Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους! Κάτοχος Xbox One απλό και μάλλον με τρώει να κάνω αγορά αυτήν την περίοδο. Σκέφτομαι είτε να αγοράσω σε κάποια προσφορά το Χ, αν το βρω στα 300 είτε να πάω σε κάποιο μοντέλο slim και οχι pro σε PS4 για κάποιο exclusive τύπου detroit become human/death stranding κλπ. (Ας μην βάλω μέσα κανά switch για yugioh/pokemon/zelda χαχα) Έχω τηλεόραση 4K την Sony 55XF9005 από περυσινό BF και δεν πάιζω ιδιαίτερα λόγω  δουλείας και μεταπτυχιακού.. Έχετε κάποια γνώμη ή μπορείτε να με βοηθήσετε κάπου, όσον αφορά αν έχει νοήμα η αγορά του X;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, Georgegr3 είπε

Καλησπέρα σε όλους! Κάτοχος Xbox One απλό και μάλλον με τρώει να κάνω αγορά αυτήν την περίοδο. Σκέφτομαι είτε να αγοράσω σε κάποια προσφορά το Χ, αν το βρω στα 300 είτε να πάω σε κάποιο μοντέλο slim και οχι pro σε PS4 για κάποιο exclusive τύπου detroit become human/death stranding κλπ. (Ας μην βάλω μέσα κανά switch για yugioh/pokemon/zelda χαχα) Έχω τηλεόραση 4K την Sony 55XF9005 από περυσινό BF και δεν πάιζω ιδιαίτερα λόγω  δουλείας και μεταπτυχιακού.. Έχετε κάποια γνώμη ή μπορείτε να με βοηθήσετε κάπου, όσον αφορά αν έχει νοήμα η αγορά του X;

Και τα 2 που σκεφτεσαι εχουν νοημα. Ειναι κριμα ωστοσο με την τηλεόραση που εχεις να μην εχεις καποια απο τις 2 αναβαθμισμένες κονσολες και δη το Χ που ειναι και πιο ισχυρο.

Θα δεις αλλα πράγματα, ειναι τρελό το bump στην ανάλυση απο τα 1080 στο 4Κ και εχεις τη χαρα να κατέχεις μια εκ των κορυφαίων Led tv.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, kostiger είπε

Και τα 2 που σκεφτεσαι εχουν νοημα. Ειναι κριμα ωστοσο με την τηλεόραση που εχεις να μην εχεις καποια απο τις 2 αναβαθμισμένες κονσολες και δη το Χ που ειναι και πιο ισχυρο.

Ναι πραγματικά θέλω να κάνω κάτι και στύβω το μυαλό μου να πάρω τη σωστή απόφαση για μένα! Θα ήθελα πολύ να παίξω μερικά από τα exclusives αλλά και από την άλλη έχω επενδύσει με αρκετές αγορές σε xbox + xbox live + ea access! Δυστυχώς, έχω και ένα κακό ότι θέλω να βγάλουν και τα λεφτά τους -ασχέτως το ύψος της αγοράς -  δλδ να ασχοληθώ αρκετά είτε κάνει 100€ είτε 300€.😂 Χθες ήμουν πάνω από τις προσφορές του amazon στα 300 to pro και 260 το slim με τον εξτρα μοχλό αλλά πρυτάνευσε η λογική μην έχω και καθονται τόσα λεφτα στο ράφι για μερικά παιχνίδια. Το ίδιο δίλημμα και με το switch που είναι πανάκριβο και ίσως δεν αξιζουν 400 ευρώ για zelda.. Άσε παλιμπαιδισμός χωρίς να έχουμε πάει στα 35 καν χαχα!

Ευχαριστώ πάντως!

