Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Θα βγει εντός των ημερων

Αχχχαχαχαχα. Σταμάτα ρε, κόλλησε το σύστημα 😂

Πιστεύω είναι must ένα ποδοσφαιράκι και ένα basketaki

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 ώρες πριν, geozark10 είπε

καλησπέρα  σε ολους

μια βοήθεια  βρε παιδιά

έχω ήδη το X και πήρα με την προσφορά το SAD και ηδη έχω αρκετά αγορασμένα παιχνίδια στο X.

Οι απορίες μου είναι :

Μπορώ να βάλω τον ίδιο λογαριασμό και στο SAD ώστε να έχω και εκεί τα παιχνίδια ?? και αντίστοιχα το ultimate που έχω ήδη.

Τα μηχανήματα θα μπαίνουν από την ιδια ip . Απλά το θέλω για να έχω τον μικρό να παίζει το fortnite στο SAD και να παίξω και εγώ κανένα assasins Odysse στο Χ σε άλλη TV.

Ευχαριστώ πολύ

12 ώρες πριν, non-serviam είπε

Την ίδια στιγμή όχι, από ότι έχω δοκιμάσει με τα δικά μου. Δεν ξέρω αν υπάρχει καμία συγκεκριμένη ρύθμιση όμως για κάτι τέτοιο (κάτι σαν οικογενειακός λογαριασμός ίσως;).

Έστω ότι έχεις ένα Xbox One X (θα το λέμε Α) και ένα Xbox One S (θα το λέμε Β) (δεν έχει σημασία ο τύπος των μοντέλων).
Ας πούμε πως το Β ανήκει σε μέλος της οικογένειας σου—ή όχι (δεν έχει σημασία)—και το Α είναι δικό σου (δεν έχει σημασία το αν οι κονσόλες βρίσκονται στο ίδιο σπίτι ή όχι).
Ας πούμε επίσης πως εσύ είσαι αυτός που έχει τη βιβλιοθήκη ψηφιακών τίτλων και συνδρομών, και πως θέλεις να τη μοιραστείς με τον χρήστη ή τους χρήστες της κονσόλας Β (δεν έχει σημασία πόσοι είναι οι χρήστες της άλλη κονσόλας).

Εκείνος που έχει την ψηφιακή βιβλιοθήκη και θέλει να την μοιραστεί με κάποιον άλλον χρήστη, πρέπει να ορίσει την κονσόλα του άλλου χρήστη (την κονσόλα Β δλδ), ως δική του κεντρική κονσόλα, άσχετα με το ότι δεν παίζει πραγματικά σε εκείνη.

Άρα, συνδέεσαι στην κονσόλα B με τον λογαριασμό σου, και ορίζεις από τις ρυθμίσεις την κονσόλα αυτή ως Home Console. Έπειτα αποσυνδέεσαι (χωρίς να διαγράψεις το account), και κάνει log-in ο κανονικός χρήστης της κονσόλας αυτής (ο γιος, ο αδερφός, η κόρη, ο κολλητός, όποιου είναι τέλος πάντων). Επιστρέφεις στην κονσόλα σου (την κονσόλα Α) και συνδέεσαι κανονικά στον λογαριασμό σου. Ο χρήστης της κονσόλας Β ΔΕΝ χρειάζεται να συνδεθεί στον λογαριασμό σου ποτέ ξανά. Ο χρήστης της κονσόλα Β έχει διαθέσιμα όλα σου τα παιχνίδι. Από εδώ και πέρα για παράδειγμα, εσύ στην κονσόλα Α μπορείς από τον λογαριασμό σου να τρέξεις το τάδε παιχνίδι που έχεις διαθέσιμο κανονικά όπως και πριν, ενώ ο χρήστης της κονσόλας B, συνδεδεμένος ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ λογαριασμό, να παίξει ταυτόχρονα το ίδιο (ακόμη και μαζί σου co-op), ή κάποιο άλλο παιχνίδι της συλλογής σου.

