Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, GaGaS_Thess said:

Καλησπερα . Βοηθηστε παιδια ! gamer εδω και παρα πολλα χρονια ( 1985 ) ακολουθησα την τεχνολογια μεχρι το XBOX 360 που εχω ακομα και παιζει μια χαρα . Η μικρη μου πλεον κοντευει τα 9 και σκεφτομαι να παρω μια κονσολα για κανα παιχνιδακι μαζι της . Να παρω το One ? Αξιζει ; Δεν καιγομαι για αμεσα . Μηπως να περιμενω 1 χρονο να παω απευθειας στο νεο ; Βεβαια η διαφορα τιμης ειναι χαωδης γιατι το καινουργιο κατω απο 400 € δεν παιζει να κανει ενω το One το βρισκεις και με 140 . 

Αν θες να παίζεις μαζί της πάρε Switch. Τα twins δεν ενδείκνυνται για couch multiplayer.

Αν θες να παίζετε και οι δύο γενικά, το X1S είναι καλή επιλογή, μιας και θα βρεις ένα κάρο τίτλους να παίζεις και εσύ και η κόρη σου, μιας και είναι σε ηλικία που δεν θα έχει πολλούς περιορισμούς.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιζει παιχνιδια ναι θα την ελεγα μελλοντικη gamer.  Παιζει wow με βοηθεια βεβαια παιζει strumfs 2 στο 360 παιζει harry potter στο κινεκτ και πολλα platfform ειτε στα μαμε ειτε στο 360.  Το switch δεν την ενθουσιασε αλλα ειναι και το θεμα του οτι ουτως η αλλως εξω δεν θα τηνναφησω να το παρει.  Οποτε δεν με νοιαζει η φορητοτητα.  Εντος σπιτιου καμμια ωρα το σαββατο και την κυριακη για τςτοια κατασταση μιλαμε.  Γρνικα ειναι παιδι που πατολο που την εχωlaptop στο δωματιο της εδω και 4 χρονια στο report του microsoft family το εβδομαδιαίο βλεπεις οτι το ανοιγει 1 ωρα την εβδομαδα η και καθολου.  Πανω απο 1 ωρα δεν το ειχε ποτε ανοιχτο

• Like 1

Τερμάτισα τα μόνα Halo που δεν είχα παίξει τα ODST και Reach. Καλά ήταν φαίνεται όσο περνάνε τα χρόνια φαίνεται ότι όλα τα Halo παίζονται το ίδιο με μικρές παραλλαγές.

Λέω να αρχίσω το Blair Witch που το έχω άχτι και λένε ότι είναι και μικρό.

• Moderators
14 hours ago, GaGaS_Thess said:

Παιζει παιχνιδια ναι θα την ελεγα μελλοντικη gamer.  Παιζει wow με βοηθεια βεβαια παιζει strumfs 2 στο 360 παιζει harry potter στο κινεκτ και πολλα platfform ειτε στα μαμε ειτε στο 360.  Το switch δεν την ενθουσιασε αλλα ειναι και το θεμα του οτι ουτως η αλλως εξω δεν θα τηνναφησω να το παρει.  Οποτε δεν με νοιαζει η φορητοτητα.  Εντος σπιτιου καμμια ωρα το σαββατο και την κυριακη για τςτοια κατασταση μιλαμε.  Γρνικα ειναι παιδι που πατολο που την εχωlaptop στο δωματιο της εδω και 4 χρονια στο report του microsoft family το εβδομαδιαίο βλεπεις οτι το ανοιγει 1 ωρα την εβδομαδα η και καθολου.  Πανω απο 1 ωρα δεν το ειχε ποτε ανοιχτο

Κάτσε γιατί με μπερδεύεις, θέλεις κονσόλα για:

1. Να παίζει αποκλειστικά μόνη της η κόρη σου

2. Να παίζετε μαζί ταυτόχρονα multiplayer

3. Να παίζει η κόρη σου μόνη της και να παίζεις και εσύ μόνος σου

Στην περίπτωση (1), το X1S έχει τεράστια βιβλιοθήκη και θα έχει games να παίζει για πολύ καιρό. Στην ηλικία που είναι, θεωρώ ότι δεν θα έχει πρόβλημα να παίξει και games με pegi 12 ή και pegi 16 (με συναίνεση). Από εκεί και πέρα η πάγια άποψή μου είναι ότι δεν υπάρχει καλύτερη εισαγωγική εταιρεία στο gaming από την Nintendo, για πολλούς λόγους που δεν αφορούν μόνο το family-friendly περιεχόμενο. Εγώ τα παιδιά μου τα έχω ξεκινήσει με Mario και Donkey Kong, προσωπικά.

