Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Για το 99% των ερωτήσεων σου, το πρώτο λινκ στο γοογλε θα σου απαντούσε και μάλιστα με λεπτομέρειες.

Δεν έβγαλα άκρη και επίσης το τοπικ γιαυτό υπάρχει. Αλλιώς να κλείσει. 

Εσύ κουλα μη γελάς... Είσαι πολύ πίσω μου πλέον :)

Επεξ/σία από vairass
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, vairass είπε

Δεν έβγαλα άκρη και επίσης το τοπικ γιαυτό υπάρχει. Αλλιώς να κλείσει. 

Εσύ κουλα μη γελάς... Είσαι πολύ πίσω μου πλέον :)

Σοβαρά;

(Και για προλάβω κόσμο, το απλό XBox One έχει. Μετά από τόσες ερωτήσεις το έχω μάθει!)

Screenshot_20191228_022139.png

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά μπορώ να συνδέσω στην κονσόλα(Xbox one x) ασύρματα bluetooth handsfree?

Και αν ναι γνωρίζουμε πια υποστηρίζονται κανονικά από τη κονσόλα?

Αν είναι δυνατόν και όσο το δυνατόν φτηνότερα..

Επεξ/σία από Paragontas-x

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Paulis_GR είπε

Παιδιά μια ερώτηση! Πώς γίνεται να παιξει ταινία από pc στο Xbox one x? Ασυρματα εννοώ! Έχω καταφέρει να δω την επιφάνεια εργασίας αλλά δεν έχω ήχο. Επίσης έχω καταφέρει να δω και εικόνα και ήχο αλλά δεν μεταφέρει υπότιτλους! Καμία ιδέα? ευχαριστώ

Plex, ευκολα και γρηγορα. Κανεις την ζωη σου δυσκολη με τον τροπο που πας να το κανεις

Επεξ/σία από greekboy

για όποιον ενδιαφέρεται έχει καλη τιμή στο cdkeys για την τρίμηνη game pass ultimate 16,49€. βγαίνει 5,5€ σχεδόν ο μήνας

https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/3-month-xbox-game-pass-ultimate-xbox-one-pc

• Like 1

2 ώρες πριν, konstantin79 είπε

για όποιον ενδιαφέρεται έχει καλη τιμή στο cdkeys για την τρίμηνη game pass ultimate 16,49€. βγαίνει 5,5€ σχεδόν ο μήνας

https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/3-month-xbox-game-pass-ultimate-xbox-one-pc

Μόνο για όσους δεν την έχουν ξαναβάλει, επειδή είναι trial δεν τη δέχεται ξανά

4 ώρες πριν, greekboy είπε

Plex, ευκολα και γρηγορα. Κανεις την ζωη σου δυσκολη με τον τροπο που πας να το κανεις

Όντως φίλε μου! Αν σε περίπτωση όμως θέλω να κάνω stream από εφαρμογές όπως popcorn time? Δηλαδή αν δεν θέλω να κατεβάσω ταινία και να την δω με το Plex! 

2 ώρες πριν, leo066 είπε

Αναφέρει κάπου οτι πρόκειται για trial ή για όσους δεν έχουν ξαναβάλει Ultimate? Δεν σε αμφισβητώ αλλά (νομίζω οτι) δεν βλέπω να αναφέρει κάτι σχετικό... 

• Like 1

3 ώρες πριν, leo066 είπε

από οτι βλέπω όσες είναι οπως αναφέρεις, γράφουν trial στον τιτλο τους. η συγκεκριμένη δεν αναφέρει κατι τέτοιο. βέβαια δεν την έχω βάλει ακόμα. Έχω ως τον 7ο του 22 και σκέφτομαι οτι ειναι λίγο overkill να προσθέσω κι αλλους μήνες    

1 ώρα πριν, bad_freddy είπε

Αναφέρει κάπου οτι πρόκειται για trial ή για όσους δεν έχουν ξαναβάλει Ultimate? Δεν σε αμφισβητώ αλλά (νομίζω οτι) δεν βλέπω να αναφέρει κάτι σχετικό... 

Όχι, δεν το γράφει αλλά αν διαβάσεις τα reviews αναφέρεται. 

Screenshot_20191111-100540_Xbox.jpg

13 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Τελικά μπορώ να συνδέσω στην κονσόλα(Xbox one x) ασύρματα bluetooth handsfree?

Και αν ναι γνωρίζουμε πια υποστηρίζονται κανονικά από τη κονσόλα?

Αν είναι δυνατόν και όσο το δυνατόν φτηνότερα..

Όχι!!

xbox.jpg.00ec50e1525a61706931163bc5d52cdc.jpg

30 λεπτά πριν, leo066 είπε

Όχι, δεν το γράφει αλλά αν διαβάσεις τα reviews αναφέρεται. 

Screenshot_20191111-100540_Xbox.jpg

μόνο ένας από τις 6 σελίδες γράφει οτι ενεργοποιείται ένα ανα λογαριασμό (σχόλιο του 7ου 2019), αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν εννοεί στο cdkeys ή την microsoft. από εκεί και πέρα κάποιοι αλλοι λένε οτι πήραν 4 κωδικούς και όλα οκ.

Την φωτο που παραθέτεις δεν την είδα κάπου. anyway το προσπερνάμε δυστυχώς αν είναι μονο για νέους

13 λεπτά πριν, konstantin79 είπε

μόνο ένας από τις 6 σελίδες γράφει οτι ενεργοποιείται ένα ανα λογαριασμό (σχόλιο του 7ου 2019), αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν εννοεί στο cdkeys ή την microsoft. από εκεί και πέρα κάποιοι αλλοι λένε οτι πήραν 4 κωδικούς και όλα οκ.

Την φωτο που παραθέτεις δεν την είδα κάπου. anyway το προσπερνάμε δυστυχώς αν είναι μονο για νέους

Δεν τη είδες γιατί είναι δική μου. Και εγώ 4 είχα αγοράσει και μόνο ο ένας ενεργοποιήθηκε

• Thanks 1

45 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Ωραία κατά τ' αλλά να διαφημίζουν ότι έχουν τη πιο δυνατή κονσόλα αυτής της γενιάς ξέρουν.

Οκ σε ευχαριστώ πολύ SaFiS

Συνοχή μηδέν η σκέψη σου μαν μου. Που κολλάει το bluetooth ακουστικό με την ισχύ της κονσόλας, κανείς δεν ξέρει. Εγώ λέω να πας προς Nintendo μεριά που δεν έχουν καν bluetooth.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...