Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κολλάει στο ότι αυτή τη στιγμή είναι η πιο ακριβή/δυνατή κονσόλα που μπορεί να βρει κανείς εκεί έξω και δεν υποστηρίζει bluetooth handsfree.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
21 minutes ago, Paragontas-x said:

Κολλάει στο ότι αυτή τη στιγμή είναι η πιο ακριβή/δυνατή κονσόλα που μπορεί να βρει κανείς εκεί έξω και δεν υποστηρίζει bluetooth handsfree.

Επίσης είναι η πιο δυνατή κονσόλα εκεί έξω και βγαίνει μόνο σε λευκό και σε μαύρο χρώμα. 

Ξεφτίλα εντελώς. 

• Like 1

προσφατα πηρα το xbox x αυτο που εχω να πω ειναι ουαου!!! πραγματικα σε αλλο επιπεδο επαιξα το Red Dead Redemption 2  και πραγματικα αλλη εμπειρια απο οτι να το παιζεις στο ps4 pro και το συμαντικο Α Θ Ο Ρ Υ Β Οκαι true 4k!!!! το ελεγαν ολοι αλα και παλι ημουν δυσπιστος,  το χειριστηριο τι να πω οτι καλυτερο  και αν πας για το elite το αποτελεσμα απογειωνεται. , αλλα  ρε γαμω τη μου βαλτε 2 επαναφορτιζομενες υμαρτον δεν θα ταν προβλημα φανταζομαι !!! συνδεσα στην υποδοχη 3,5 που εχει το  χειριστηριο ακουστικα της corsair και πολυ καλη εμπειρια, forza horizon 4 ,Forza Motorsport 7, hitman 2 ,witcher 3, HELLBLADE SENUA ,JUST CAUSE 4.THE OUTER WORLDS και αλλα πολλα ακομα τα παιζω τα παιχνιδια δωρεαν με την συνδρομη που εκανα στην ultimate για 1 ευρο για 3 μηνες!!!υ τα οποια μπορω να παιξω και στο pc!!!!! τωρα αν αξιζει αυτο ειναι υποκειμενικο αναλογως τα γουστα του καθενος αλλα   οποιος εχει  δοκιμασει και της 2 και ειναι αντικειμενικος και οχι να κανει λες και εχει μετοχες της εκαστοτε  εταιρειας συμφωνει οτι καλυτερο ειναι το xbox x!!!ι αποπεριεργεια θελω να δω με τοσα στουντιος που εχει αγορασει η microsoft ποιο θα ειναι το αποτελεσμα σε games  και αν καταφερει να κλεισει την αποσταση απο την sony!!

• Like 3

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Σκεφτομαι την αγορα του xbox one s και θα ηθλε να ρωτησω μιας και σε ενα χρονο θα βγει η επομενη γενια η τωρινη γενια ποσα χρονια ζωης εχει? δηλαδη μην την αγορασω και σταματησουνε να βγαζουνε παιχνιδια :P

Αν βγει του χρόνου τα Χριστούγεννα, πιστεύω θα βγαίνουν τα παιχνίδια για one s για 2 τουλάχιστον χρόνια, ενώ κάποια σπορ παιχνίδια fifa, nba, f1 σίγουρα θα κυκλοφορούν για μια τετραετία. Βέβαια μην ξεχνάμε και την ήδη υπάρχουσα βιβλιοθήκη τίτλων, η οποία είναι τεράστια. Αν έχεις και gamepass, το μεγαλύτερο προβλημά σου  θα είναι ότι δεν θα ξέρεις τι να πρωτοπαίξεις γιατί δεν θα επαρκεί ο ελεύθερος χρόνος σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημέρα σε όλους. πήρα δωράκι για τον μικρό μου το xbox one s 1tb από public. μου είπαν για μια επιπλέον εγγύηση με 30 ευρώ όπου για 3 χρόνια αναλαμβάνουν αυτοί τα πάντα. αξίζει κατά την άποψή σας? επίσης επειδή από μπαταρίες τσιγγουνευτηκε η κυρά Microsoft, τι προτείνετε? από AliExpress αξίζουν? 

Επεξ/σία από mecp2

1 λεπτό πριν, mecp2 είπε

καλημέρα σε όλους. πήρα δωράκι για τον μικρό μου το xbox one s 1tb από public. μου είπαν για μια επιπλέον εγγύηση με 30 ευρώ όπου για 3 χρόνια αναλαμβάνουν αυτοί τα πάντα. αξίζει κατά την άποψή σας? επίσης επειδή από μπαταρίες τσιγγουνευτηκε η κυρά Microsoft, τι προτείνετε? από AliExpress αξίζουν? 

Για σκέτες μπαταρίες αν έχεις φορτιστή μονόδρομος, αλλιώς πας σε λύση charge kit είτε με καλώδιο είτε με βάση.

Για μένα τα 30€ επιπλέον για την εγγύηση δεν αξίζουν, άμα είναι να σου βγάλει πρόβλημα πιστεύω θα στο βγάλει μέσα στα 2 χρόνια τι διάλο, αλλά αυτό είναι δικό μου σκεπτικό, εσύ κρίνε και αποφάσισε.

• Thanks 1

3 λεπτά πριν, mecp2 είπε

Από την στιγμή της αγοράς, έχεις 2 χρόνια εγγύηση από Microsoft για την κονσόλα και νομίζω 6μηνες για το χειριστήριο.

Θα μπεις στο site του xbox https://www.xbox.com/el-GR/?lc=1032 βάζοντας email password του λογαριασμού σου,πας ρυθμίσεις λογαριασμού Microsoft, και την καταχωρεις.

Μπαταρίες, παίρνεις και από ikea μια δεκάδα με 2+3 ευρώ και κάνεις δουλειά.

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Για σκέτες μπαταρίες αν έχεις φορτιστή μονόδρομος, αλλιώς πας σε λύση charge kit είτε με καλώδιο είτε με βάση.

Για μένα τα 30€ επιπλέον για την εγγύηση δεν αξίζουν, άμα είναι να σου βγάλει πρόβλημα πιστεύω θα στο βγάλει μέσα στα 2 χρόνια τι διάλο, αλλά αυτό είναι δικό μου σκεπτικό, εσύ κρίνε και αποφάσισε.

τι προβλημα μπορει α βγαλει ;

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...