Στην περίπτωση (2), το Switch είναι μονόδρομος. Μόνο εκεί θα βρεις πληθώρα από τίτλους που να μπορείτε να τους παίξετε ταυτόχρονα.

Στην περίπτωση (3), θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου τι σου αρέσει να παίζεις. Φαντάζομαι ότι για να ρωτάς στο παρόν topic, αντιλαμβάνεσαι ότι τα games του X1 σε ενδιαφέρουν περισσότερο, οπότε ναι, σε αυτή την περίπτωση θα κοιτάξεις για X1S.

Πήρα και εγώ την προσφορά με τα 99 ευρώ παρόλο που ψαχνόμουνα για το X, θεωρώ ότι για την τιμή μια χαρά είναι η κονσόλα. 

Παιχνιδια (σε ψηφιακή μορφή μόνο εννοείται) που αγοράζεις πέραν της Microsoft? Για να συγκρίνω τιμές ρωτάω. 

Πχ θέλω να πάρω το diablo 3. Που αλλού να ψάξω; 

Έχω πάρει και εγω την black friday 3 μήνες ultimate game pass απο cd keys. Μπόρω να πάρω και την προσφορά που έχει τώρα με 8.19, 3 μήνες game pass? Και θα γίνει αν κατάλαβα καλά αντί για 3 μήνες επιπλέον game pass, 2 μήνες επιπλέον ultimate, δηλαδή αντί να λήγει σε 2 μήνες αυτό που έχω τώρα θα λήγει σε 4? Επίσης επειδή δεν παίζω online μπορώ να πάρω τώρα με 8.19 το κλειδί και να το ενεργοποιήσω σε 2 μήνες που λήγει το ultimate έτσι ωστε να μην χάσω τον ένα μήνα?

Hdr, 4k video player, διαφορετική συνδεσιμότητα στα κοντρολερς (δεν είμαι 100% σίγουρος για αυτό)

Αν σκεφτείς ότι έπαιξε στα 99€ το all digital τότε θα καταλάβεις ότι αξίζει να δώσεις λίγα παραπάνω χρήματα. 

Αν δε μπορείς, τότε πάρε το πρώτο

11 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Hdr, 4k video player, διαφορετική συνδεσιμότητα στα κοντρολερς (δεν είμαι 100% σίγουρος για αυτό)

Αν σκεφτείς ότι έπαιξε στα 99€ το all digital τότε θα καταλάβεις ότι αξίζει να δώσεις λίγα παραπάνω χρήματα. 

Αν δε μπορείς, τότε πάρε το πρώτο

Με ενδιαφέρει για 1080 μόνο άλλο παιχνίδι... 

Εχω 4κ αλλά μικρή 43

Θα βρω παιχνίδια φτηνά; 

Κοίτα σε αυτήν την τιμή το ξαναπουλάς αν θέλεις να αναβαθμίσεις κάποια στιγμή σε One X. Είναι μικρό το ρίσκο εκτός αν θέλεις να δώσεις 120 και να περιμένεις να βρεις S μεταχειρισμένο που παίζει αυτή η τιμή αν κοιτάς αγγελίες καθημερινά.(εγώ τόσο το είχα δώσει σε αγγελία).

Τώρα για το One Digital καλό είναι αλλά υπάρχει κόσμος που θέλει και physical για τους δικούς τους λόγους και δεν ξέρω αν είσαι από αυτούς.

• Thanks 1

25 λεπτά πριν, Choutas είπε

Κοίτα σε αυτήν την τιμή το ξαναπουλάς αν θέλεις να αναβαθμίσεις κάποια στιγμή σε One X. Είναι μικρό το ρίσκο εκτός αν θέλεις να δώσεις 120 και να περιμένεις να βρεις S μεταχειρισμένο που παίζει αυτή η τιμή αν κοιτάς αγγελίες καθημερινά.(εγώ τόσο το είχα δώσει σε αγγελία).

Τώρα για το One Digital καλό είναι αλλά υπάρχει κόσμος που θέλει και physical για τους δικούς τους λόγους και δεν ξέρω αν είσαι από αυτούς.

Δεν θέλω digital edition θέλω blue Ray ίσως δω καμιά ταινια. 

Στα 70 δηλαδή όχι; να του πω 50;

Το δίνει 50 τελικά. 

Τι να κάνω; 

Να το πάρω; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...