Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, VaggD είπε

Αυτό μαζί με 3-5 παιχνίδια και βγάλαμε τα λεφτά του game pass..

Απορία σχετικά με αγορές απο MS Store. Για gold pass members υπάρχουν εκπτώσεις ή προσφορές (καλύτερες ή έστω ίσες με τα κλειδαδικα) σε 3A games, RDR II, SW Jedi, A.C, DMC, Sekiro κτλ ?

Ναι αναφέρει τις τιμές και δίπλα γράφει για τιμή με gold. 

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 minutes ago, Scorpio_21 said:

Ναι αναφέρει τις τιμές και δίπλα γράφει για τιμή με gold. 

Αυτό το έχω δει, είναι όντως προσφορές ή είναι σε τιμές κλειδαδικων ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, jonis είπε

Με το αυτί σκυφτός πάνω στο φαν κρατσαριζει όπως λες αλλά όταν σηκώνομαι τέλος.

τζαμπα την έβαλα την 200αρα ; 😛

BF1EDD3E-8CBC-45BD-972E-96E699CB69CD.jpeg

Τι 111,1 mb/s μας δουλεύεις; Πωωωωω σε ζηλεύω αυτά είναι!

Εγώ κατεβάζω με 1,3 mb/s max. Μέχρι τα Χρίστουγεννα πιστεύω θα κατέβει :D 

Παιδιά κάτι άσχετο. Γνωρίζετε αν η εγγύηση του xbox είναι παγκοσμίως από την microsoft, ανεξάρτητα από που έγινε αγορά; Και ας μην υπάρχει παραστατικό αγοράς; Π.χ αν είναι κερδισμένο σε κάποιο διαγωνισμό.

Επεξ/σία από thodoris20s
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, VaggD είπε

Αυτό το έχω δει, είναι όντως προσφορές ή είναι σε τιμές κλειδαδικων ?

Αυτό φίλε μου θα το κρίνεις εσύ ανάλογα το παιχνίδι. Εγώ πάντως έχω αγοράσει κάποιες φορές σε τιμή καλύτερη από κλειδαδικα. 

Αλλά φυσικά αυτό κυμαίνεται. 

• Like 2
Δημοσ.
2 minutes ago, Scorpio_21 said:

Αυτό φίλε μου θα το κρίνεις εσύ ανάλογα το παιχνίδι. Εγώ πάντως έχω αγοράσει κάποιες φορές σε τιμή καλύτερη από κλειδαδικα. 

Αλλά φυσικά αυτό κυμαίνεται. 

Είμαι νέος στο xbox και δεν έχω ιδέα από ιστορικό τιμών κτλ για αυτό και ρωτάω εσάς που έχετε εμπειρία.

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Παιδιά κάτι άσχετο. Γνωρίζετε αν η εγγύηση του xbox είναι παγκοσμίως από την microsoft, ανεξάρτητα από που έγινε αγορά; Και ας μην υπάρχει παραστατικό αγοράς; Π.χ αν είναι κερδισμένο σε κάποιο διαγωνισμό.

Δεν είναι megabytes per second αλλά megabits. Δηλαδή περίπου 10megabytes per second, να υποθέσω 100αρα γραμμή.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, VaggD είπε

Θέλουν ακόμα ψηστήρι.....

Ή η συμφωνία είναι για να μπει το παιχνίδι π.χ.  σε δύο μήνες και το αρνούνται τώρα για να μην χάσουν πωλήσεις. 

Η συνέχεια θα είναι ενδιαφέρουσα πάντως. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Scorpio_21 είπε

Ή η συμφωνία είναι για να μπει το παιχνίδι π.χ.  σε δύο μήνες και το αρνούνται τώρα για να μην χάσουν πωλήσεις. 

Η συνέχεια θα είναι ενδιαφέρουσα πάντως. 

μου κανει εντυπωση παντως αυτο, εστω οτι οι δυο συμφωνησαν να μπει στο πας, η remedy δεν ενημερωσε οτι δεν θελουν να ανακοινωθει ακομα? πως βγενει και το λεει δημοσια δηλαδη η ολη φαση δεν ειναι λιγο μπακαλιστικη ενω μιλαμε για εταιριες εκατομμυριων ? 🤔

Επεξ/σία από katman2000
Δημοσ.
1 minute ago, katman2000 said:

μου κανει εντυπωση παντως αυτο, εστω οτι οι δυο συμφωνησαν να μπει στο πας, η remedy δεν ενημερωσε οτι δεν θελουν να ανακοινωθει ακομα? πως βγενει και το λεει δημοσια δηλαδη η ολη φαση δεν ειναι λιγο μπακαλιστικη ενω μιλαμε για εταιριες εκατομμυριων ? 🤔

Έρχονται γιορτές και θέλουν να σπρώξουν πωλήσεις hardware & game pass ή δεν έγινε καλή συνένωση με τις ομάδες Marketing και PR ή άπλα του ξέφυγε, άνθρωπος είναι και αυτός.

• Like 1
Δημοσ.

Mολις ξεκινησα το halo reach, το παιχνιδι ειναι συγκλονιστικο στο one x, εχουν κανει φοβερη δουλεια σε γραφικα,χρωματα,λεπτομερειες αλλα και στον ηχο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, katman2000 είπε

Ο κάθε ένας κοιτάει το κέρδος του. Για τον Spencer αυτό είναι μεγάλη κέρδος αν πραγματοποιηθεί και δημιουργεί hype.

Όσο πλησιάζουν τα next Gen θα γίνονται αυτά νομίζω. 

Business. 

Λογικά, αν μπει στο Pass το παιχνίδι, θα φουντωσουν πάλι οι φήμες για εξαγορά της από τη Microsoft 😂

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα!

Ηρθε σήμερα η κονσόλα και ευτυχώς όλα καλά.

ακουγεται λιγο το fan, αλλά οχι κατι το ενοχλητικό. βασικά πηγα δίπλα της για να το ακουσω

Μετά έβαλα και την gold και μαζί με την ultimate εφτασα μέχρι τον 7/2022

Και τώρα κατέβασμα......

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι α0 τα παιχνίδια του 360 όταν τα παίρνεις πρέπει να τα έχεις εγκατεστημένα στην κονσόλα για να σου μείνουν και μετά τη λήξη της συνδρομής σου ή απλά με claim σου μένουν?

και β) αν απεγκαταστήσω ενα παιχνίδι του 360 από τον προηγούμενο μήνα του gold αυτό μου μένει μόνιμα στον λογαριασμό και τους επόμενους μήνες?

για να ξέρω για τα μικρά...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, thodoris20s είπε

2 χρόνια και κάτι έχεις εγγύηση,μπες στην σελίδα της MS στις επισκευές αν θυμάμαι καλά, υπάρχει ενότητα όπου καταχωρεις την κονσόλα βάσει σειριακού αριθμού και σου γράφει μέχρι πότε είσαι καλυμμένος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...