Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρίσκω κάποια παιχνίδια σε κλειδάδικα σε πολύ χαμηλή τιμή αλλά είναι για συγκεκριμένο region.

Μπορούν να εξαργυρωθούν αλλάζοντας το region στο λογαριασμό μας ή με vpn; Αν αφού εξαργυρώσουμε αλλάξουμε πάλι το region σε Ελλάδα και παίζουμε χωρίς vpn online θα υπάρχει πρόβλημα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, ioanniskar είπε

Βρίσκω κάποια παιχνίδια σε κλειδάδικα σε πολύ χαμηλή τιμή αλλά είναι για συγκεκριμένο region.

Μπορούν να εξαργυρωθούν αλλάζοντας το region στο λογαριασμό μας ή με vpn; Αν αφού εξαργυρώσουμε αλλάξουμε πάλι το region σε Ελλάδα και παίζουμε χωρίς vpn online θα υπάρχει πρόβλημα;

Εγω εκανα ακριβως αυτο που ρωτας σημερα , μεσα απο το κινητο μου κατεβασα την εφαρμογη VPN Tunnelbear  , αλλαξα το region σε Βραζιλια και αγορασα 2 συνδρομες xbox live gold 12 months με 27 ευρω την καθε μια , μετα ξανα γυρισα Το region σε Ελλαδα και δουλευει κανονικα. Φανταζομαι το ιδιο θα συμβαινει και με τα παιχνιδια που ειναι κλειδωμενο region , θα πρεπει να κανεις to redeem στην χωρα που ειναι κλειδωμενο και αφου το κατεβασεις και το ενεργοποιησεις θα παιζει κανονικα απο παντου.

πχ red dead  redeption 2 στα 20,80 με US CODE https://www.mtcgame.com/en-US/xbox-games/red-dead-redemption-2/red-dead-redemption-2-xbox-one

Επεξ/σία από ababapanos
  • Like 1

20 minutes ago, ababapanos said:

Εγω εκανα ακριβως αυτο που ρωτας σημερα , μεσα απο το κινητο μου κατεβασα την εφαρμογη VPN Tunnelbear  , αλλαξα το region σε Βραζιλια και αγορασα 2 συνδρομες xbox live gold 12 months με 27 ευρω την καθε μια , μετα ξανα γυρισα Το region σε Ελλαδα και δουλευει κανονικα. Φανταζομαι το ιδιο θα συμβαινει και με τα παιχνιδια που ειναι κλειδωμενο region , θα πρεπει να κανεις to redeem στην χωρα που ειναι κλειδωμενο και αφου το κατεβασεις και το ενεργοποιησεις θα παιζει κανονικα απο παντου.

πχ red dead  redeption 2 στα 20,80 με US CODE https://www.mtcgame.com/en-US/xbox-games/red-dead-redemption-2/red-dead-redemption-2-xbox-one

Το ίδιο υπόθετο και εγώ και έχω ρωτήσει άλλα δεν υπάρχει κάποιος να επιβεβαίωση οτι θα παίζουν κανονικά ή αν χρειαζαιτε κάποια επιπλέον ρύθμιση στην κονσόλα. Πιστεύω οτι για να μην είναι τόσο διαδεδομένο όπως με το brazil μάλλον υπάρχει θέμα.

Έχει ειπωθεί για τις συνδρομές ότι τις κλειδώνουν κάποια στιγμή. Τώρα να βάλεις 3μηνη και να στην κλειδώσουν σε 2.5 μήνες κλάιν αλλά να έχεις ετήσια για τόσο λίγο δε λέει. Ψάξτε το πάντως για να είστε σίγουροι.

Επί ευκαιρίας του game pass παίζω τις 3 τελευταίες μέρες το vampyr συμπαθητικό παιχνιδάκι που έχει μεν τα θέματα του αλλά  προσωπικά με έχει κρατήσει προς το παρόν,μέτρια γραφικά ωραία ατμόσφαιρα και κακό σύστημα μάχης αλλά παλεύεται...

13 λεπτά πριν, Justrelax είπε

σε εμένα ήθελε να κατεβάσω από το στορε ένα αρχείο pes2020 activation license για να έχω το φουλ παιχνίδι

Ναι φίλε @daPro είναι 2 ξεχωριστά αρχεία που κατεβαίνουν ένα το game και ένα activation license.

5 λεπτά πριν, dreaming123 είπε

Ναι φίλε @daPro είναι 2 ξεχωριστά αρχεία που κατεβαίνουν ένα το game και ένα activation license.

Είχα κατεβάσει το προ19 με game pass(δεν τοχω αγοράσει)Για καμία εβδομάδα ήταν όλα κομπλέ.. Από χθες λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο προσωρινά..

Mήπως έχεις κατεβάσει τη lite edition και όχι τη standard ;
Γιατι η καλή έκδοση είναι η standard και κατεβαίνει και το activation license.
Για ρίξε μια ματιά.

Μιας και αναφέρετε προβλήματα με game pass, εγώ αντιμετωπίζω θέμα με το mortal Kombat X . Έπαιζα 3 μέρες σερί και σήμερα το πρωί μου ζητάει να το αγοράσω και ότι δεν είναι μέρος του game pass και ας είναι μέσα στη λίστα .

Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@daPro έχουνε βγάλει από το game pass to pro2019 και βάλανε το καινούργιο  στις 12/12 πρέπει να κατεβάσεις το καινούργιο pes2020

Επεξ/σία από Justrelax
  • Like 1
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε

Έχει ειπωθεί για τις συνδρομές ότι τις κλειδώνουν κάποια στιγμή. Τώρα να βάλεις 3μηνη και να στην κλειδώσουν σε 2.5 μήνες κλάιν αλλά να έχεις ετήσια για τόσο λίγο δε λέει. Ψάξτε το πάντως για να είστε σίγουροι.

Οντως έχει γίνει τέτοιο πράγμα? Πολλοί έχουμε αγοράσει και βάλει 2-3 χρόνια απο βραζιλία αυτή την περίοδο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλοι λένε ότι έχουν ακούσει κάποιον π έφαγε μπαν αλλά δεν έχω βγει κανένα σχόλιο π να λέει έβαλα από Βραζιλία και έφαγα μπαν δεν νομίζω ότι ισχύει μόνο σε ακραίες περιπτώσεις

Επεξ/σία από Justrelax

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε

Σε ποιες συνδρομές αναφέρεσαι ότι κλειδώνουν? Δεν έχω δει κανέναν που να έβαλε από Βραζιλία και να του την κλείδωσαν.

Επεξ/σία από ababapanos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...