Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ακριβώς έτσι όπως το λέει ο @mikele13-

Όσο για το game pass, ίσως να υπάρχει παραθυράκι ή bug αλλά το εχω γράψει και σε άλλο νήμα, πως πριν 2 μηνες αγόρασα για 3η φορά με 1€ κωδικό game pass 1μηνα και μου το δέχτηκε κανονικα (για τριτη φορα) κ μάλιστα επειδη ενεργοποίησα να κανει αυτόματη ανανέωση μου έδωσε 1 μηνα δώρο, συνολο 2 μηνες με 1€. Αμεσως μετά απενεργοποίησα την αυτοματη ανανεωση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εξακολουθώ να έχω την υποψία ότι κάτι δεν πάει καλά με την κονσόλα....όταν την σβήνω για κάποιο χρονικό διάστημα ακούω κάτι ήχους απο μέσα (σαν τον ήχο του σκληρού δίσκου ή κάπως έτσι). Ο ήχος ακούγεται όταν είσαι δίπλα στην κονσόλα και φοβάμαι μην είναι κανένα τσιτσιρισμα απο το τροφοδοτικόι. Θα με βοηθούσατε πολύ αν κάνατε το ίδιο και στην δική σας κονσόλα για να δούμε αν είναι έτσι απο κατασκευής ή όχι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην αγχωνεσαι ειναι φυσιολογικοι ηχοι.Ακουγονται οταν βαλεις το αυτι κολλημενο στην κονσολα.

Οταν δουλευει η κονσολα δεν ακουγεται ο ανεμιστηρας σαν να ακουμπαει καπου?Ρωταω γιατι αρκετα μοντελα εχουν τετοιο θεματακι.

Η κονσολα σου τι ημερομηνια κατασκευης εχει?Το γραφει στο πισω μερος στο αυτοκολλητο.

Επεξ/σία από Mr_Terror

3 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Μην αγχωνεσαι ειναι φυσιολογικοι ηχοι.Ακουγονται οταν βαλεις το αυτι κολλημενο στην κονσολα.

Παντως οταν δουλευει η κονσολα δεν ακουγεται ο ανεμιστηρας σαν να ακουμπαει καπου?Ρωταω γιατι αρκετα μοντελα εχουν τετοιο θεματακι.

Η κονσολα σου τι ημερομηνια κατασκευης εχει?Το γραφει στο πισω μερος στο αυτοκολλητο.

ημερομηνία κατασκευής 21/07/2018

και εμένα αυτή την εντύπωση μου δίνει....ότι ο ανεμιστήρες δεν γυρίζει αθόρυβα άλλα ότι ακουμπάει κάπου (καλά μην φανταστείτε ότι σκαλώνει). Είναι σοβαρό το θέμα αυτό;

θεμα σωστης λειτουργιας της κονσολας δεν εχεις προβλημα.Απλα ειναι ενοχλητικο στο αυτι.Απορω πως η ms δεν εχει λυσει το προβλημα με τον ανεμιστηρα τοσο καιρο.

Οι επιλογες που εχεις.

Αν ειναι μεσα στο doa επιστρεφεις την κονσολα στο καταστημα.

Η μιλας με την ms.Θα την στειλεις πισω και σε 15+ μερες θα την εχεις σπιτι σου

η το αφηνεις ετσι δεν ασχολεισαι.

σκέφτομαι να μιλήσω αύριο με το support της microsoft για το xbox....έχω ακούσει καλά λόγια για την υποστήριξη και είναι ώρα να το διαπιστώσω....

την βοήθεια σας στο σημείο αυτό, που να πάρω τηλέφωνο γνωρίζει κανείς;

είμαι μέσα στο doa άλλα το κακό της υπόθεσης είναι ότι πρέπει να κάνω 200χλμ πήγαινε-έλα για να γυρίσω πίσω την κονσόλα και να πάρω άλλη!

1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Οταν δουλευει η κονσολα δεν ακουγεται ο ανεμιστηρας σαν να ακουμπαει καπου?Ρωταω γιατι αρκετα μοντελα εχουν τετοιο θεματακι.

