Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, konstantin79 είπε

τι τέλεια σελίδα για να βλέπεις ολες τις εκπτώσεις ανα πάσα στιγμή! Νάσαι καλα!

έχω δίλημμα  ρε γμτ. να πάρω το forza horizon 3 platinum plus - πακέτο επεκτάσεων, ενώ έχω το forza horizon 3 χωρίς έξτρα.

ήδη λιώνω το 4

Εγώ για το 3 πήρα τις επεκτάσεις όταν είχαν βγει στα games with gold σε προσφορά. Το blizzard mountain μου άρεσε πάρα πολύ. Το hot wheels δεν μου άρεσε τόσο. Από εκεί και πέρα αν πάρεις και κανένα vip που στην ουσία σου διπλασιάζει τα λεφτά στον τροχό. Δεν ξέρω το platinum τι δίνει και πόσο κάνει. Εγώ για παιχνίδι και επεκτάσεις είχα δώσει περίπου 30 €. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Εγώ για το 3 πήρα τις επεκτάσεις όταν είχαν βγει στα games with gold σε προσφορά. Το blizzard mountain μου άρεσε πάρα πολύ. Το hot wheels δεν μου άρεσε τόσο. Από εκεί και πέρα αν πάρεις και κανένα vip που στην ουσία σου διπλασιάζει τα λεφτά στον τροχό. Δεν ξέρω το platinum τι δίνει και πόσο κάνει. Εγώ για παιχνίδι και επεκτάσεις είχα δώσει περίπου 30 €. 

Το Forza είναι φιλοσοφία grand turismo η καμιά σχέση; 

2 λεπτά πριν, vairass είπε

Το Forza είναι φιλοσοφία grand turismo η καμιά σχέση; 

Αν εννοείς licence και λοιπά τότε καμία σχέση. Είναι καθαρά πιο sim το GT.

• Thanks 1

5 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Αν εννοείς licence και λοιπά τότε καμία σχέση. Είναι καθαρά πιο sim το GT.

Εννοώ φτιάχνεις το αυτοκίνητο κλπ; 

Το είδα στο game pass και το σκέφτομαι 

6 λεπτά πριν, vairass είπε

Εννοώ φτιάχνεις το αυτοκίνητο κλπ; 

Το είδα στο game pass και το σκέφτομαι 

Ναι φτιάχνεις τα αυτοκίνητα, δες youtube βιντεάκια.

Να μην το σκέφτεσαι καθόλου είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω.

• Like 1
  • Thanks 1

3 ώρες πριν, Tigio13 είπε

και τώρα τόσο το έχει https://xbdeals.net/gr-store/game/323143/fh3-platinum-plus-πακέτο-επεκτάσεων

απλά το σκέφτομαι γιατί έχω ήδη το παιχνίδι χωρις τιποτα από dlc

21 λεπτά πριν, konstantin79 είπε

και τώρα τόσο το έχει https://xbdeals.net/gr-store/game/323143/fh3-platinum-plus-πακέτο-επεκτάσεων

απλά το σκέφτομαι γιατί έχω ήδη το παιχνίδι χωρις τιποτα από dlc

Αν σκεφτείς πως όταν βγήκε το παιχνίδι έφτανε γύρω στα 130 € αγορά τα πάντα συμφέρει. Από εκεί και πέρα είναι τι θέλει ο καθένας. Και χωρίς dlc το παιχνίδι μεγάλο και ενδιαφέρον είναι. Για μένα σου είπα το blizzard mountain αξίζει με χίλια. Εγώ είχα δώσει γύρω στα 11 για το παιχνίδι και άλλα 20 για dlc's. Τώρα στα 30 τα έχει όλα αλλά δε θα σου χρειαστούν. Για παράδειγμα τον χάρτη τον ξεκλειδώνεις στην πορεία και πολλά από τα αμάξια που σου δίνει δε θα τα χρειαστείς ποτέ. 

Μάγκες βοήθεια... 

Εχω βάλει το ultimate pass με την χρεωστική μου, πως την κάνω remove για να μην χρεωθω κάτι;  ψάχνω στο μενού βρήκα μια επιλογή κ μου λέει αν την κάνω remove θα ακυρωθεί το game pass. 

3 λεπτά πριν, giannis-xania είπε

Μπορείς από υπολογιστή να απενεργοποιήσεις την περιοδική χρέωση, μπες σo Microsoft και δες στις συνδρομές

απο υπολογιστη πως ;

4 λεπτά πριν, mikele13- είπε

https://www.xbox.com/el-GR/?lc=1032

Μπες με τα στοιχεία του λογαριασμού σου

Δεν τα εχω ...το πηρα δευτερο χερι το μηχανημα και ξεχασα να αλλαξω account...

πως βγαζω την καρτα μου απο μεσα ;

13 ώρες πριν, argipen είπε

Μεταξύ ποιών κονσολών?

