιμώ digital αγορές.

Ούτε βάλε βγάλε ούτε τίποτα...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mikele13- είπε

Πάντα με δισκάκι μέσα.

Έχω αγοράσει 5 δισκάκια.

Τα μισά παίζουν χωρίς δισκάκι (πχ fallout 4).

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ChownTuen είπε

Έχω αγοράσει 5 δισκάκια.

Εγώ όσα έχω σε δισκάκι και δεν το έχω στην κονσόλα, μου βγάζει σφάλμα....

Προφανώς σέ κάποια χρειάζεται και σέ κάποια όχι....

Ρε digital και ξερό ψωμί....

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει οτι αν το παιχνίδι που έχεις σε δισκάκι υπάρχει και στο game pass και έχεις συνδρομή τότε παίζει και χωρίς δισκάκι μέσα

Δημοσ.

Πιο φτηνη απο cdkeys, 3μηνη ειχα παρει 11ε

εχει τωρα 12μηνη στα 39 νομιζω

αλλα που κ που εχει τρελες προσφορες.

Περυσι πηρα 6αμηνη στα 16ε

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ababapanos είπε

εσεις που το εχετε ψαξει, την πιο φθηνη συνδρομη για XBOX live  gold απο που την αγοραζουμε?

βρήκα αυτές τις 3 για 12 μήνες live gold

https://www.press-start.com/en/1-buy-xbox-live-gold-12-month-membership/

https://www.instant-gaming.com/en/1-buy-xbox-live-gold-12-month-membership/

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360

και οι 3 είναι κατάλληλες για xbox one, έτσι; (ρωτάω γιατί στο cdkeys λέει xbox one/360 ενώ στα άλλα 2 όχι)

υπάρχει κάποια προτίμηση σε κάποια απο τις 3 επιλογές;

* οι δύο πρώτες γιατί μου φαίνονται σχεδόν ίδιες;

Δημοσ.

Εγω ψαχνομαι για Game pass συνδρομη που απ' οτι βλεπω ειναι ακριβουτσικες.

Σχετικα τωρα με τις αγορες παιχνιδιων σε digital μορφη η σε δισκακι.Το δισκακι εχει το καλο οτι το πουλας οποτε δεν το θες αλλο, η οταν πουλησεις και την κονσολα.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, ababapanos είπε

εσεις που το εχετε ψαξει, την πιο φθηνη συνδρομη για XBOX live  gold απο που την αγοραζουμε?

εγω καθε χρονο αγοραζω black friday 12μηνες που ειναι η καλυτερη τιμη του χρονου. Ειτε αμαζον ειτε cdkeys. Αν δεν ληγει μεχρι black friday, κανε υπομονη να αγορασεις τοτε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, ChownTuen είπε

Έχω αγοράσει 5 δισκάκια.

Αυτό δεν νομίζω να ισχύει σε κανένα παιχνίδι με δισκάκι και αυτό το κάνει η Microsoft γιατί αν σε οποιοδήποτε δισκάκι παιχνιδιού χρειαζόταν μόνο την πρώτη φορά που θα το εγκαθιστούσες και ποτέ άλλοτε ποιος θα σε εμπόδιζε απλά να εγκαθιστούσες το παιχνίδι και μετά να πούλαγες το δισκάκι?

Μήπως τα παιχνίδια που λες ότι έχεις σε δισκάκι τα έχεις κατεβάσει σαν digital γιατί κανένα παιχνίδι σε δισκάκι παίζει και χωρίς δισκάκι μέσα στη κονσόλα.

20 ώρες πριν, joker80 είπε

Έχω παρατηρήσει οτι αν το παιχνίδι που έχεις σε δισκάκι υπάρχει και στο game pass και έχεις συνδρομή τότε παίζει και χωρίς δισκάκι μέσα

Αυτό που λες γίνεται μόνο αν κάνεις απεγκατάσταση το παιχνίδι που έχεις εγκαταστήσει με δισκάκι και το ξανά εγκαταστήσεις από το xbox one pass.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Μήπως τα παιχνίδια που λες ότι έχεις σε δισκάκι τα έχεις κατεβάσει σαν digital γιατί κανένα παιχνίδι σε δισκάκι παίζει και χωρίς δισκάκι μέσα στη κονσόλα.

Μάλλον ισχύει αυτό που έγραψε ο φίλος πιο πάνω για το gamepass.

Τα παιχνίδια τα είχα κάνει εγκατάσταση, κανονικά από το δισκάκι.

Δημοσ.

Και ενώ τα είχες κάνει από το δισκάκι όταν μπήκανε και στο xbox one game pass δεν σου ξανά ζήτησε δισκάκι?

Είσαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν τα ξανά έκανες εγκατάσταση από το game pass?

Κάνε ένα τεστ.

Απεκατέστησε τα παιχνίδια που λες ότι είναι πλέον και στο game pass και εγκατέστησε τα από δισκάκι και μετά δοκίμασε να τα τρέξεις χωρίς δισκάκι.

Δημοσ.

Το κάθε παιχνίδι το εγκατέστησα μια φορά, απλώς εισάγοντας το δισκάκι. Σε όλες τις περιπτώσεις ήθελε να κατεβάσει και update από το Internet, αλλά κατά την διάρκεια της εγκατάστασης μου έγραφε και την πορεία εγκατάστασης από το δισκάκι και την πορεία εγκατάστασης από το network - και τα δυο στο ίδιο "Item"/"Record". Κάθε παιχνίδι το έχω μια φορά εγκαταστημένο.

Συγκεκριμένα ξέρω:

1) Fallout 4 - Δεν θέλει δισκάκι

2) Devil May Cry - Δεν θέλει δισκάκι

3) Payday 2 - Δεν θέλει δισκάκι

4) Marvel vs. Capcom 4 - Θέλει δισκάκι

5) XCOM 2 - Θέλει δισκάκι.

Υ.γ.: Δεν παίζει να σβήσω και να εγκαταστήσω ξανά 40GΒ data!

Δημοσ.

Μου φαίνεται απίστευτα ηλίθιο από μέρους της Microsoft να άφησε παιχνίδια που κάποιος είχε σε δισκάκια όταν τα βάλει στο xbox one pass να μπορούν να τα παίξουν χωρίς δισκάκι και αυτό γιατί το εξήγησα ποιο πριν ότι αφού το παιχνίδι θα παίζει χωρίς δισκάκι ποιος εμποδίζει τον οποιοδήποτε να πουλήσει το δισκάκι του παιχνιδιού?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...