Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, menel34 said:

Το δικό μου είναι αθόρυβο και δεν ζεσταίνεται καθόλου άλλα έχω πρόβλημα με την audio jack 3,5 του χειριστηρίου ότι ακουστικά και να βάλω δεν ακούγονται καθόλου, είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα   

Ενεργοποιησες τον ήχο στα ακουστικά;

Ανέβασες τη φωνή; 

Και στα 2 χειριστήρια, ότι ακουστικά βάλω, παίζουν κανονικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι δοκίμασα τα πάντα έκανα update το χειριστήριο τηλεφώνησα στο support της Microsoft άλλα δεν κατάφερα τίποτα. Είναι συνηθισμένο πρόβλημα του χειριστηρίου στο youtube υπάρχουν πάρα πολλά video που παρουσιάζουν λύσεις αλλά σε μένα δεν λειτούργησε καμιά. Μάλλον θα το δώσω σ' ένα κατάστημα για να μου αντικαταστήσουν την audio jack θύρα.    

17 λεπτά πριν, Takisglo είπε

Καλημέρα,έχω game pass και gold μετά από τρίμηνο μέχρι 24 Ιανουαρίου..Τι με συμφέρει οικονομικά να κάνω ώστε να συνεχίσω αυτό το ultimate πακέτο?

1. Φτιάχνεις νέο λογαριασμό 
  2. Αγοράζεις 2 gold 12+12 μήνες
  3. Βάζεις από πάνω την ultimate 1€ για 3 μήνες και έχεις 29 μήνες Ultimate.

Τίποτα άλλο δεν μπορείς να κάνεις

1 ώρα πριν, Shibbu είπε

Και το S το ίδιο, επίσης θέλεις σκληρό apo 256 GB min και πάνω. Ιδανικά πάρε έναν USB 3 1TB ή ακόμα καλύτερα 2 ΤΒ.

Εγώ έβαλα έναν ssd που από εκεί φορτώνω και παίζω τα παιχνίδια και έναν 3 tb πρόσφατα από bf για αποθηκευτικό που βάζω τα παιχνίδια σε αναμονή. Και κρατάω ψιλό άδειο τον main σκληρό. 

σκέφτομαι να πάρω ένα ακόμα contoller xbox one s. Βγαίνουν συχνά προσφορές ή μπα?

Επίσης υπάρχει κανένα site Που να συγκρίνει τιμες των microsoft store σε παιχνίδια και controllers?

1 ώρα πριν, menel34 είπε

Ναι δοκίμασα τα πάντα έκανα update το χειριστήριο τηλεφώνησα στο support της Microsoft άλλα δεν κατάφερα τίποτα. Είναι συνηθισμένο πρόβλημα του χειριστηρίου στο youtube υπάρχουν πάρα πολλά video που παρουσιάζουν λύσεις αλλά σε μένα δεν λειτούργησε καμιά. Μάλλον θα το δώσω σ' ένα κατάστημα για να μου αντικαταστήσουν την audio jack θύρα.    

δοκιμασε μηπως μπενει μεσα ενα κλικ παραπανω την ειχα παθει και εγω ετσι με το δικο μου 

10 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Εγώ έβαλα έναν ssd που από εκεί φορτώνω και παίζω τα παιχνίδια και έναν 3 tb πρόσφατα από bf για αποθηκευτικό που βάζω τα παιχνίδια σε αναμονή. Και κρατάω ψιλό άδειο τον main σκληρό. 

Την καλύτερη δουλειά έκανες! Μεγάλη κίνηση η τοποθέτηση SSD!

1 ώρα πριν, sphinxgr είπε
  1. Φτιάχνεις νέο λογαριασμό 
  2. Αγοράζεις 2 gold 12+12 μήνες
  3. Βάζεις από πάνω την ultimate 1€ για 3 μήνες και έχεις 29 μήνες Ultimate.

Τίποτα άλλο δεν μπορείς να κάνεις

Ευχαριστώ για την απάντηση.Φαντάζομαι gold αγοράζω όσο θέλω 1,6,12 μήνες και βάζω από πάνω με 1€ την ultimate.. Αυτή η προσφορά με 1€ 3 μήνες ultimate μέχρι πότε ισχύει?Και τελευταία ερώτηση gold από που είναι καλύτερα να πάρω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, konstantin79 είπε

σκέφτομαι να πάρω ένα ακόμα contoller xbox one s. Βγαίνουν συχνά προσφορές ή μπα?