το έχουν και άλλοι απο εδώ το θέμα με τον ήχο απο τον ανεμιστήρα; αν το έχει κάποιος ας γράψει

θέλω να δω αν επηρρεάζει την λειτουργία της κονσόλας και αν με τον καιρό γίνεται χειρότερο....

Τον Αύγουστο αγόρασα ένα xbox 360 slim από κατάστημα και μετά από 20 ημέρες μου έβγαλε RROD. Τηλεφώνησα στο support της ms και μου το αντικατέστησαν με το xbox one s 500gb (προφανώς refurbish). Σε λίγες ημέρες είχα τον μοχλό και το καλώδιο τροφοδοσίας και σε λιγότερο από μήνα την κονσόλα. Άψογη η MS 😎

Ο θόρυβος που κάνει είναι ο ίδιος όπως στο βιντεάκι και με παραξένεψε στην αρχή. Έχω το fat 1tb και δεν κάνει τόσο θόρυβο. Ρώτησα και άλλους και μου είπαν ότι είναι οκ, έτσι είναι τα S.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είχα πάρει στην Αγγλία σε αυτό: 00800 44 12 8732

EDIT: Σου στέλνουν με e-mail ένα voucher της UPS ( συνεργάζετε με Γενική Ταχυδρομική) και έρχονται να το παραλάβουν και στο ξαναστέλνουν πάλι με UPS.

Επεξ/σία από specre
  • Like 1

Παιδες καλησπερα μια ερώτηση εγραψα και στο τοπικ του φιφα προχθες...πηρα το φιφα 19 εχω παιξει γυρω στα 15 παιχνιδια τα 12 ειχαν τεραστιο lag σε φαση που ηταν unplayable το παιχνιδι...εκανα τεστ στην κονσολα τα nat ειναι ολα ανοιχτα και επισης οι ταχυτητες που πιανει στο network test ηταν πολυ καλες 2.2 download 10 ping 1.5 upload...η 1η μου σκεψη ειναι λογο οτι ζω κυκλαδες μηπως ήταν θεμα κακοκαιριας λογο του τυφωνα..η 2η ειναι μηπως πρέπει να κανω καποια αλλη ρύθμιση στο router η στο xbox...αν εχει κανεις καναν οδηγο ας προσθεσει...

με καθε επιφυλαξη, νομιζω πως το  dnld  σου ειναι πολυ μικρό για τα σημερινά παιχνιδια. Εμενα φαντάσου  λεει 13.xx  και δεν εχω καμια γραμμη της "προκοπής", μονο μια 15αρα. Φυσικά και ο καιρός παιζει να βοήθησε....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δοκίμασε να δώσεις καρφωτή  IP στο χβοχ, ειδικά αν έχεις πολλές συσκευές στον ίδιο χώρο (λαπτοπ, mobile etc). Εννοείται φυσικά οτι δεν κατεβάζεις κατι αλλο παράλληλα, αυτο ειναι προφανές, δεν στο ρωτάω καν. Εμενα να καταλάβεις, είχε φαει ενα σκάλωμα όταν άλλαξα μόντεμ και ενώ από το μενού στο πρωτο τεστ καθε φορα έδειχνε ανοιχτό ΝΑΤ με καθε επανεκκίνηση της κονσόλας άλλαζε ΙΠ και το ΝΑΤ γινόταν στρικτ. Του κάρφωσα ΙΠ, εκανα και ενα ρουτινγκ και ξεμπέρδεψα. 

Αλλα και παλι, με strict nat δεν θα μπορούσες να κανεις κάλο matchmaking και θα είχες θεμα με comms και τα λοιπα. Αυτο που περιγράφεις ειναι σαν να σε στέλνει σε σερβερ στη σελήνη (πράγμα δύσκολο αφου το πινγκ σου ειναι μηδαμινο), η να έχεις μεγάλο  packet loss.

Για τσέκαρε μην κανουν τιποτα έργα συντήρησης στο καφαου. Πάρε κανα τηλ στον τοπικό οτε

Επεξ/σία από hexenlord

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...