Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα παιδιά . Αγόρασα ένα  xbox one s τώρα με τις εκπτώσεις  black Friday στα 99 ευρώ. Πληροφοριακά είναι τάφος η κονσόλα.  Μια ερώτηση! Έχω για τρεις μήνες δωρεάν...άντε με 1 ευρώ το  xbox pass. Λήγει Τέλος Μαρτίου.. Πώς απενεργοποιω την αυτόματη  πληρωμή?που ακριβός  πηγαίνω? Περίπου στα τριάντα πέντε ευρώ  θέλει  για την ανανέωση..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

46 minutes ago, darkiller said:

Καλημέρα παιδιά . Αγόρασα ένα  xbox one s τώρα με τις εκπτώσεις  black Friday στα 99 ευρώ. Πληροφοριακά είναι τάφος η κονσόλα.  Μια ερώτηση! Έχω για τρεις μήνες δωρεάν...άντε με 1 ευρώ το  xbox pass. Λήγει Τέλος Μαρτίου.. Πώς απενεργοποιω την αυτόματη  πληρωμή?που ακριβός  πηγαίνω? Περίπου στα τριάντα πέντε ευρώ  θέλει  για την ανανέωση..

Όταν λες τάφος τι εννοεις;

Περναω εναν κωδικο για παιχνιδι στο Redeem code και μου βγαζει τα παρακατω μηνυματα.

Απο την κονσολα γραφει :Change your language region in settings ,you can't acquire this item in your currently selected language.

Απο πισι και το store της MS :check the instructions you might need to redeem it on a different web page.

To Παιχνιδι εγραφε region worldwide απο το σιτε που το πηρα.

Καμμια ιδεα ;

10 ώρες πριν, Shibbu είπε

Μιας και αναφέρετε προβλήματα με game pass, εγώ αντιμετωπίζω θέμα με το mortal Kombat X . Έπαιζα 3 μέρες σερί και σήμερα το πρωί μου ζητάει να το αγοράσω και ότι δεν είναι μέρος του game pass και ας είναι μέσα στη λίστα .

Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα?

Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα.. το περίεργο είναι ότι δεν το έχουν βγάλει από το game pass.

Μόλις τώρα, pegaman είπε

Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα.. το περίεργο είναι ότι δεν το έχουν βγάλει από το game pass.

Βρήκα αυτό το thread στο reddit, παραδόξως είναι γενικό το πρόβλημα!

Κάποιο λάθος έχουν κάνει , γιατί δεν παίζει να το έβγαζαν χωρίς ειδοποίηση το game.

Πιστεύω θα το φτιάξουν σύντομα.

3 ώρες πριν, darkiller είπε

Κάτσε διάβασε τώρα που είναι αρχή, να βάλεις 15 ή 27 μήνες ultimate με ελάχιστα χρήματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως δουλεύουν ακριβώς οι φορές που μπορεί να αλλάξεις τις 2 κονσόλες που κάνεις game share 2 λογαριασμούς?

Είναι 3 ή 5 φορές το χρόνο?

Και πότε μηδενίζουν αυτές οι φορές?

Επεξ/σία από Paragontas-x

1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Πως δουλεύουν ακριβώς οι φορές που μπορεί να αλλάξεις τις 2 κονσόλες που κάνεις game share 2 λογαριασμούς?

Είναι 3 ή 5 φορές το χρόνο?

Και πότε μηδενίζουν αυτές οι φορές?

3 φορές τον χρόνο και μηδενίζει κλείνοντας 1 χρόνος από το πρώτο home.

Βέβαια υπήρχε περίπτωση σε μένα παλιότερα που είχα περάσει το όριο των 3 να μου το κάνει reset το support τηλεφωνικά χωρίς να κλείσει ένα έτος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Βέβαια υπήρχε περίπτωση σε μένα παλιότερα που είχα περάσει το όριο των 3 να μου το κάνει reset το support τηλεφωνικά χωρίς να κλείσει ένα έτος...

5 είναι πλέον. 

3 ήταν παλιότερα αλλά το έχουν αλλάξει.

EDIT https://beta.support.xbox.com/help/hardware-network/console/my-home-xbox

Επεξ/σία από Shibbu

31 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Βέβαια υπήρχε περίπτωση σε μένα παλιότερα που είχα περάσει το όριο των 3 να μου το κάνει reset το support τηλεφωνικά χωρίς να κλείσει ένα έτος...Πηρα την

Πήρα τηλ. την Microsoft και είναι όπως τα λέει ο Shibbu.

Πλέον είναι 5 φορές και ο 1 χρόνος μετράει μετά την τελευταία φορά που θα κάνεις share όχι την πρωτη.

Τώρα τι ισχύει και τι όχι δεν ξέρω.

• Like 1

2 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Πήρα τηλ. την Microsoft και είναι όπως τα λέει ο Shibbu.

Πλέον είναι 5 φορές και ο 1 χρόνος μετράει μετά την τελευταία φορά που θα κάνεις share όχι την πρωτη.

Τώρα τι ισχύει και τι όχι δεν ξέρω.

Ετσι , για οποιον εχει παλιο ακαουντ που ειχε ξανα ενεργοποιησει την προσφορα οπως εγω ,και θελει να βαλει πολλους μηνες με ελαχιστα χρηματα ,  απλα φτιαχνει ενα καινουριο ακαουντ, ενεργοποιει 2 12μηνες απο βραζιλια με το VPN tunnelbear  , και με +1 ευρω βαζει την προσφορα για 3 μηνες ultimate .

Με τον παραπανω τροπο πληρωσα συνολικα 56 ευρω και εχω ultimate μεχρι 17/3/2022 και στα δυο ακαουντ  και στο παλιο και στο καινουριο μιας και μοιραζονται την συνδρομη μεσω του XBOX family sharing

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...