Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, Choutas είπε

Είναι η Home κονσόλα του λογαριασμού;

Δεν ξέρω τι εννοείς home. Μια κονσόλα έχω και εκεί έχω φτιάξει το λογαριασμό μου. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την κονσόλα την κάνεις home console από τις ρυθμίσεις και μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια που έχεις αγοράσει χωρίς να είσαι online.

16 λεπτά πριν, Choutas είπε

Την κονσόλα την κάνεις home console από τις ρυθμίσεις και μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια που έχεις αγοράσει χωρίς να είσαι online.

Οκ thanks. Και μια ερώτηση επειδή μάλλον θα πάρω μια κονσόλα για το χωριό. Ποια πρέπει να είναι home? Και ο σκληρός με τα παιχνίδια της μιας κονσόλας αν τον κουμπώσω στην άλλη θα τα βλέπει τα παιχνίδια? 

7 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Οκ thanks. Και μια ερώτηση επειδή μάλλον θα πάρω μια κονσόλα για το χωριό. Ποια πρέπει να είναι home? Και ο σκληρός με τα παιχνίδια της μιας κονσόλας αν τον κουμπώσω στην άλλη θα τα βλέπει τα παιχνίδια? 

Η home λογικά θα είναι αυτή που παίζεις το περισσότερο ή αυτή που ίσως να σου πέφτει το ίντερνετ για ώρες ή για μέρες.

Παιδιά χαρίζω περιφερειακά του 360 καθώς δεν έχω πια κονσόλα αν κάποιος από το θρεντ τα θέλει(και βρίσκεται Αθήνα) ας μου στείλει μήνυμα να του τα δώσω τσάμπα.

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Για εξωτερικό δίσκο το one s έχει προτιμήσεις ή τα βλέπει όλα?σκεφτομουν κανα 500αρι ssd για καλυτερο loading και εξτρα χωρο, αν και εχω πολύ ακομα

5 minutes ago, konstantin79 said:

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Για εξωτερικό δίσκο το one s έχει προτιμήσεις ή τα βλέπει όλα?σκεφτομουν κανα 500αρι ssd για καλυτερο loading και εξτρα χωρο, αν και εχω πολύ ακομα

Νομίζω πρέπει να είναι USB 3 

Με ssd φανταζομαιυ θα κερδίσεις λίγο χρόνο

2 minutes ago, Satanic said:

Αυτό αξίζει; Και επειδή είμαι άσχετος και το θέλω για το παιδί η τηλεόραση μου είναι δεκαετίας θα λειτουργεί;

Τα games  πρέπει να τα αγοράζουμε ή τα κατεβάζουμε με πληρωμή;

Ευχαριστώ.

Αν έχει HDMI θα παίξει κανονικά. 

Αν είναι το all digital πρέπει να κατεβάζεις τα παιχνίδια. 

Αν έχει drive μπορείς να αγοράσεις και μεταχειρισμένα

Επειδή πρόσφατα είχα πσ 4 και τελικά άλλαξα σε xbox one μπορώ να πω ότι το one είναι πολύ καλύτερο γενικά. Απλώς το πσ 4 έχει μερικούς καλούς τίτλους. 

Ειδικά το κοντρολ του one είναι κορυφή 

• Thanks 2

3 λεπτά πριν, Satanic είπε

https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/xbox-one/konsola-xbox-one/204898-microsoft-xbox-one-s-all-digital?cmicc=skroutz

Άρα να το πάρω το συγκεκριμένο; Είναι καλή προσφορά;

Εγώ θα έλεγα να βρεις με blue Ray 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Satanic είπε

Xbox; playstation; Μοντέλο;

Εξαρτάται τι θέλεις να παίξεις... 

Overall, το Xbox είναι νικητής, με το One X να κατέχει το power-crown με διαφορά — θέλοντας και μη είναι το πιο ολοκληρωμένο σύστημα της αγοράς. Από υπηρεσίες που ξεχωρίζουν, όπως το GamePass, feutures που κάνουν τη διαφορά, αναφέρομαι φυσικά στο Back-Compat πρόγραμμα που φτάνει μέχρι το πρώτο Xbox, αλλά και τα πρότυπα ήχου Dolby Atmos και DTS:X), το χειριστήριο που κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την ανωτερότητα του (χωρίς καν να βάζω στην εξίσωση το Elite Series 2), καθώς και την ιπποδύναμη που επιτρέπει πραγματικό 4K, όχι 1440p του PS4 Pro. Πάραυτα, κανείς δεν μπορείς να αρνηθεί στη Sony πως έχει παιχνιδάρες. Υπάρχει όμως ένα τεράστιο αλλά εδώ, εγώ δεν θα αγόραζα μια κονσόλα, δεν θα επέλεγα να επενδύσω τα λεφτά μου (αγοράζοντας παιχνίδια και χτίζοντας μια ψηφιακή βιβλιοθήκη) για "πέντε οκτάωρα και μετά ράφι" τύπου εμπειρίες. Εγώ θα επέλεγα το μηχάνημα όπου τα παιχνίδια που θα καλύψουν το 70% του χρόνου μου θα τρέχουν εμφανώς καλύτερα. Το υπόλοιπο 20% πρόκειται για αποκλειστικά της πλατφόρμας της επιλογής μου (βλ. Gears 5, Forza: Horizon 4, Halo: Infinite, Hellblade 2, Bleeding Edge, Gears Tactics, Ori and the Will of the Wisps, Forza: Motorsport 8, Obsidian's RPG, Moon's ARPG, Playground's RPG, Initiative's Project, Everwild, Compalsion's Project, InXile's Project, Flight Simulator, Undead Lab's Projects, κ.λπ), τα οποία να σημειωθεί πως χάρη στο GamePass θα τα παίξω από την ημέρα κυκλοφορίας τους εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, και το τελευταίο 10% θα είναι από το "αντίπαλο δέος", για δύο σαββατοκύριακα το χρόνο, ενοικιάζοντας το PS από το πλησιέστερο Seven της περιοχής μου.

Επεξ/σία από argipen
  • Like 5
  • Thanks 1

παιδιά καλησπέρα και Χρόνια Πολλά,

αντιμετωπίζω το εξής θέμα, ενώ το xbox one 1st gen μου (όχι S, όχι Χ) λειτουργούσε κανονικά, μια μέρα σταμάτησε να δουλεύει. Πατάω το κουμπί να ανάψει, δεν δίνει σήμα στην τηλεόραση, και μετά από ένα λεπτό περίπου σβήνει από μόνο. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει και πως λύνεται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...