Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 6/12/2019 στις 8:01 ΜΜ, Gerara_ είπε

Οταν γινεται λογος για παντελώς αθορυβο δεν ακουγεται απολυτως τιποτα πραγματικα; Εγω με τερμα ησυχια ακουω το ανεμιστηρακι στα 2,5 μετρα αλλα δεν ενοχλει. Με μεση ενταση τιβι δεν ακουγεται εννοειται. Σε σχεση με ps4 που ειχα δοκιμασει για λιγο ακουγεται περισσοτερο. Κανονικα θα επρεπε να μην ακουω τιποτα απολυτως; Για βοηθηστε σας παρακαλω. Οχι οτι θα το επιστρεψω καθως δεν με ενοχλει αλλα ετσι γιατι πρεπει να γνωριζουμε. Μήπως επιχειρείται εσκεμμένα απο καποιους  να βγει οτι ειναι θορυβωδες για να πεσει η μεταπωλητικη του αξια στις αγγελιες; 

Για να καταλάβω είναι πολλά τα decibel ή ο ήχος είναι ενοχλητικός με χαμηλή ένταση.

Συμπεραίνω ότι είναι το δεύτερο και πρέπει να είναι θέμα κατασκευής γιατί μέχρι και το πρώτο του 2013 ήταν αθόρυβο ακόμα και όταν έπαιζες. Καλά στο dashboard δεν θα έπρεπε να κάνει κιχ.

Αν αντέχεται κρατά το εδώ έπαιξα το πρώτο Ni no Kuni πριν ένα μήνα σε phat PS3 και έκανε σαν τουρμπίνα.

Ή τώρα στο RE 7 που παίζω στο πιο αθόρυβο μοντέλο PS 4 σλιμ ρίχνει γκαζιές σε σημεία που ζορίζεται.

Επεξ/σία από Choutas
  • Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 6/12/2019 στις 8:24 ΜΜ, Justrelax είπε

Απλώς η διαφορά είναι ότι όταν βάζεις ένα μήνα δεν σου δίνει δώρο άλλο ένα στις 12μηνες συνδρομές ισχύει κανονικά 12+1 με την αυτόματη πληρωμή

@VaggD Δεν πήρες ούτε από το 12μηνο +1extra?

Ούτε 1 μηνά δεν πήρα και έβαλα 2 12μηνες!!! Έχω συνολικά  29 μήνες,  2 12μηνες + 1 gold free + 1 gold/1E & 3μηνες premium/1E.

ΆΚΥΡΟ αλλά το χειριστήριο *** έχω πάθει σοκ!! Δυναμικό, futuristic σαν μίνι διαστημόπλοιο!  Και μάλλον βολεύει πλ και για FPS?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως έχει να κάνει με τον τρόπο πληρωμής. Δηλαδή εάν δεν υπάρχει τραπεζική κάρτα ή το PayPal δεν δίνει πρόσβαση για μηνιαίες συναλλαγές, η αυτόματη ανανέωση δεν έχει νόημα με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζεται ο +1 μήνας δώρο.

Επεξ/σία από Kostasallinone
Δημοσ.
  Στις 6/12/2019 στις 8:39 ΜΜ, VaggD είπε

Ούτε 1 μηνά δεν πήρα

Μόλις θα την σετάρω και γω την κονσόλα.

Επειδή δεν θέλω να κανω καμια πατάτα και να χάσω την προσφορά μπορείς να επιβεβαιώσεις τα βήματα μου?
1. Αγοράζω 3 μηνες ultimate pass από το επίσημο σιτε της MS για 1Ε
2. Αγοράζω από κλειδάδικο συνδρομη gold ετήσια ή και αυτό από την MS?
3. Ενεργοποιώ την gold συνδρομή στο account μου
4. Ενεργοποιώ το ultimate pass για να μετατρέψω την ετήσια gold σε ultimate

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 6/12/2019 στις 8:58 ΜΜ, Kostasallinone είπε

Μήπως έχει να κάνει με τον τρόπο πληρωμής. Δηλαδή εάν δεν υπάρχει τραπεζική κάρτα ή το PayPal δεν δίνει πρόσβαση για μηνιαίες συναλλαγές, η αυτόματη ανανέωση δεν έχει νόημα με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζεται ο +1 μήνας δώρο.

Είχα βάλει κανονικά debit για να μην γίνει μπέρδεμα.

Στις 6/12/2019 στις 9:01 ΜΜ, orone είπε

Μόλις θα την σετάρω και γω την κονσόλα.

Επειδή δεν θέλω να κανω καμια πατάτα και να χάσω την προσφορά μπορείς να επιβεβαιώσεις τα βήματα μου?
1. Αγοράζω 3 μηνες ultimate pass από το επίσημο σιτε της MS για 1Ε
2. Αγοράζω από κλειδάδικο συνδρομη gold ετήσια ή και αυτό από την MS?
3. Ενεργοποιώ την gold συνδρομή στο account μου
4. Ενεργοποιώ το ultimate pass για να μετατρέψω την ετήσια gold σε ultimate

Επεξ/σία από VaggD
  • Thanks 1
Δημοσ.
  Στις 6/12/2019 στις 9:02 ΜΜ, VaggD είπε

Είχα βάλει κανονικά debit για να μην γίνει μπέρδεμα.

