Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 minute ago, katman2000 said:

μου κανει εντυπωση παντως αυτο, εστω οτι οι δυο συμφωνησαν να μπει στο πας, η remedy δεν ενημερωσε οτι δεν θελουν να ανακοινωθει ακομα? πως βγενει και το λεει δημοσια δηλαδη η ολη φαση δεν ειναι λιγο μπακαλιστικη ενω μιλαμε για εταιριες εκατομμυριων ? 🤔

Έρχονται γιορτές και θέλουν να σπρώξουν πωλήσεις hardware & game pass ή δεν έγινε καλή συνένωση με τις ομάδες Marketing και PR ή άπλα του ξέφυγε, άνθρωπος είναι και αυτός.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Mολις ξεκινησα το halo reach, το παιχνιδι ειναι συγκλονιστικο στο one x, εχουν κανει φοβερη δουλεια σε γραφικα,χρωματα,λεπτομερειες αλλα και στον ηχο

1 ώρα πριν, katman2000 είπε

μου κανει εντυπωση παντως αυτο, εστω οτι οι δυο συμφωνησαν να μπει στο πας, η remedy δεν ενημερωσε οτι δεν θελουν να ανακοινωθει ακομα? πως βγενει και το λεει δημοσια δηλαδη η ολη φαση δεν ειναι λιγο μπακαλιστικη ενω μιλαμε για εταιριες εκατομμυριων ? 🤔

Ο κάθε ένας κοιτάει το κέρδος του. Για τον Spencer αυτό είναι μεγάλη κέρδος αν πραγματοποιηθεί και δημιουργεί hype.

Όσο πλησιάζουν τα next Gen θα γίνονται αυτά νομίζω. 

Business. 

Λογικά, αν μπει στο Pass το παιχνίδι, θα φουντωσουν πάλι οι φήμες για εξαγορά της από τη Microsoft 😂

• Thanks 1

Καλησπέρα και από εμένα!

Ηρθε σήμερα η κονσόλα και ευτυχώς όλα καλά.

ακουγεται λιγο το fan, αλλά οχι κατι το ενοχλητικό. βασικά πηγα δίπλα της για να το ακουσω

Μετά έβαλα και την gold και μαζί με την ultimate εφτασα μέχρι τον 7/2022

Και τώρα κατέβασμα......

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι α0 τα παιχνίδια του 360 όταν τα παίρνεις πρέπει να τα έχεις εγκατεστημένα στην κονσόλα για να σου μείνουν και μετά τη λήξη της συνδρομής σου ή απλά με claim σου μένουν?

και β) αν απεγκαταστήσω ενα παιχνίδι του 360 από τον προηγούμενο μήνα του gold αυτό μου μένει μόνιμα στον λογαριασμό και τους επόμενους μήνες?

για να ξέρω για τα μικρά...

3 ώρες πριν, thodoris20s είπε

Τι 111,1 mb/s μας δουλεύεις; Πωωωωω σε ζηλεύω αυτά είναι!

Εγώ κατεβάζω με 1,3 mb/s max. Μέχρι τα Χρίστουγεννα πιστεύω θα κατέβει :D 

Παιδιά κάτι άσχετο. Γνωρίζετε αν η εγγύηση του xbox είναι παγκοσμίως από την microsoft, ανεξάρτητα από που έγινε αγορά; Και ας μην υπάρχει παραστατικό αγοράς; Π.χ αν είναι κερδισμένο σε κάποιο διαγωνισμό.

2 χρόνια και κάτι έχεις εγγύηση,μπες στην σελίδα της MS στις επισκευές αν θυμάμαι καλά, υπάρχει ενότητα όπου καταχωρεις την κονσόλα βάσει σειριακού αριθμού και σου γράφει μέχρι πότε είσαι καλυμμένος.

• Like 1

1 hour ago, konstantin79 said:

Καλησπέρα και από εμένα!

ακουγεται λιγο το fan, αλλά οχι κατι το ενοχλητικό. βασικά πηγα δίπλα της για να το ακουσω

Και τώρα κατέβασμα......

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι α0 τα παιχνίδια του 360 όταν τα παίρνεις πρέπει να τα έχεις εγκατεστημένα στην κονσόλα για να σου μείνουν και μετά τη λήξη της συνδρομής σου ή απλά με claim σου μένουν?

και β) αν απεγκαταστήσω ενα παιχνίδι του 360 από τον προηγούμενο μήνα του gold αυτό μου μένει μόνιμα στον λογαριασμό και τους επόμενους μήνες?

Με την συνδρομη XBL Gold σου δίνει (συνήθως) 2 παιχνίδια για XBOX ONE και 2 για XBOX 360. Τα παιχνίδια του 360 είναι δικά σου για πάντα, ενώ του ONE  για όσο είσαι συνδρομητής.

1 ώρα πριν, konstantin79 είπε

Καλησπέρα και από εμένα!

Και τώρα κατέβασμα......

