Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικά έχουμε καταλήξει σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα σε σχέση με τα κλειδάδικα; είδα πιο πριν ότι φίλος πήρε μια συνδρομή που όμως δεν μπορούσε να ενεργοποιήσει αν είχε κάνει χρήση του 14 days trial. Τελικά τι ισχύει με τις συνδρομές;

Τα παιχνίδια είναι όλα κανονικά ή υπάρχουν προβλήματα άμεσα ή μετά απο λίγο καιρό (πχ να κλειδώσει); 

Κατά την πληρωμή και εξαργύρωση κάπου είχα διαβάσει ότι κλειδάδικα ζητούσαν κινητό τηλ. για να στείλουν κωδικό κλπ. Ισχύει αυτό; Πόσο ασφαλές είναι;

Επεξ/σία από tempo
  • Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο cdkeys που αγοραζω δεν υπαρχει καννενα θεμα.

πληρωνω παντα με paypal κ στο 5αλεπτο ερχετε το μειλ

λογικα το παιδι ειχε παρει game pass συνδρομη που ηταν για χρηστες που δεν ειχαν ξανα ενεργοποιησει game pass με τον συγκεκριμενο λογαριασμο.

Το γραφει κ ολας οταν πας να αγορασεις.

Εχω παρει κ παιχνιδια κ xbox live gold χωρις κανενα θεμα απο το συγκεκριμενο σαιτ , απο αλλα σαιτ δεν ξερω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ChownTuen είπε

Μάλλον έχει συζητηθεί, αλλά το xbox S από το xbox X σε ένα monitor 1080p θα δείξει διαφορές στα γραφικά;

Αν ναι μεγάλη ή μικρή; 

φυσικά και θα δείξει...μεγάλη...όπως και διαφορά στα fps

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζει κανείς HORIZON 4?

Τα σημεία που γίνεται το festival είναι μόνο ένα? Δεν είναι όπως το HORIZON 3 που άλλαζε στην πορεία, Πως πας στο επόνενο?😗

Επεξ/σία από Socratis_g
Δημοσ.
1 ώρα πριν, malias4 είπε

Εχω παρει κ παιχνιδια κ xbox live gold χωρις κανενα θεμα απο το συγκεκριμενο σαιτ , απο αλλα σαιτ δεν ξερω

στο live gold υπάρχει κάποιος περιορισμός; όπως πχ να μην έχεις ξαναενεργοποιήσει 14day trial κλπ;

Δημοσ.

Θα κοιτας παντα αυτο που αγοραζεις φιλε μου πχ εδω https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/1-month-xbox-game-pass-xbox-one-360

που ειναι για game pass λεει ξεκαθαρα δεξια στην οθονη με κοκκινα γραματα οτι ειναι μονο για new accounts .

Για το live gold εισαι οκ αβ αγοραζεις 3μηνο 6αμηνο κτλ, αν παρεις κανενα trial 14 ημερο παιζει να χει περιορισμνους αλλα βασικα δεν εχεις θεμα αν διαβαζεις τις πληροφοριες

Δημοσ.

βλέπω σε μερικες συνδρομές το region είναι παγκόσμιο και σε άλλα Ευρώπη. Με αυτό της Ευρώπης έχουμε κάποιο θέμα-περιορισμό;

τώρα ψάχνοντας στα mail μου είδα ότι είχαμε κάνει παραγγελία απο cdkeys (τον Δεκέμβριο του 2017). Στο confirmation email που μου είχε έρθει είχε μέσα την παραγγελία και ένα link για download /cd key. Πατώντας το link με πήγε στην σελίδα cdkeys όπου έπρεπε και καλά να βάλω το τηλέφωνο μου για λόγους ασφαλείας κλπ.....αυτό είναι που μου δημιουργεί υποψίες....συμβαίνει και σε εσάς αυτό κατά την παραγγελία σας;