Ουσιαστικά, ο ορισμός της κονσόλας ως Home Console, μετατρέπει την κονσόλα σε "κεντρική". Κάνει την κονσόλα δλδ να νομίζει πως βρίσκεται συνδεδεμένη στο σαλόνι ενός σπιτιού, όπου όλη  η οικογένεια έχει πρόσβαση (ο γιος, η κόρη, η γυναίκα). Σε αυτό το παράδειγμα, ο πατέρας έχει μια ξεχωριστή δική του κονσόλα στο γραφείο του, και τα παιχνίδια που αγοράζει για εκείνον, είναι διαθέσιμα και στο σαλόνι για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του. Έτσι, με μια μόνο αγορά, εκείνος από την κονσόλα του, και ο γιος του από το σαλόνι, ο καθένας συνδεδεμένος με τον λογαριασμό του, μπορούν και παίζουν co-op το αγαπημένο του παιχνίδι.

• Like 4
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να αγοράσω μια θήκη για να κάνω εξωτερικό τον ssd που έχω και να τον συνδέσω στο χβοχ ποια προτείνεται 

Μια φθηνή όπως αυτή κάνει την δουλειά της;

https://www.skroutz.gr/s/14453784/Natec-Rhino-Go-Black.html

Επεξ/σία από Justrelax

33 λεπτά πριν, Gerara_ είπε

Το χειριστηριο του xbox one το λευκο απο την all digital edition θα παιζει σε windows 7 με καλωδιο; Αυτο το καλώδιο ερχεται μαζί η πρεπει να αγοραστει; Τι τυπος χρειαζεται; Ευχαριστώ

Παίζει και με καλώδιο, όπως αυτό που φορτίζεις το κινητό σου τηλέφωνο (MicroUSB σε USB-A), αλλά συνδέεται και με Bluetooth.

• Thanks 1

@argipen μπορούμε να παίξουμε δηλαδή και παιχνίδια ονλινε ταυτόχρονα ;

Επίσης αν τα παιχνίδια που εχω αγορασμενα είναι cd μπορώ πάλι να τα κατεβάσω στην κονσόλα που είναι digital και δεν παίρνει cd?

1 λεπτό πριν, Justrelax είπε

@argipen μπορούμε να παίξουμε δηλαδή και παιχνίδια ονλινε ταυτόχρονα ;

Επίσης αν τα παιχνίδια που εχω αγορασμενα είναι cd μπορώ πάλι να τα κατεβάσω στην κονσόλα που είναι digital και δεν παίρνει cd?

Ναι, μπορείτε να παίξετε ταυτόχρονα, ακόμη και online, ακόμη και το ίδιο παιχνίδι.
Για την ώρα δεν γίνεται αυτό που ζητάς, πάραυτα, έχει ακουστεί εδώ και καιρό πως η Microsoft ετοιμάζει κάποιο πρόγραμμα αλλαγής, όπου θα της στέλνεις τα αγοράσμενα σε φυσική μορφή παιχνίδια σου και θα σου στέλνει πίσω έναν κωδικό για κατέβασμα αυτού σε ψηφιακή μορφή (φαντάζομαι θα αργήσουμε να δούμε την εμπορική υλοποίηση αυτού όμως).

23 λεπτά πριν, Justrelax είπε

Θέλω να αγοράσω μια θήκη για να κάνω εξωτερικό τον ssd που έχω και να τον συνδέσω στο χβοχ ποια προτείνεται 

Δες eBay για orico.

Δες eBay για orico.

Δες eBay για orico.

Αύριο με το καλό θα παραλάβω και έχω κάποιες χαζές απορίες... 

1. Έχω ήδη MS account αλλά όχι χβοχ προφίλ, οπότε την πρώτη φορά θα κάνω log in στο υπάρχων MS λογαριασμό μου? 

2. Μετά θα δημιουργηθεί αυτόματα χβοχ προφίλ, και θα μπορέσω να κάνω redeem τις 2 12μήνες gold ή χρειάζεται να κάνω και κάποια άλλα βήματα? 

30 λεπτά πριν, argipen είπε

Παίζει και με καλώδιο, όπως αυτό που φορτίζεις το κινητό σου τηλέφωνο (MicroUSB σε USB-A), αλλά συνδέεται και με Bluetooth.

Ευχαριστω για την απάντηση. Bluetooth νομιζω διαβασα μονο με windows 10. Δεν ισχυει;

7 λεπτά πριν, VaggD είπε

1. Έχω ήδη MS account αλλά όχι χβοχ προφίλ, οπότε την πρώτη φορά θα κάνω log in στο υπάρχων MS λογαριασμό μου? 