Επεξ/σία από Georgegr3
  • Like 1

1 λεπτό πριν, Georgegr3 είπε

Ναι πραγματικά θέλω να κάνω κάτι και στύβω το μυαλό μου να πάρω τη σωστή απόφαση για μένα! Θα ήθελα πολύ να παίξω μερικά από τα exclusives αλλά και από την άλλη έχω επενδύσει με αρκετές αγορές σε xbox + xbox live + ea access! Δυστυχώς, έχω και ένα κακό ότι θέλω να βγάλουν και τα λεφτά τους -ασχέτως το ύψος της αγοράς -  δλδ να ασχοληθώ αρκετά είτε κάνει 100€ είτε 300€.😂 Χθες ήμουν πάνω από τις προσφορές του amazon στα 300 to pro και 260 το slim με τον εξτρα μοχλό αλλά πρυτάνευσε η λογική μην έχω και καθονται τόσα λεφτα στο ράφι για μερικά παιχνίδια. Το ίδιο δίλημμα και με το switch που είναι πανάκριβο και ίσως δεν αξιζουν 400 ευρώ για zelda.. Άσε παλιμπαιδισμός χωρίς να έχουμε πάει στα 35 καν χαχα!

Ευχαριστώ πάντως!

Το Ζελντα απλά γαμάει. Τόσο χρόνο ξόδεψα σε αυτό το παιχνίδι που μόνο σε Civ έχω ξοδέψει τα τελευταία 20 χρόνια.

Καλά οι ανάπηροι εκεί στην MS δεν έβαλα γυροσκόπιο στο Elite 2? Σοβαρά τώρα;

15 λεπτά πριν, kostiger είπε

Θα δεις αλλα πράγματα, ειναι τρελό το bump στην ανάλυση απο τα 1080 στο 4Κ και εχεις τη χαρα να κατέχεις μια εκ των κορυφαίων Led tv.

Γι αυτό ξύνομαι! 😂 Προσπαθώ να δώσω κάτι παραπάνω όπως και με την TV για καλύτερη εμπειρία! (Σκέψου η TV αντικατέστησε μια 32" 720p του 2005 lol)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Georgegr3 είπε

Σε κατανοω απολυτα. Να κάνω μια πρόταση.  Πούλησε το ΟΝΕ σου εδω στις αγγελιες προκειμένου να αξιοποιήσεις στο έπακρο την επένδυση που εχεις κανει στην πλατφόρμα, αγοράζοντας το Χ όπου τρέχουν τρελές προσφορές αυτές τις ημέρες. Και εχε το νου σου μηπως βρεις καποια ευκαιρια για το απλο ps4, για να δεις τα αποκλειστικά του που σε ενδιαφέρουν. 

3 λεπτά πριν, Georgegr3 είπε

Γι αυτό ξύνομαι! 😂 Προσπαθώ να δώσω κάτι παραπάνω όπως και με την TV για καλύτερη εμπειρία! (Σκέψου η TV αντικατέστησε μια 32" 720p του 2005 lol)

Θα δεις...

Night and day διαφορές σε πολλά παιχνίδια τα οποία ενδεχομένως εχεις ήδη στη συλλογή σου..

Επεξ/σία από kostiger
  • Like 1

Το έχω στο μυαλό μου, αλλά βλέποντας προσφορές τύπου 180€, σε xbox s 1tb + extra controller, το δικό μου ούτε 100 δεν θα πάει.. Όπως και να έχει ευχαριστώ για την συζήτηση, θα βράσω κανά 2 μέρες ακόμα στο ζουμί μου και θα επανέλθω!

Παιδιά μιάς και αγόρασε Xbox one και έχω μείνει ακόμα σε εποχές xbox 360 , μπορεί να με κατατοπίσει κάποιος τι παίζει με τα μαγαζιά με κλειδιά και με όλα αυτά τα game passes ? Υπάρχει κάτι must να αγοράσω , αν είναι μήπως το βρω τώρα σε προσφορά...

10 ώρες πριν, hexenlord είπε

Το Hololense 2 κυκλοφόρησε Μαρτίου του έτους και προορίζεται σχεδόν αποκλειστικά για corporate/industrial services. Κοινώς η Microsoft ακολουθεί άλλο μονοπάτι σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η συσκευή έχει βρει το κοινό της εκεί δίχως βέβαια να έχει εδραιωθεί αφού έτσι και αλλιώς η τεχνολογία είναι ακόμη στα σπαργανα. Το αν θα της βγει θα δείξει. Από τις λίγες σοβαρές προσπάθειες που έχει κάνει με το ΑR στον τομέα του gaming, είναι στο επικείμενο Minecraft earth πως λέγεται που από ότι ξέρω πάει μόνο για κινητά. 

