Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, ερωτηση. Στο fh4 το παιχνιδι μου λεει συνεχεια οτι αποσυνδεεται απο'τον σερβερ. Ειναι ετσι λογο που ειναι αρχη; Συμβαινει και σε αλλους;

Δημοσ.

Κατέβασα μεσω game pass το forza horizon 4 και γραφει demo σε καποιες καρτέλες το κανει σε καναν αλλο αυτο;...βεβαια είναι κομπλε το παιχνιδι συν οτι ειναι η 1η μου επαφη με forza παιχνιδια και ειναι φοβερο στο one s...

Δημοσ.

Επειδή έχει γεμίσει ο εξωτερικός σκληρός + της κονσόλας θέλω να πάρω δεύτερο εξωτερικό 2Tb.

Ξέρουμε αν μπορει η κονσόλα να διαβάσει ταυτόχρονα και τους 2 εξωτερικούς?

Δημοσ.
Στις 5/10/2018 στις 1:39 ΠΜ, tolstoy είπε

Ερώτηση για ακουστικά : Το χειριστήριο μου έχει δύο θύρες Usb. Δεν έχει το βύσμα 3.5. Αν πάρω αυτό θα παίξει;

https://www.skroutz.gr/s/10840922/OEM-USB-C-male-3-5mm-female.htmlusb_c_male_3_5mm_female.jpg.532b363f6eb9827a0933e72122241d8e.jpg

Μα δεν εχουν τα χειριστιρία xbox από μόνα τους jack 3.5;

Έμενα και τα δυο έχουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, mikele13- είπε

Επειδή έχει γεμίσει ο εξωτερικός σκληρός + της κονσόλας θέλω να πάρω δεύτερο εξωτερικό 2Tb.

Ξέρουμε αν μπορει η κονσόλα να διαβάσει ταυτόχρονα και τους 2 εξωτερικούς?

Από τη στιγμή που σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις και 2ο και 3ο εξωτερικό σκληρό δίσκο(Μέσω usb3 splitter με δικό του ρεύμα) της κονσόλας φυσικά και μπορεί γιατί να μην μπορεί.

Στις 5/10/2018 στις 1:39 ΠΜ, tolstoy είπε

Ερώτηση για ακουστικά : Το χειριστήριο μου έχει δύο θύρες Usb. Δεν έχει το βύσμα 3.5. Αν πάρω αυτό θα παίξει;

https://www.skroutz.gr/s/10840922/OEM-USB-C-male-3-5mm-female.htmlusb_c_male_3_5mm_female.jpg.532b363f6eb9827a0933e72122241d8e.jpg

Τα πρώτα χειριστήρια xbox one όχι δεν είχαν. Μετά την κατακραυγή του κόσμου πρόσθεσε θήρα jack 3.5mm η Microsoft στα επόμενα xbox one controllers.

Αν εσύ έχεις τέτοιο μοχλό δεν σου κάνει αυτό το καλώδιο usb to jack 3.5mm αλλά θέλεις κάτι τέτοιο.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.

μια ερώτηση διδαδικαστικού χαρακτήρα....σε μια εβδομάδα λήγει το xbox live gold που έχω, αν κάνω ετήσια συνδρομή μέσω paypal ΣΗΜΕΡΑ τότε ο χρόνος της νέας συνδρομής θα αρχίσει να μετράει απο σήμερα ή θα αρχίσει να μετράει σε μια εβδομάδα απο σήμερα που λήγει η παλιά συνδρομή.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tempo είπε

μια ερώτηση διδαδικαστικού χαρακτήρα....σε μια εβδομάδα λήγει το xbox live gold που έχω, αν κάνω ετήσια συνδρομή μέσω paypal ΣΗΜΕΡΑ τότε ο χρόνος της νέας συνδρομής θα αρχίσει να μετράει απο σήμερα ή θα αρχίσει να μετράει σε μια εβδομάδα απο σήμερα που λήγει η παλιά συνδρομή.

Προφανώς και ο χρόνος που σου απομένει θα προστεθεί στην νεα συνδρομή. Δλδ θα έχεις ενα χρονο και 7 μερες. Ειναι stacking

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

DC’s Arkham Universe

Ο νεος τιτλος της  rocksteady.Την βαζω εδώ την ειδηση,διοτι φημολογειτε ότι θα ανακοινωθεί στην Χ018 τον νοεμβριο από την  microsoft.

Επεξ/σία από spartan29gr
Δημοσ.

Δε ξέρω αν είναι εδώ το σωστό thread γι' αυτό που θέλω να ρωτήσω... Η απορία μου είναι, αν είμαστε δύο άτομα με xbox one s και αγοράσει ο ένας κάποιο παιχνίδι και το κάνει εγκατάσταση σε εξωτερικό σκληρό κι αργότερα το αγοράσει και ο άλλος αυτό το παιχνίδι... Αν είναι μεγάλου μεγέθους το παιχνίδι και δεν έχει μεγάλη ταχύτητα ίντερνετ, μπορεί ο ένας να το περάσει από τον δικό του δίσκο στον δίσκο του άλλου και ο άλλος να βάλει το δισκάκι και να το παίξει κανονικά χωρίς να χρειαστεί να περιμένει ώρες για κατέβασμα του παιχνιδιού;

Δημοσ.
18 ώρες πριν, PcManiaC7 είπε

Δε ξέρω αν είναι εδώ το σωστό thread γι' αυτό που θέλω να ρωτήσω... Η απορία μου είναι, αν είμαστε δύο άτομα με xbox one s και αγοράσει ο ένας κάποιο παιχνίδι και το κάνει εγκατάσταση σε εξωτερικό σκληρό κι αργότερα το αγοράσει και ο άλλος αυτό το παιχνίδι... Αν είναι μεγάλου μεγέθους το παιχνίδι και δεν έχει μεγάλη ταχύτητα ίντερνετ, μπορεί ο ένας να το περάσει από τον δικό του δίσκο στον δίσκο του άλλου και ο άλλος να βάλει το δισκάκι και να το παίξει κανονικά χωρίς να χρειαστεί να περιμένει ώρες για κατέβασμα του παιχνιδιού;

κανονικότατα

Δημοσ.

με την ευκαιρία....αν έχω ένα παιχνίδι σε δισκάκι (όχι digital download) πρέπει να βάζω το δισκάκι κάθε φορά που θέλω να παίξω ή μόνο την πρώτη φορά κατά την εγκατάσταση;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tempo είπε

με την ευκαιρία....αν έχω ένα παιχνίδι σε δισκάκι (όχι digital download) πρέπει να βάζω το δισκάκι κάθε φορά που θέλω να παίξω ή μόνο την πρώτη φορά κατά την εγκατάσταση;

Πάντα με δισκάκι μέσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...