τα 360 games τα τσιμπας οταν ειναι με την συνδρομη και μετα στην επιλογη games to install υπαρχουν εκει μονιμα στον λογαριασμο σου otan τα κανεις απεγκατασταση, του xbox one αν θες να τα παιξεις παλι τα αγοραζεις ή περιμενεις να μπουμε sto game pass.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, xxatziva είπε

τα 360 games τα τσιμπας οταν ειναι με την συνδρομη και μετα στην επιλογη games to install υπαρχουν εκει μονιμα στον λογαριασμο σου otan τα κανεις απεγκατασταση, του xbox one αν θες να τα παιξεις παλι τα αγοραζεις ή περιμενεις να μπουμε sto game pass.

Όταν λεμε τα τσιμπάς εννούμε με installation ή υπάρχει δυνατότητα register στο account του παιχνιδιού και είναι κομπλέ?

Επεξ/σία από bad_freddy

17 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Όταν λεμε τα τσιμπάς εννούμε με installation ή υπάρχει δυνατότητα register στο account του παιχνιδιού και είναι κομπλέ?

install παιζεις λιγο αν θες και μετα απεγκατασταση και ειναι games to install meta.

Ένα μεγάλο μειονέκτημα για μένα προσωπικά, όταν τσιμπας ένα παιχνίδι, να μην έχεις την δυνατότητα να το βάλεις στο library, παρά να πρέπει να το κατεβάσεις οπωσδήποτε...

Όπως στο ps4...

9 ώρες πριν, thodoris20s είπε

Τι 111,1 mb/s μας δουλεύεις; Πωωωωω σε ζηλεύω αυτά είναι!

Εγώ κατεβάζω με 1,3 mb/s max. Μέχρι τα Χρίστουγεννα πιστεύω θα κατέβει :D 

Το βράδι πάει λίγο καλύτερα αλλά σαν τους server της google δεν πάει. 
Μονο εκεί τερματίζει η 200αρα.

Μπήκε και το kodi και δουλεύει άψογα.

Μια χαρά πιάσαν τόπο τα 99€.

3263213F-0375-4713-B1DC-F04726FB67A1.jpeg

• Like 2

1 hour ago, mikele13- said:

Ένα μεγάλο μειονέκτημα για μένα προσωπικά, όταν τσιμπας ένα παιχνίδι, να μην έχεις την δυνατότητα να το βάλεις στο library, παρά να πρέπει να το κατεβάσεις οπωσδήποτε...

Όπως στο ps4...

Μόλις ξεκινήσει να κατεβαίνει, το ακυρώνεις. 

Έτσι μενει στη βιβλιοθήκη

5 ώρες πριν, bad_freddy είπε

Πατάς να κατέβει και καλά, και μόλις πάει να ξεκινήσει το σταματάς. Το ίδιο και για τους τίτλους του Xbox One, όχι μόνο του Xbox 360. Απλά η διαφορά είναι πως για εκείνους της τωρινής γενιάς χρειάζεται ενεργή συνδρομή για να τρέξουν, ενώ εκείνοι του back-combat είναι πλέον σαν αγορασμένοι στο λογαριασμό σου. Όλα τα παιχνίδια που θα αγοράσεις ή θα λάβεις μέσω του προγράμματος Xbox Live Gold θα τα βρεις στην καρτέλα Ready To Install, ακόμη και αν έκανες το "claim" πρίν τρία χρόνια.

Καλημέρα, παρέλαβα και εγώ χθες. Όλα καλά με το fan μέχρι στιγμής.Εβαλα να κατέβει το Forza από το πακετο. Έχω vdsl 50 αλλά το download μου φάνηκε κάπως αργό, σε 9-10 ώρες ελεγε ότι θα τελειώσει. Δεν ξέρω αν πήρε τα πάνω του μετά γιατί πήγα για υπνο και το άφησα να το βρω έτοιμο το πρωί. Στην επιλογή "turn off console" κλείνει τελείως? Γιατί το πάτησα και άκουγα σαν να δουλεύει ο σκληρός. Μόνο όταν πάτησα "full shutdown" μέσα από τα settings ήταν τελείως ήσυχο.

Επιτέλους Ελλάδα, μετά από 3 μέρες χωρίς update!

Μάλλον τους άρεσε πολύ το Μιλάνο! Ευελπιστώ να το έχω αύριο!

Άντε να δούμε!!!!.png.e24273cd9ede1cc4fd9cbf9bb6368444.png

4 ώρες πριν, jonis είπε

Το βράδι πάει λίγο καλύτερα αλλά σαν τους server της google δεν πάει. 
Μονο εκεί τερματίζει η 200αρα.

Μπήκε και το kodi και δουλεύει άψογα.

Μια χαρά πιάσαν τόπο τα 99€.

3263213F-0375-4713-B1DC-F04726FB67A1.jpeg

Μεγιά! το Kodi παίζει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους ή πρέπει να το σεταρω με addons κτλ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...