Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Να ρωτήσω κάτι για εμας με την All Digital που περιμένουμε.

Τα retail παιχνίδια περιέχουν μέσα  download code του παιχνιδιού ή είναι μόνο στο δισκάκι? Εννοώ σε φάση όπως τα Pc games όπου στα retail το DVD σχεδόν πάντα περιέχει μόνο μέρος του παιχνιδιού ή και καθόλου (βλέπε MGS V) και απλά σου δίνει steam key να το κατεβάσεις οπότε εν τέλει το δισκάκι είναι καθαρά διακοσμητικό.

Ρωτάω γιατί θα ήθελα να τσιμπήσω κανένα RDR2 retail για το ράφι/συλλογή αλλά αν είναι τα πάντα στο δισκάκι τότε τι να το κάνω... (Το RDR2 είναι ενα ακόμα παράδειγμα που το retail στο pc έχει μέσα download code για rockstar launcher)

Όχι δεν έχουν. Μόνο ηλεκτρονικές αγορές θα κάνεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Όχι, εκτός αν το αγοράσεις

Τουλάχιστον υπάρχει  ενημέρωση κάποιο καιρό πρίν για το ποιά παιχνίδια θα αφαιρεθούν και πότε?

Φαντάσου να έχεις ξεκινήσει κάποιο μεγάλο RPG πχ. κάνα Torment, Kingdom Come, Outer Worlds που θέλει ώρες και μια μέρα το παιχνίδι να έχει κάνει φτερά...

Πιστέυω πάντως με τα MS games να είμαστε ασφαλείς ξέρω γω Forza 4 κλπ.?

41 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Τουλάχιστον υπάρχει  ενημέρωση κάποιο καιρό πρίν για το ποιά παιχνίδια θα αφαιρεθούν και πότε?

Φαντάσου να έχεις ξεκινήσει κάποιο μεγάλο RPG πχ. κάνα Torment, Kingdom Come, Outer Worlds που θέλει ώρες και μια μέρα το παιχνίδι να έχει κάνει φτερά...

Τα βγάζει και στο dashboard σε όποιο region και να είσαι μην φοβάσαι.

Επί των πλείστων βγάζει παιχνίδια που δεν τσουλήσαν  και είναι παλιά χωρίς μεγάλη ζήτηση.

Το μόνο που εδώ δει να βγαίνει από τις αποκλειστικότητες είναι το Dark Dreams Don't Die το οποίο ήταν Kinekt παιχνίδι. Εμένα μου άρεσε αλλά λίγοι το έπαιξαν.

• Like 2

14 ώρες πριν, bad_freddy είπε

Να ρωτήσω κάτι για εμας με την All Digital που περιμένουμε.

Τα retail παιχνίδια περιέχουν μέσα  download code του παιχνιδιού ή είναι μόνο στο δισκάκι? Εννοώ σε φάση όπως τα Pc games όπου στα retail το DVD σχεδόν πάντα περιέχει μόνο μέρος του παιχνιδιού ή και καθόλου (βλέπε MGS V) και απλά σου δίνει steam key να το κατεβάσεις οπότε εν τέλει το δισκάκι είναι καθαρά διακοσμητικό.

Ρωτάω γιατί θα ήθελα να τσιμπήσω κανένα RDR2 retail για το ράφι/συλλογή αλλά αν είναι τα πάντα στο δισκάκι τότε τι να το κάνω... (Το RDR2 είναι ενα ακόμα παράδειγμα που το retail στο pc έχει μέσα download code για rockstar launcher)

Υπάρχουν κουτάκια (για την ώρα μόνο στο εξωτερικό), τα οποία είναι "mini" στο μέγεθος (μην φανταστείς καμία τρελή διαφορά, αλλά είναι πιο μικρά) και μέσα περιέχουν μόνο τον κωδικό. 

8 ώρες πριν, VaggD είπε

Έστω ότι έχω κατεβάσει ένα παιχνίδι και μετά από καιρό η ms αποφασίζει να το βγάλει από το game pass, θα έχω την δυνατότητα να παίξω? 

Όχι, το παιχνίδια σταματά να αποτελεί μέρος της υπηρεσίας όταν λήξει το συμβόλαιο της εκάστοτε 3nd-party εταιρία με την Microsoft.

7 ώρες πριν, bad_freddy είπε

Υπάρχει επίσημη ενημέρωση συνήθως μια εβδομάδα πρίν (κάποιες φορές και περισσότερο). Βάλε στα bookmark σου το Xbox Wire.

Τα αποκλειστικά των Xbox Game Studios θα μείνουν για πάντα, με λογική εξαίρεση τα Forza. Η κυκλοφορία του Forza: Horizon 5 δεν θα επιρεάσει εκείνη του 4, αλλά όταν με το καλό βγεί (ή κοντεύει να βγει) το FH6, το 4 θα σταματήσει να αποτελεί μέρος της υπηρεσίας. Αυτό συμβαίνει γιατί κάποια στιγμή θα λήξει η αδειοδότηση τού τίτλου, τόσο για το μεντέλα των αυτοκινήτων, όσο και για το soundtrack.

• Like 2
  • Thanks 1

1η σε πωλησεις κονσολα το ΧΒΟΧ στο Ην. Βασιλειο αυτες τις ημερες της BF..

http://www.gamesindustry.biz/articles/2019-12-03-xbox-one-was-the-uk-no-1-games-console-over-black-friday

Πανω απο 100.00 κονσολες ''εσπρωξε'', με το All Digital Edition να εχει τη μεριδα του λεοντος.

