Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 ώρες πριν, mikele13- είπε

Καλημέρα.

Μίλησα με το support τους εξήγησα ότι η κονσόλα δεν έχει επισκευαστεί διότι η ταινία ασφαλείας δεν έχει πειραχτει.

Και μάλιστα πριν λίγες μέρες μου έστειλαν email ότι η κονσόλα δεν δύναται να επισκευαστεί διότι η κονσόλα έχει παραποιηθεί/ανοιχθεί κλπ κλπ (!!!)

Αυτοί είδαν ότι έχει γίνει επισκευή (?), που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα έχουν μπερδέψει τις κονσόλες με κάποιου άλλου...

Τεσπα έκαναν αίτημα αντικατάστασης οπότε περιμένω την UPS να την παραλάβει και ελπίζω να έχουμε νέα κονσόλα.

Ιδωμεν.....

Μυριζε λαθος Μιχαλη απο μακρυα.Δεν κανει τετοιες γυφτιες η ms.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Μυριζε λαθος Μιχαλη απο μακρυα.Δεν κανει τετοιες γυφτιες η ms.

Μακάρι Άκη, γιατί ο μικρός που είχε την κονσόλα, δεν έχει δυνατότητα για άλλη...

Αντε να δούμε...

• Like 1

32 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

και το λαθος θα διορθωθει και θα παρει δωρακι λογο ταλαιπωριας 3μηνη game pass.

Μακάρι ρε παιδιά αλλά.... Έχει γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα; 

Περί Tekken

Έχω μείνει στο 5 το 6 το είχα παίξει για κάποιες ώρες και το Tag 2 ποτέ δεν με τρέλανε.

Νομίζω ότι θα το λιώσω.

Άντε και να δούμε και κανά Dead or Alive μέχρι να ξυπνήσουν όλοι θα έχουν πάρει τα DLC του Tekken.

Μόνο αγάπη για το Tekken.

5 λεπτά πριν, Choutas είπε

Περί Tekken

Έχω μείνει στο 5 το 6 το είχα παίξει για κάποιες ώρες και το Tag 2 ποτέ δεν με τρέλανε.

Νομίζω ότι θα το λιώσω.

Άντε και να δούμε και κανά Dead or Alive μέχρι να ξυπνήσουν όλοι θα έχουν πάρει τα DLC του Tekken.

Μόνο αγάπη για το Tekken.

Το avatar σου λέει αλλά

Στις 5/1/2020 στις 8:19 ΜΜ, Tasosp22 είπε

Ναι μια χαρά είναι το κιτακι με τις 2 μπαταρίες και τον φορτιστή . Τώρα δεν έχω μετρήσει πόσες ώρες σύνολο κρατάνε αλλά είμαι ευχαριστημένος . Για την φόρτιση το βράδυ τις είχα βάλει και το πρωί ήταν έτοιμες . Χτυπά το άφοβα και στην τελική αν δεν είσαι ικανοποιημένος πάρε τις eneloop η από ΙΚΕΑ και έχεις τον φορτιστή ή παίρνεις 2 Κιτ από την αρχή και έχεις 4αδα . Του lidl δεν τις δοκίμασα ακόμα που είναι 2400mah αν θυμάμαι καλά .. Δεν θέλει και πάρα πολύ ψάξιμο ένα χειριστήριο είναι στην τελική .. 

Σήμερα τεστάρισα του lidl. Λέγονται Tronic 2400mah. Μόλις τις φόρτισα και πήραν όσο λένε + κάτι ψιλά ακόμα (2455mah). Συνεπώς είναι οι πλεον τίμιες μπαταρίες απόδοσης τιμής καθώς κάνουν 4 ευρώ η τετράδα. Μισή τιμή και από αυτές του ικεα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι eneloop που έχω εγω και είναι αρχαίες βγάζουν ακόμα γύρω στις 30 ώρες στο χειριστήριο του xone

Επεξ/σία από logistoulis

1 λεπτό πριν, Choutas είπε

Δεν έχω παίξει ποτέ να σου πω την αλήθεια.

Ούτε εγώ το είχα παίξει, αλλά μετά από αυτό σίγουρα δεν ξαναπαιξα tekken 

Νόμιζα ότι ήσουν φαν για να έχεις άβαταρ τον Kirby που έχει καταπιεί την Bayonetta

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...