Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 λεπτά πριν, astrea966 είπε

μου ειχαν αναφερει σε αλλο thread οτι αν εχω τα παιδια σαν family members θα μπορουσαν να χρησιμοποιουν την δικη μου συνδρομη για να παιζουν online.δεν εχω σκοπο να διαγραψω τον λογαριασμο μου αλλα δεν θελω να ειναι signed συνεχεια

Για να το διαπιστώσεις σίγουρα , κάνε τη διαδικασία του family share και δοκίμασε να κατεβάσεις παιχνίδι που εντάσσεται στο game pass.

Αν δεις ότι δεν σε αφήνει το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι η διαδικασία με τα guest (temporary) accounts.

Αν δεις ότι σε αφήνει ενημέρωσε κι εμάς !

2 λεπτά πριν, Paulis_GR είπε

Το 1 ευρώ 3 μήνες ultimate δεν ισχύει για αυτούς που δεν έχουν καθόλου game pass? Δηλαδή για αυτόν που έχει μόνο gold? 

As an Insider benefit, when you join Xbox Game Pass Ultimate to give feedback, we will apply any prepaid time you have on Xbox Live Gold, Xbox Game Pass or both toward Xbox Game Pass Ultimate up to a maximum of 36-months ... For example, if you have 3-months of Xbox Live Gold and 3-months of Xbox Game Pass already in your account and join Ultimate as an Insider, you will be charged $1 for your first month. For subsequent months we will apply 6-months toward your Xbox Game Pass Ultimate (up to a maximum of 36-months).

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

41 λεπτά πριν, Paulis_GR είπε

Το 1 ευρώ 3 μήνες ultimate δεν ισχύει για αυτούς που δεν έχουν καθόλου game pass? Δηλαδή για αυτόν που έχει μόνο gold? 

Ισχύει για αυτούς που δεν έχουν ενεργή συνδρομή απ'όσο γνωρίζω.

@astrea966 την κονσόλα που θα παίζουν τα παιδιά σου θα πρέπει να την έχεις ορίσει σαν home από το λογαριασμό σου(που έχει την συνδρομή) και μετά μπορεί να κάνεις αποσύνδεση και να συνδεθούν με τα άλλα account 

Καλησπερα . Βοηθηστε παιδια ! gamer εδω και παρα πολλα χρονια ( 1985 ) ακολουθησα την τεχνολογια μεχρι το XBOX 360 που εχω ακομα και παιζει μια χαρα . Η μικρη μου πλεον κοντευει τα 9 και σκεφτομαι να παρω μια κονσολα για κανα παιχνιδακι μαζι της . Να παρω το One ? Αξιζει ; Δεν καιγομαι για αμεσα . Μηπως να περιμενω 1 χρονο να παω απευθειας στο νεο ; Βεβαια η διαφορα τιμης ειναι χαωδης γιατι το καινουργιο κατω απο 400 € δεν παιζει να κανει ενω το One το βρισκεις και με 140 . 

1 λεπτό πριν, GaGaS_Thess είπε

Καλησπερα . Βοηθηστε παιδια ! gamer εδω και παρα πολλα χρονια ( 1985 ) ακολουθησα την τεχνολογια μεχρι το XBOX 360 που εχω ακομα και παιζει μια χαρα . Η μικρη μου πλεον κοντευει τα 9 και σκεφτομαι να παρω μια κονσολα για κανα παιχνιδακι μαζι της . Να παρω το One ? Αξιζει ; Δεν καιγομαι για αμεσα . Μηπως να περιμενω 1 χρονο να παω απευθειας στο νεο ; Βεβαια η διαφορα τιμης ειναι χαωδης γιατι το καινουργιο κατω απο 400 € δεν παιζει να κανει ενω το One το βρισκεις και με 140 . 

switch να της πάρεις, τι να παίξει ένα μικρό κορίτσι στο one εκτός ίσως από κάνα sims 