2. Μετά θα δημιουργηθεί αυτόματα χβοχ προφίλ, και θα μπορέσω να κάνω redeem τις 2 12μήνες gold ή χρειάζεται να κάνω και κάποια άλλα βήματα? 

Και γω μεθαύριο παραλαμβάνω φίλε μου, με γεια μας!

Από αυτά που διαβάζω αυτές τις μέρες εδώ μέσα και από αυτά που κατάλαβα. Καλό θα είναι να κάνεις ένα καινούργιο MS account για να εκμεταλλευτείς και τον 1 μήνα που σου δίνει η κονσόλα για το gold. Και μόλις το κάνεις και πάρεις τον 1 μήνα, μετά κάνεις redeem τις 2 12μηνες, και μετά τις κάνεις ultimate με το 1€. Αν κάνω κάποιο λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Προσωπικά, θα κάνω σίγουρα καινούργιο account για την κονσόλα, καθώς το άλλο είναι το προσωπικό μου email και θέλω να τα έχω χώρια για να έχω την δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να πουλήσω την κονσόλα με το account αυτό που θα έχει παιχνίδια μέσα.

• Like 1

Και για παλιό account πρέπει να ισχύει εφόσον δεν έχει φτιάξει xbox profile, προσοχή μόνο στο gamertag που θα επιλέξεις, έβαλα ενα και μετά που θέλησα να το αλλάξω γιατί δεν μου άρεσε μου ζήτησε 9,99 ευρώ -_- 

• Like 1

4 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Και για παλιό account πρέπει να ισχύει εφόσον δεν έχει φτιάξει xbox profile, προσοχή μόνο στο gamertag που θα επιλέξεις, έβαλα ενα και μετά που θέλησα να το αλλάξω γιατί δεν μου άρεσε μου ζήτησε 9,99 ευρώ -_- 

Ναι σωστό

28 λεπτά πριν, VaggD είπε

16 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Από αυτά που διαβάζω αυτές τις μέρες εδώ μέσα και από αυτά που κατάλαβα. Καλό θα είναι να κάνεις ένα καινούργιο MS account για να εκμεταλλευτείς και τον 1 μήνα που σου δίνει η κονσόλα για το gold. Και μόλις το κάνεις και πάρεις τον 1 μήνα, μετά κάνεις redeem τις 2 12μηνες, και μετά τις κάνεις ultimate με το 1€. Αν κάνω κάποιο λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Προσωπικά, θα κάνω σίγουρα καινούργιο account για την κονσόλα, καθώς το άλλο είναι το προσωπικό μου email και θέλω να τα έχω χώρια για να έχω την δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να πουλήσω την κονσόλα με το account αυτό που θα έχει παιχνίδια μέσα.

Ναι, από τη στιγμή που δεν είχες Xbox Account (και κατ' επέκταση Gamertag), θα δημιουργηθεί "αυτόματα" με την πρώτη είσοδο σου σε κονσόλα.

Κάνουν stack οι συνδρομές Xbox Live Gold με τους μέγιστους μήνες να αγγίζουν (αν θυμάμαι καλά) τα τρία χρόνια.

• Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Η κονσολα που περιμενουμε φαινεται στο microsoft account που ειναι το email μας. Μηπως πρεπει να ενεργοποιηθεί στο ιδιo για των δωρεαν μηνα; Ειναι αλλο το xbox profile; Εχω μπερδευτεί.Το GTA 5 που εχω κατεβασει για το 360xbox , δεν θα το βλεπω αν κανω νεο λογαριασμο; Η αλήθεια ειναι οτι δεν θελω να κανω νεο email και λογαριασμο. Ο ενας μηνας δωρεαν με την νεα κονσολα σιγουρα δεν ενεργοποιειται στο παλιο account; Τα φώτα σας παρακαλώ. Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Gerara_

10 minutes ago, thodoris20s said:

7 minutes ago, bad_freddy said:

Ναι δεν θα έχω θέμα γιατί δεν είχα χβοχ. Οπότε η διαδικασία είναι: sing in με MS account -> δημιουργία xbox profile -> τα βήματα που αναφέρει ο @CyberMarco

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...