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, tempo είπε

βλέπω σε μερικες συνδρομές το region είναι παγκόσμιο και σε άλλα Ευρώπη. Με αυτό της Ευρώπης έχουμε κάποιο θέμα-περιορισμό;

τώρα ψάχνοντας στα mail μου είδα ότι είχαμε κάνει παραγγελία απο cdkeys (τον Δεκέμβριο του 2017). Στο confirmation email που μου είχε έρθει είχε μέσα την παραγγελία και ένα link για download /cd key. Πατώντας το link με πήγε στην σελίδα cdkeys όπου έπρεπε και καλά να βάλω το τηλέφωνο μου για λόγους ασφαλείας κλπ.....αυτό είναι που μου δημιουργεί υποψίες....συμβαίνει και σε εσάς αυτό κατά την παραγγελία σας;

ναι, ειδικα αν δεν εχεις λογαριασμο στο cdkeys και θες να κανεις αμεση αγορα χωρις δημιουργια λογαριασμου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tempo είπε

ναι ειναι φυσιολογικο, εισαι σαν 2 step verification. Επιβεβαιωνω οτι εχω ψωνισει 3 φορες ετσι, 2 φορες γκιφτ καρντς (αμερικανικες) και μια φορα 12-μην λαιβ.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, georgethebeast είπε

ναι, ειδικα αν δεν εχεις λογαριασμο στο cdkeys και θες να κανεις αμεση αγορα χωρις δημιουργια λογαριασμου.

3 λεπτά πριν, hexenlord είπε

ναι ειναι φυσιολογικο, εισαι σαν 2 step verification. Επιβεβαιωνω οτι εχω ψωνισει 3 φορες ετσι, 2 φορες γκιφτ καρντς (αμερικανικες) και μια φορα 12-μην λαιβ.

ok χαίρομαι που ακούω ότι το έχετε δει και εσείς....απο την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω την χρησιμότητα απο την στιγμή που τα χρήματα τα είχε τραβήξει το cdkeys μέσω paypal για την αγορά του παιχνιδιού

Δημοσ.

Σε αγορές με το μπλε σήμα της υδρογείου που αφορά Ευρώπη δεν υπάρχει κανένα θέμα/περιορισμός, προχωράς.

Το site είναι αξιόπιστο 100%.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, tempo είπε

ok χαίρομαι που ακούω ότι το έχετε δει και εσείς....απο την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω την χρησιμότητα απο την στιγμή που τα χρήματα τα είχε τραβήξει το cdkeys μέσω paypal για την αγορά του παιχνιδιού

για τον ακραιο λογο οτι εσυ το ψωνισες αλλα πχ καποιος να εχει κανει χακ στο mail σου, αρα μονο μεσα απο τον κωδικο που θα σου στειλουν μεσω κινητου θα το δεις εσυ το "κλειδι". αν φοβασαι για σπαμ, να σου πω οτι ουτε καν μου εχουν στειλει στο mail !!! 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Σε αγορές με το μπλε σήμα της υδρογείου που αφορά Ευρώπη δεν υπάρχει κανένα θέμα/περιορισμός, προχωράς.

Το site είναι αξιόπιστο 100%.

να φανταστώ ότι κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει για αγορές με σήμα την σημαία της Ευρωπαικής Ένωσης;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, tempo είπε

να φανταστώ ότι κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει για αγορές με σήμα την σημαία της Ευρωπαικής Ένωσης;

Όχι κανένα απολύτως.

Έχω αγοράσει συνδρομές και παιχνίδια και η απάντηση τους είναι άμεση.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, tempo είπε

Στο cdkeys βγήμε μια προσφορά για Xbox Live 12 μήνες στα 23 ευρώ. Μην τσιμπήσει κανένας και αγοράσει, καθώς είναι απο Βραζιλία και απο την συγκεκριμένη χώρα απ'ότι ξέρω δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε redeem λόγω της πολιτικής της MS με την Βραζιλία και το Μεξικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...