Επέκταση  

Ίσως για αυτό να μην έβγαλε το +1 με το recurring billing, γιατί δεν βρήκε πιστωτική/PayPal για να χρεώνει αυτόματα.

Εμένα το courier ήρθε το μεσημέρι θα θα λείπω για σουκου οπότε του είπα ότι θα περάσω Δευτέρα να το πάρω.

Θα το μοντάρω και θα σας πω.

Επίσης, υπάρχει το Microsoft rewards που ανακάλυψα, αλλά θέλει VPN και αυτό (USA, UK, και άλλες χώρες από Ευρώπη).

Μέσω αυτού μπορείς να μαζέψεις πόντους και να πάρεις δώρα για XBL και game pass.

Δημοσ.
  Στις 6/12/2019 στις 9:40 ΜΜ, CyberMarco είπε

Ίσως για αυτό να μην έβγαλε το +1 με το recurring billing, γιατί δεν βρήκε πιστωτική/PayPal για να χρεώνει αυτόματα.

Εμένα το courier ήρθε το μεσημέρι θα θα λείπω για σουκου οπότε του είπα ότι θα περάσω Δευτέρα να το πάρω.

Θα το μοντάρω και θα σας πω.

Επίσης, υπάρχει το Microsoft rewards που ανακάλυψα, αλλά θέλει VPN και αυτό (USA, UK, και άλλες χώρες από Ευρώπη).

Μέσω αυτού μπορείς να μαζέψεις πόντους και να πάρεις δώρα για XBL και game pass.

Επέκταση  

Discrimination στη Debit..

Δημοσ.

Ερώτηση για backward παιχνίδι

Βλέπω ότι το Crysis είναι free όμως δεν με αφήνει να το "πάρω" λόγω τρόπου πληρωμής, παρόλο που έχω κάρτα μέσα με την οποία έχω αγοράσει πράγματα.  Μήπως φταίει το region? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 6/12/2019 στις 9:40 ΜΜ, CyberMarco είπε

Στις 6/12/2019 στις 9:55 ΜΜ, VaggD είπε

Discrimination στη Debit..

Μπα δεν έχει να κάνει, εγω με Paypal πλήρωσα τα πάντα και πάλι χωρίς αποτέλεσμα...

Άλλωστε μήνες τώρα είχα το PC Gamepass με recurring billing και πληρωνόταν αυτόματα.

Επεξ/σία από bad_freddy
Δημοσ.
  Στις 6/12/2019 στις 10:41 ΜΜ, aggelos_ είπε

Ερώτηση για backward παιχνίδι

Βλέπω ότι το Crysis είναι free όμως δεν με αφήνει να το "πάρω" λόγω τρόπου πληρωμής, παρόλο που έχω κάρτα μέσα με την οποία έχω αγοράσει πράγματα.  Μήπως φταίει το region? 

Μήπως σου ζηταει να βάλεις τα στοιχεία χρέωσης? 

Και γω είχα μεσα την κάρτα, αλλά έπρεπε να μπω και να βάλω τη διεύθυνση μου ξανα.

Δημοσ.
  Στις 6/12/2019 στις 11:40 ΜΜ, orone είπε

Μήπως σου ζηταει να βάλεις τα στοιχεία χρέωσης? 

Και γω είχα μεσα την κάρτα, αλλά έπρεπε να μπω και να βάλω τη διεύθυνση μου ξανα.

Θα το κοιτάξω τώρα. 

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήμουν με adsl που κλειδώνει στα 10 Mbps ....

Σίγουρα δεν είναι για αυτούς το all digital.

Screenshot_20191207-082418~2.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνήθεια είναι φίλε με 24αρα γραμμή είμαι μόνο την πρώτη φορά είναι ξενερα που πρέπει να περιμένεις για να το δοκιμάσεις μετά απλά θέλει να βάζεις από το βράδυ το παιχνίδι όπου θες να παίξεις την επόμενη μέρα και είσαι κομπλέ @jonis

Επεξ/σία από Justrelax
Δημοσ.
  Στις 7/12/2019 στις 7:50 ΠΜ, Justrelax είπε

Συνήθεια είναι φίλε με 24αρα γραμμή είμαι μόνο την πρώτη φορά είναι ξενερα που πρέπει να περιμένεις για να το δοκιμάσεις μετά απλά θέλει να βάζεις από το βράδυ το παιχνίδι όπου θες να παίξεις την επόμενη μέρα και είσαι κομπλέ @jonis

Βλέπω πολλά gb στα παιχνίδια και ψαρωνω.

Είπα να δω το halo και θέλει 100gb ....

Μακάρι να είναι όπως τα λες γιατί έχω φιλαράκια με 7 και 10mbps που συζητάμε αν αξίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...