• Like 1
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, kostiger είπε

1η σε πωλησεις κονσολα το ΧΒΟΧ στο Ην. Βασιλειο αυτες τις ημερες της BF..

http://www.gamesindustry.biz/articles/2019-12-03-xbox-one-was-the-uk-no-1-games-console-over-black-friday

Πανω απο 100.00 κονσολες ''εσπρωξε'', με το All Digital Edition να εχει τη μεριδα του λεοντος.

Εγώ που ήθελα ένα SAD για την συλλογή και δεν πρόλαβα... 😅

Το ζήτημα είναι σε ένα χρόνο από τώρα πόσες συνδρομές θα έχει η MS και πόσα παιχνίδια νέα (αξιόλογα) θα έχει βγάλει. Γιατί στο κατοστάρικο τώρα αγόρασε και η κουτσή Μαρία, αλλά από αυτό μόνο δεν βγήκαν λεφτά.

15 minutes ago, non-serviam said:

Εγώ που ήθελα ένα SAD για την συλλογή και δεν πρόλαβα... 😅

Το ζήτημα είναι σε ένα χρόνο από τώρα πόσες συνδρομές θα έχει η MS και πόσα παιχνίδια νέα (αξιόλογα) θα έχει βγάλει. Γιατί στο κατοστάρικο τώρα αγόρασε και η κουτσή Μαρία, αλλά από αυτό μόνο δεν βγήκαν λεφτά.

Αν θέσουμε ως σημείο αναφοράς εμάς στο insomnia που αγοράσαμε xbox για πρώτη φορά, η πλειοψηφία (>70%) έχουμε αγοράσει τουλάχιστον 12μηνη gold. Σχετικά με τα παιχνίδια ο καιρός θα δείξει, γενικά είναι σε εγρήγορση αγοράζουν στούντιο και φαίνεται να πήραν το μάθημα τους...  Σίγουρα τα ποιοτικά games πουλάνε κονσόλες αλλά σε αρκετές περιπτώσεις η ποσότητα παίζει μεγαλύτερο ρόλο, πχ για εναν πάτερα, θείο, νονό και φυσικά αρκετούς από εμάς που πέρα απο 2-3 συγκεκριμένα παιχνίδια θέλουμε να έχουμε ποικιλία με ένα 50/y.

Πάντως η επόμενη αξιόλογη αποκλειστική κυκλοφορία είναι το Φλεβάρη με το Ori 2. Θα αργήσουν αρκετά να βγάλουν αποκλειστικά παιχνίδια μέχρι το τέλος του 20 νομίζω θα είναι μετρημένα κουκιά αυτά που θα βγούνε.

27 λεπτά πριν, Choutas είπε

Πάντως η επόμενη αξιόλογη αποκλειστική κυκλοφορία είναι το Φλεβάρη με το Ori 2. Θα αργήσουν αρκετά να βγάλουν αποκλειστικά παιχνίδια μέχρι το τέλος του 20 νομίζω θα είναι μετρημένα κουκιά αυτά που θα βγούνε.

Ορι 2; Τι σκατά σε σπηλιά μένω; 😅

• Like 1

καλησπέρα  σε ολους

μια βοήθεια  βρε παιδιά

έχω ήδη το X και πήρα με την προσφορά το SAD και ηδη έχω αρκετά αγορασμένα παιχνίδια στο X.

Οι απορίες μου είναι :

Μπορώ να βάλω τον ίδιο λογαριασμό και στο SAD ώστε να έχω και εκεί τα παιχνίδια ?? και αντίστοιχα το ultimate που έχω ήδη.

Τα μηχανήματα θα μπαίνουν από την ιδια ip . Απλά το θέλω για να έχω τον μικρό να παίζει το fortnite στο SAD και να παίξω και εγώ κανένα assasins Odysse στο Χ σε άλλη TV.

Ευχαριστώ πολύ

• Like 1

1 ώρα πριν, geozark10 είπε

καλησπέρα  σε ολους

μια βοήθεια  βρε παιδιά

έχω ήδη το X και πήρα με την προσφορά το SAD και ηδη έχω αρκετά αγορασμένα παιχνίδια στο X.

Οι απορίες μου είναι :

Μπορώ να βάλω τον ίδιο λογαριασμό και στο SAD ώστε να έχω και εκεί τα παιχνίδια ?? και αντίστοιχα το ultimate που έχω ήδη.

Τα μηχανήματα θα μπαίνουν από την ιδια ip . Απλά το θέλω για να έχω τον μικρό να παίζει το fortnite στο SAD και να παίξω και εγώ κανένα assasins Odysse στο Χ σε άλλη TV.

Ευχαριστώ πολύ

Την ίδια στιγμή όχι, από ότι έχω δοκιμάσει με τα δικά μου. Δεν ξέρω αν υπάρχει καμία συγκεκριμένη ρύθμιση όμως για κάτι τέτοιο (κάτι σαν οικογενειακός λογαριασμός ίσως;).

• Thanks 1

9 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Την ίδια στιγμή όχι, από ότι έχω δοκιμάσει με τα δικά μου. Δεν ξέρω αν υπάρχει καμία συγκεκριμένη ρύθμιση όμως για κάτι τέτοιο (κάτι σαν οικογενειακός λογαριασμός ίσως;).

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

δεν με ενδιαφέρει για την ίδια στιγμή να ειναι on line και τα δύο

όταν είναι το ένα on line δεν με πειράζει να είναι το άλλο off line

απλά θέλω να περάσουν τα παιχνίδια και στο SAD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...