Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 λεπτά πριν, VaggD είπε

Οι νέες κονσόλες θα βγουν τέλος του 20 και μέχρι να στρώσει η διαθεσιμότητα κτλ θα έχουμε φτάσει Πάσχα του 21, δεν θα σκοτώσουν έτσι άπλα την τωρινή γενιά, οτιδήποτε κυκλοφορήσει το 20 θα είναι διαθέσιμο!

Το θέμα είναι να μπαίνουν games στο game pass τώρα που στοκάραμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγώ θέλω να πιστεύω ότι και η καινούργια κονσόλα όταν βγει θα συνεχίσουν να βγάζουν παιχνίδια και για τις παλιές δεν νομίζω να σταματήσουν από Γενάρη του 21 

20 λεπτά πριν, Justrelax είπε

Και εγώ θέλω να πιστεύω ότι και η καινούργια κονσόλα όταν βγει θα συνεχίσουν να βγάζουν παιχνίδια και για τις παλιές δεν νομίζω να σταματήσουν από Γενάρη του 21 

Εδώ βγάζουν ακόμα για το 360

• Like 1

57 minutes ago, theo93 said:

Το θέμα είναι να μπαίνουν games στο game pass τώρα που στοκάραμε

48 minutes ago, Justrelax said:

H MS θα κάνει το παν για να διατηρήσει και αυξήσει τον αριθμό των μελών, ιδικά τώρα που εκτός απο Sony έχει να αντιμετωπίσει Google, Amazone & Apple.

Η κονσόλες έχουν μετατραπεί σε gateway drug, ιδικά για την MS που έχει και το PC. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι η νέα γενιά θα έχουν ίδια αρχιτεκτονική με τις τωρινές, άπλα θα είναι πλ ισχυρότερες. Μας θέλουν να είμαστε στην πλατφόρμα τους και να αγοράζουμε game pass τους είναι αδιάφορο αν παίζουμε σε 1080p ή 4k .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, theo93 said:

Είδα ότι είχε 2k και WWE αλλα βγήκαν :(

Ένα basket game θα ήταν καλοδεχούμενο μαζί με pro

https://news.xbox.com/en-us/2019/12/04/coming-soon-xbox-game-pass-console-december-2019/

jpw76itlim241.jpg

Επεξ/σία από CyberMarco
  • Like 5

Κάτι άσχετο!

25€ το crash bandicoot ρε παιδιά στα κλειδάδικα, χωρίς να μπορώ να το πουλήσω μετά; Άουτς! Το crash ήταν ένας λόγος που πήρα κονσόλα :D 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια παρελαβα σημερα και γω το xbox one s της γνωστης προσφορας απο Microsoft Γερμανιας. Απο την αρχη ομως που τοβαλα πανω κανει ενα μικρο τριξημο το ανεμιστηρι απο μέσα (fan rattle). Διαβασα το κανει ανεκαθεν το S σε πολλους απτο 2016. Ακομα και σε επιστροφη παιζει να το κανει και η αντικατάσταση.  Μου φαινεται κρατησανε τα πρπβληματικα για την προσφορα.. Σε σας ετυχε κατι τετοιο; Δεν ειναι πολυ δυνατο αλλα σε δωματιο με απολυτη ησυχια το ακους. Μπορουμε να ζητησουμε να μας στειλουν το ιδιο fan αντικατασταση να το βαλουμε μονοι μας;

Επεξ/σία από Warlord1981

Πέρα από την.πλακα από κονσόλα οι γνώσεις μου φτάνουν έως το μακρινό πλέον 2002 με ps 1 , και μαγαζιά με αντιγραμμενα παιχνιδια...βλέπω άμα τι άφιξη του να ξανά βιώνω την διαφήμιση με τα ψιψιψινια και τα κοκοψοψαρα, ας οψεται ο μικρός που ψοφαει για minecraft!!!!

Καλησπερα μια απορια σε σχεση με την ultimate συνδρομη, μπορώ να παιζω όλα τα παιχνιδια που έχω αγορασει στο xbox στον υπολογιστη μου με το ιδιο account?

Είναι μόνο για τα παιχνίδια της microsoft αυτή η πολλαπλή χρήση; για παραδειγμα fifa nb2k κλπ πρεπει να τα αγορασεις ξανα στον υπολογιστη;

Ευχαριστω

Οσοι εχετε θεμα με τον θορυβο του ανεμιστηρα μην αγχωνεστε.Ειναι γνωστο κουσουρακι στα s μοντελα.Και να το στειλετε σερβις παιζει να σας ερθει ιδιο και χειροτερο.Αν δεν ειναι πολυ ενοχλητικος ο θορυβος μη μπειτε στο κοπο για αντικατασταση.

• Like 1
  • Thanks 1

21 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Οσοι εχετε θεμα με τον θορυβο του ανεμιστηρα μην αγχωνεστε.Ειναι γνωστο κουσουρακι στα s μοντελα.Και να το στειλετε σερβις παιζει να σας ερθει ιδιο και χειροτερο.Αν δεν ειναι πολυ ενοχλητικος ο θορυβος μη μπειτε στο κοπο για αντικατασταση.

Μπορουμε εμεις να κανουμε κατι να βελτιωθει; Ειδα εχει στο ebay τετοια replacement fans μαζι με disassembly kit.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...