• Like 1

1 λεπτό πριν, GaGaS_Thess είπε

απαντησες μονος σου στην ερωτηση 😂. περα απο την πλακα θα σου ελεγα οne δαγκωτο με μια συνδρομη gamepass επισης δαγωτο

• Like 1

22 λεπτά πριν, logistoulis είπε

switch να της πάρεις, τι να παίξει ένα μικρό κορίτσι στο one εκτός ίσως από κάνα sims 

το ειδε το switch αλλα δεν τρελαθηκε ειναι η αληθεια 

17 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Γιατι ειναι απαραίτητο τα κοριτσια να παιζουν μονο sims, Mario και kirby?

ισα ισα, μονο καλο θα κανει σε ενα παιδι να μη περιοριστεί στο τι "τυπικά" παιζει ενα κοριτσι αλλα να μπορεί να δει και άλλα ηδη παιχνιδιων :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

Γιατι ειναι απαραίτητο τα κοριτσια να παιζουν μονο sims, Mario και kirby?

ισα ισα, μονο καλο θα κανει σε ενα παιδι να μη περιοριστεί στο τι "τυπικά" παιζει ενα κοριτσι αλλα να μπορεί να δει και άλλα ηδη παιχνιδιων :) 

απαραίτητο δεν είναι, απλά αν είναι "μέσο κορίτσι" είναι πιο πιθανό να βρει παιχνίδια που να της αρέσουν στο switch και αν δεν είναι πάλι θα βρει παιχνίδια να αρέσουν στο switch

από την άλλη αν είναι το μέσο κορίτσι στο xbox θα ξενερώσει, πές μου τι ακριβώς θα παίξει εκεί; 

αλλά αγόρι ή κορίτσι στα 9 εγώ σίγουρα αυτό θα επέλεγα

Επεξ/σία από logistoulis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, logistoulis είπε

απαραίτητο δεν είναι, απλά αν είναι "μέσο κορίτσι" είναι πιο πιθανό να βρει παιχνίδια που να της αρέσουν στο switch και αν δεν είναι πάλι θα βρει παιχνίδια να αρέσουν στο switch

από την άλλη αν είναι το μέσο κορίτσι στο xbox θα ξενερώσει, πές μου τι ακριβώς θα παίξει εκεί; 

αλλά αγόρι ή κορίτσι στα 9 εγώ σίγουρα αυτό θα επέλεγα

καταλαβαινω πως το λες γιατι ετσι μεγαλωσαμε και εμεις. Αλλα βλεπω εξωτερικο τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα και ειναι πολλες κοπέλες που παιζουν σε xbox/ps4 διαφορα παιχνιδια, αλλαζει γενικα η εικονα. Και εχει μπολικα παιχνιδια κ σε αυτες τις κονσολες για μικρα παιδια, απλα δεν ειναι ναυαρχιδες 1st parties οπως στην Nintendo.

Tο χαιρομαι, παντα με εκνευριζε η εικονα, τα κοριτσα παιζουν Sims/τα αγορια παιζουν Doom :P 

Απο εκει και περα, λογο ηλικίας και μονο, ναι και εγω πιστευω πως το Switch εχει περισσότερα προσβάσιμα παιχνιδια για πιο μικρες ηλικίες. Και ειναι και σε ηλικία που η φορητότητα μετραει πολυ γιατι παιζει με αλλα παιδακια, πιο μετα η φορητοτητα δεν ενδιαφερει πολυ κοσμο.

