Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 minutes ago, bad_freddy said:

Είχες παλαιότερα gamepass τίποτα σε υπολογιστή μήπως? Ρωτάω για να βρούμε ενα pattern, άλλοι ανέφεραν οτι πήραν τους bonus μήνες είτε όλους, είτε μερικούς.

Πρώτη φορά xbox, game pass,xbox profile και γενικά σε όλα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας αναφέρει και κανείς άλλος τα αποτελέσματα του μιας και είμαστε σίγουρα αρκετοί με νέες κονσόλες τις προσφοράς να δούμε τι γίνεται...

Παιδιά τι παρτίδες έχετε εσείς που δεν έχετε καλό θόρυβο και δουλεύει τζιτζί, και τι παρτίδες εσάς που είχε θέμα;

Μόλις παρέλαβα και 'γώ και σκέφτομαι αν θα το ξεσφραγίσω ή όχι :D 

Εμένα λέει 1924X, οπότε υποθέτω ότι είναι 24η εβδομάδα του 2019. Δηλαδή Ιούνιο νομίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικά με θόρυβο, σε απόλυτη ησυχία ακούγετε ελαφρά, σε απόσταση <2μ, δεν με ενοχλεί καθόλου και πιστεύω ότι είναι σε φυσιολογικό επίπεδο. 

Αριθμός παρτίδας: 1909Χ

Επεξ/σία από VaggD

Μόλις το έβαλα σε δωμάτιο ήσυχο και όχι σαλόνι, και κάνει update! Ο ήχος ακούγεται μόνο από κοντά, και δεν είναι τίποτα , πολύ ελαφρύς. Στο ένα μέτρο και κάτω...

Εγώ θα το έχω αρκετά κοντά μου, καθώς θα το βάλω στο γραφείο μου. Οπότε δεν νομίζω ότι μπορώ να αποφύγω τον θόρυβο. Ίσως με ακουστικά μόνο που έτσι και αλλιώς θα φοράω τα βράδια.

BTW αν κάποιος έχει αγοράσει την προσφορά με το xbox one s με bluray disc και θέλει να κάνουμε ανταλλαγή και να πληρώσω την διαφορά φυσικά ας μου πει.

2 hours ago, Paragontas-x said:

Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να βάλεις το 3μηνο xbox game pass ultimate(Στην ουσία είναι xbox live gold & game pass μαζί) για 1 ευρώ που το έχει αυτές τις μέρες και μέσα σε όλα τα παιχνίδια έχει και το ori and the blind forrest(Και την definitive edition όχι την απλή) που θέλεις.

Όσο τώρα αφορά το site που λες δεν το ξέρω εγώ αν θέλω να κάνω αγορές παιχνιδιών έχω κάνει από τα cdkeys.com & g2a.com.

Πάντως εγώ έναν χρυσό κανόνα που ακολουθώ για site που δεν ξέρω είναι ότι αν υποστηρίζουν paypal τότε είναι οκ αν δεν υποστηρίζουν είναι λίγο ύποπτο το πράγμα.

Ευχαριστώ πολύ παράγοντα, αυτό έκανα! Τώρα κατεβαίνει!

Παρέλαβα  πριν λίγη ώρα. Είχα την ιδέα να καλέσω στην Γενική Ταχυδρομική και να ρωτήσω μήπως έχουν παραλάβει κάτι από UPS. Η απάντηση ήταν θετική και έγινα καπνός. Από θόρυβο δεν ακούω κάτι ιδιαίτερα ενοχλητικό από τον ανεμιστήρα. Από το pc 7 ετίας κάνει λιγότερο θόρυβο. Το κακό είναι ότι δεν θα ενεργοποιήσω το free month  live gold γιατί η κονσόλα προορίζεται για δώρο Χριστουγέννων. Την έστησα μόνο και μόνο για να ακούσω τον θόρυβο . Το φυσιολογικό είναι να μην ακούγεται εντελώς τίποτα; Αν ναι τότε το δικό μου είναι θορυβώδες, αλλά μην τρελαθούμε δεν είναι κάτι ενοχλητικό

Παιδιά να σας ρωτήσω.

Εγώ θέλω να πουλήσω το γνωστό πλέον xbox της προσφοράς.

Δεν το άνοιξα καν, είναι σφραγισμένο. Από μεριάς μου αρκεί να δώσω στον αγοραστή το xbox και το μοναδικό χαρτί που υπήρχε μέσα στο κουτί; (εδώ φαίνεται το χαρτί)

Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο;

Σημείωση: ΜΗΝ  μου στείλετε μήνυμα για αγορά σας παρακαλώ, με έχουν ήδη στείλει πολλοί.

Προσοχή με τα hdmi.

Παίζοντας είδα ότι μόνο στο πρώτο κλειδώνει σωστά.
Εχει να κάνει με την τηλεόραση αλλά καλο είναι να τσεκάρετε.

Η εφαρμογή Netflix που δοκίμασα πριν λίγο δίνει κανονικά HDR στην τηλεόραση.

A0288E67-F96C-4B7B-A874-4FA61F46AFA8.jpeg

15F09107-E4F5-4B83-AB1D-4BE56C9B9CF7.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Choutas είπε

Παιδιά πάντως και τα τρία μοντέλα που τα έχω παίξει ήταν παντελώς αθόρυβα. Μόνο το Χ σε κάτι 4K ίσως να ακούσεις φαν κάποια στιγμή.

Το All Digital δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά λογικά αφού είναι και το τελευταίο μοντέλο που έχει βγει θα πρέπει να είναι και το καλύτερο σε θέμα θορύβου/θερμοκρασίας.

Οταν γινεται λογος για παντελώς αθορυβο δεν ακουγεται απολυτως τιποτα πραγματικα; Εγω με τερμα ησυχια ακουω το ανεμιστηρακι στα 2,5 μετρα αλλα δεν ενοχλει. Με μεση ενταση τιβι δεν ακουγεται εννοειται. Σε σχεση με ps4 που ειχα δοκιμασει για λιγο ακουγεται περισσοτερο. Κανονικα θα επρεπε να μην ακουω τιποτα απολυτως; Για βοηθηστε σας παρακαλω. Οχι οτι θα το επιστρεψω καθως δεν με ενοχλει αλλα ετσι γιατι πρεπει να γνωριζουμε. Μήπως επιχειρείται εσκεμμένα απο καποιους  να βγει οτι ειναι θορυβωδες για να πεσει η μεταπωλητικη του αξια στις αγγελιες; 

Επεξ/σία από Gerara_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...