Οι συνδρομές είναι οι εξής:

1. Xbox Live Silver (ΔΩΡΕΑΝ! Μόλις δημιουργείς έναν λογαριασμό στο Xbox, αυτός βρίσκεται αυτόματα σε αυτήν την κατάσταση. Σου προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας και παραμετροποίησης ενός Xbox προφίλ για να συνδέεσαι στην κονσόλα σου ή την αντίστοιχη Win10 εφαρμογή, καθώς και δωρεάν αποθήκευση των save σου στο cloud της Microsoft. Ιδανικό για εκείνους που παίζουν μόνο single-player παιχνίδια).

2. Xbox Live Gold ($7.99/μήνα. Είναι το επί-πληρωμή επίπεδο λογαριασμού στο Xbox. Μπορείς να το ενεργοποίησης για έναν, για τρεις, για έξι ή και για δώδεκα μήνες (όσο περισσότεροι, τόσο μεγαλύτερη η έκπτωση). Η χρέωση μπορεί να οριστεί με αυτόματη ανανέωση, σύμφωνα με το πλάνο μηνών που είχες τελευταία φορά ενεργοποιημένο (πχ. αν είχες βάλει τρεις μήνες, θα σε ξανά-χρεώσει σε τρεις μήνες μετά από την πρώτη χρέωση για άλλους τρεις μήνες), ή χωρίς "concurrent billing", με τον λογαριασμό σου να επιστρέφει σε κατάσταση Silver μετά το πέρας του πληρωμένου χρόνου, μέχρι να θελήσεις να ενεργοποίησης το Gold ξανά — όποτε και αν. Σου προσφέρει δυνατότητα να παίξεις multi-player παιχνίδια online (βλ. Call of Duty: Modern Warfare, Apex: Legends, Battlefield V, κ.λπ), εκπτώσεις σε επιλεγμένους τίτλους στο Microsoft Store, καθώς και τέσσερα παιχνίδια δωρεάν κάθε μήνα (δύο τίτλους για το Xbox One που παραμένουν στη βιβλιοθήκη σου για όσο είσαι συνδρομητής της εν λόγω υπηρεσίας, αν τελειώσει η συνδρομή και επιστρέψεις σε Silver κατάσταση λογαριασμού δεν θα τους έχεις διαθέσιμους (μέχρι να βάλεις Gold συνδρομή ξανά), και δύο τίτλους για το Xbox 360, που παίζουν στο One και μένουν στον λογαριασμό σου για πάντα, σαν να τους έχεις αγοράσει. Ιδανικό για εκείνους που παίζουν και multi-player τίτλους.

3. Xbox Game Pass Console ($9.99/μήνα.Είναι η υπηρεσία τύπου Netflix, α λα Gaming. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν κατάλογο 200+ παιχνιδιών, που ανανεώνεται κάθε εβδομάδα, με μικρούς, μεσαίους αλλά και πολύ μεγάλους τίτλους , μεταξύ των οποίων ΟΛΑ τα αποκλειστικά της Microsoft (διαθέσιμα από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους), σε μια τιμή που σε κάνει να νιώθεις πως "κλέβεις" την Microsoft.

4. Xbox Game Pass PC ($9.99 $3.99/μήνα.Το ίδιο με το από πάνω, αλλά για χρήστες Win10 υπολογιστών, όχι κονσολών. Ο κατάλογος μεταξύ τους μοιάζει αρκετά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ίδιος.

5. Xbox Game Pass Ultimate ($12.99/μήνα.Είναι το πλήρες πακέτο. Σου προσφέρει Xbox Live Gold, Game Pass Console και Game Pass PC σε μια προνομιακή τιμή πακέτου στα $12.99, αντί για $27,99 που θα πλήρωνες αν τα αγόραζες όλα ξεχωριστά. Έχει χρέωση ανά ένα, τρεις και έξι μήνες, ενώ στο εξωτερικό (θα έρθει και Ελλάδα), έχει χρέωση χρόνου αλλά και ημέρας, για μερικά μόλις λεπτά του ευρώ!!! Για να καταλάβεις πόσο συμφέρει το Ultimate θα σου πω το εξής: $12.99 * 12 (μήνες) = $155,88 / $59.99 (μέση τιμή μεγάλου τίτλου) = 2,5 παιχνίδια το χρόνο θα αγόραζες με αυτά τα χρήματα. Ενώ με το Ultimate σου λέει, αντί για 2.5 παιχνίδια το χρόνο, πάρε 200 στο Game Pass κονσόλας που διαρκώς μπαίνουν διαμάντια (βλ. Witcher 3, Rage 2, Gears 5, Forza: Horizon 4, Pillars of Etertniy, Ori, The Division, The Outer Worlds, Halo: MCC, Halo: 5, Mortal Kombat X, Jump Force, PUBG, Fallout 4, Remnant: From the Ashes, Just Cause 4, Monster Hunter: World, Shadow of the Tomb Raider, Devil May Cry 5, ESO, Black Desert, κ.λπ), συν άλλα 50 στο Game Pass υπολογιστή που διαφοροποιούνται (πχ. Age of Empires), συν ακόμη 48 τίτλους από το Gold κάθε μήνα, συνολικής αξίας (μόνο του Gold) ~$1200.

ωραια αναλυση ρε φιλε, η καλύτερη μεχρι τωρα στο insomnia gia xbox subscriptions

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...