Επίσης υπάρχει κανένα site Που να συγκρίνει τιμες των microsoft store σε παιχνίδια και controllers?

https://www.microsoft.com/en-gb/p/xbox-wireless-controller-and-cable-for-windows/8v9sf9lzzfhq?cid=msft_web_collection&activetab=pivot:reviewstab 

Αυτο εδω δεν ειναι το κανονικο χειριστηριο  ή κανω λαθος ? Δινει και καλωδιο εξτρα για windows . 

https://www.skroutz.gr/s/7225644/Microsoft-Xbox-One-Wireless-Controller-Cable-for-Windows.html

Επεξ/σία από Tasosp22

Στις 6/12/2019 στις 10:46 ΠΜ, jonis είπε

Ολη η πατρίδα εδώ https://grecotm.club/ με αγαπημένο https://grecotm.club/gkobu-build/

Ακολουθώντας τις οδηγίες έβαλα το build και το ενεργοποίησα με τον κωδικό που πήρα από το site.

Παρόλα αυτά δυσκολεύτηκα να βάλω να παίξει κάτι. Όλα τα βήματα ακολουθηθηκαν βάση του instruction video. (πρώτη επαφή με το KODI γενικά)

Υπάρχει κάτι άλλο που θα έπρεπε να λάβω υπόψιν ?

14 λεπτά πριν, Takisglo είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση.Φαντάζομαι gold αγοράζω όσο θέλω 1,6,12 μήνες και βάζω από πάνω με 1€ την ultimate.. Αυτή η προσφορά με 1€ 3 μήνες ultimate μέχρι πότε ισχύει?Και τελευταία ερώτηση gold από που είναι καλύτερα να πάρω?

1. Έχει γραφεί στις προηγούμενες σελίδες και αν το έχεις με vpn κλπ μπορείς να πάρεις αυτό https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-brazil
  2. Αν δεν το έχεις , παίρνεις αυτό https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-eu-cd-key
  3. Ναι μπορείς να πάρεις όσα θες. Αρκεί στο τέλος να βάλεις την Ultimate. Μέγιστο που μπορείς να βάλεις είναι 36 μήνες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, menel34 είπε

Το δικό μου είναι αθόρυβο και δεν ζεσταίνεται καθόλου άλλα έχω πρόβλημα με την audio jack 3,5 του χειριστηρίου ότι ακουστικά και να βάλω δεν ακούγονται καθόλου, είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα   

Παίζει καταρχήν αυτό με την τοποθέτηση και το κλίκ παραπάνω καθώς "σκαλώνει" αρχικά παραέξω και θέλει άλλο λίγο μέσα για να κουμπώσει κανονικά.

Επίσης δες απο τα settings -> audio settings (τα λεω στο περίπου δεν είμαι στην κονσόλα) αν αναγνωρίζει η κονσόλα τα ακουστικά καθώς σε μένα μόλις τα κουμπώσω στο jack αλλάζουν ολες οι ρυθμίσεις εκει μέσα σε "...for headphones".

Τέλος μπορείς να το καταλάβεις αν τα αναγνωρίζει και απο την homescreen πάνω δεξιά που είναι η ωρα και η μπαταρία του controller θα σου έχει εικονίδιο με ενα headset εφόσον το βλέπει κανονικά.

Επεξ/σία από bad_freddy

Σε περίπτωση που έχουμε βάλει το combo Gold + Ultimate μπορούμε να το ξανά κάνουμε; Να βάλουμε πχ ξανά μια 12μηνη Gold και μετά καπάκι μια Ultimate για να γίνουν αθροιστικά όλα Ultimate;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, aeljim είπε

Σε περίπτωση που έχουμε βάλει το combo Gold + Ultimate μπορούμε να το ξανά κάνουμε; Να βάλουμε πχ ξανά μια 12μηνη Gold και μετά καπάκι μια Ultimate για να γίνουν αθροιστικά όλα Ultimate;

Μπορείς να κάνεις ότι θες, αρκεί να ΜΗΝ έχεις ενεργή Ultimate και να ΜΗΝ έχεις βάλει ξανά την 3μηνη Ultimate με 1€

Επεξ/σία από sphinxgr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...