Αλλά να μη χαρεί και ο πατέρας? :P 

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοίτα αν εμένα η ενδεχόμενη 9χρονη κόρη μου ήθελε να παίξει gears, εγώ δε θα είχα θέμα (μάλιστα θα γούσταρα)  απλά πιθανολογώ ότι μάλλον δε θα θέλει, οπότε θα το έπαιζα "εκ του ασφαλούς" 

από την άλλη το μεγαλύτερο κόστος, η φορητότητα που λες που μπορεί να είναι  θέμα (έσπασε, το κλέψανε κτλ) αναιρούν αυτό του εκ του ασφαλούς και μπορούμε να μιλήσουμε για το χαμηλότερο κόστος του xbox και μιας συνδρομής 

αλλά αν μιλήσουμε για τις ιδανικές συνθήκες και βγάλουμε από το κάδρο τα κόστη και τους κινδύνους και πάμε στο τι θα αρέσει, είναι προφανές το πιο είναι το πιο ασφαλές

φυσικά ξέρω και μικρά κοριτσάκια που θα παίξουν ο,τι παίζουν οι συμμαθητές τους πχ fortnite που δεν το λες και "κοριτσίστικο" παιχνίδι και βεβαίως οι εποχές έχουν αλλάξει, αλλά μην είμαστε και παράλογα μεταμοντέρνοι πρώτον και γιατί ζούμε στην ελλάδα  (που είναι η χώρα του playstation πέρα από το ότι είμαστε λιγότερο "προχώ" σε σχέση με άλλους ευρωπεους ) , αλλά και γιατί ένα κορίτσι πάντα θα είναι ένα κορίτσι ασχέτως τι επιτάσσουν οι διάφορες μόδες

το sims που ανέφερα παραπάνω είναι η σύγχρονη εκδοχή του κουκλόσπιτου, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το παίζουν κυρίως γυναίκες (και ενήλικες φυσικά γιατί είναι πιο φυσιολογικό από το να παίζουν με κούκλες :lol: ) και δεν αρέσει τόσο στο αντρικό κοινό. κάποια πράγματα είναι στο dna μας δεν έχουν όλα να κάνουν με το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουμε 

31 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

το ειδε το switch αλλα δεν τρελαθηκε ειναι η αληθεια 

αυτό μάλιστα, είναι το μόνο επιχείρημα , να πάρει αυτό που θέλει το κορίτσι 

γενικά πάντως πέρα από το μηχάνημα έχετε εντοπίσει πιθανά παιχνίδια που θέλετε να παίξετε;

επίσης το κόβεις να γουστάρει τα βιντεοπαιχνίδια ή εσύ θες να τη βάλεις στη φάση; 

το λέω γιατί έχω πετύχει και μικρά παιδιά που δεν βρήκαν κανένα ενδιαφέρον στα βιντεοπαιχνίδια γενικά ή πολύ ελάχιστο 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1

28 λεπτά πριν, telis είπε

Υπάρχει τρόπος να αλλάξει το bandwidth που κατεβάζει; θέλω να το μειώσω γιατί μου κολλάει όλο το δίκτυο 

Και εγώ το χω σκεφτεί αυτό, και στις ρυθμίσεις δεν έχω βρει κάτι.

Απ' ότι διαβάζω, μόνο μέσω του router ίσως είναι καλή λύση, αν υποστηρίζεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Justrelax είπε

@astrea966 την κονσόλα που θα παίζουν τα παιδιά σου θα πρέπει να την έχεις ορίσει σαν home από το λογαριασμό σου(που έχει την συνδρομή) και μετά μπορεί να κάνεις αποσύνδεση και να συνδεθούν με τα άλλα account 

και θα μπορουν να κατεβαζουν τα παιχνιδια που θελουν να παιξουν η θα πρεπει να μπαινω με το λογαριασμο μου να τα κατεβαζω εγω για να παιζουν αυτοι μετα?

Επεξ/σία από astrea966

3 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Η κόρη μου 9 χρονών,  πάντως ακόμη με το Wii παίζει. Τα αγόρια 13 και 11 με το που πήρα το one πριν 1,5 χρόνο ούτε το ξανακουμπήσαν το Wii. Και εγώ να σου πω την αλήθεια το Wii προτιμώ τώρα που παίζω περιστασιακά. Καλό το Forca Horizon, αλλά το mario kart είναι άλλη φάση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...