Διακρινω εν γένη μια απαξιωτική στάση από χρήστες απέναντι στην εταιρεία και γενικώς δυσκολεύομαι να αντιληφθώ το λόγο. Δεν πιάνομαι με σένα @xavier (το ξαναλέω για να αποφύγουμε άσκοπες προστριβές, δεν πιάνομαι με σένα), φαίνεται πως οι περισσότεροι χρήστες εδώ μέσα είναι από αρκετά επικριτικοί έως τέρμα αρνητικοί απέναντι σε οποιεσδήποτε προσπάθειες της εταιρείας ακόμη και στο game pass για παράδειγμα. Τεσπα, κουβέντα να γίνεται δε θα αλλάξουμε τα μυαλά του κόσμου..

για το hololens απλα θυμομουν που το ειχαν παρουσιασει σε μια E3 και εδειχναν ενα demo απο ένα shootem up concept, το minecraft κτλ...και απο τοτε δεν ακουστηκε τιποτα. Ηταν πολυ εντυπωσιακο το project και η απορια μου δεν ειχε καθολου απαξιωτικο τονο, το θυμηθηκα μια και συζητουσατε για το vr πιο πανω...

• Like 2

7 ώρες πριν, Georgegr3 είπε

Το έχω στο μυαλό μου, αλλά βλέποντας προσφορές τύπου 180€, σε xbox s 1tb + extra controller, το δικό μου ούτε 100 δεν θα πάει.. Όπως και να έχει ευχαριστώ για την συζήτηση, θα βράσω κανά 2 μέρες ακόμα στο ζουμί μου και θα επανέλθω!

Θα τα ξεχάσεις αυτά οταν παρεις το Χ..

1 ώρα πριν, xavier είπε

για το hololens απλα θυμομουν που το ειχαν παρουσιασει σε μια E3 και εδειχναν ενα demo απο ένα shootem up concept, το minecraft κτλ...και απο τοτε δεν ακουστηκε τιποτα. Ηταν πολυ εντυπωσιακο το project και η απορια μου δεν ειχε καθολου απαξιωτικο τονο, το θυμηθηκα μια και συζητουσατε για το vr πιο πανω...

Συμφωνώ απόλυτα. Εκει ειναι το μέλλον. Στο AR. Προφανώς ειναι νωρις ακομα τεχνολογικα.

• Thanks 1

απλα μια υπενθυμιση  στους φιλους που εχουν σκοπο να αγορασουν το Χ αυτες τις μερες οτι πολλα αν οχι ολα τα bundles που παιζουν, εχουν παιχνιδια που δινει δωρεαν το gamepass οποτε ψαχτειτε λιγο πριν αγορασετε

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/11/2019 στις 10:39 ΠΜ, sphinxgr είπε
  • Πήρα την 3μηνη συνδρομή Game Pass Ultimate με το 1€.
  • Το X BOX X έχει και αυτό δώρο 1 μήνα.

(Το X Box το παραλαμβάνω σε λίγες μέρες)

Οι ερωτήσεις μου:

1. Το 3 μηνο Game Pass Ultimate έχει αρχίσει να τρέχει από την ημερομηνία αγοράς ή μπορώ να το ξεκινήσω όποτε θέλω?
  2. Με κάποιον τρόπο, μπορώ να βάλω για αρχή τον 1 μήνα τσάμπα του μηχανήματος και μετά να προσθέσω το 3μηνο Game Pass Ultimate  ?

image.png.3d74413c76f8cc0d5fae1a77fae757fc.png

Κανείς καμία ιδέα?!?!?!?!?

Επεξ/σία από sphinxgr

Μόλις τώρα, firepc είπε

Παιδια οι κωδικοι απο x1 παιχνιδια (gears) γινεται να μπουν στο xbox app στο PC και να κατεβουν και να παιχτουν στο PC?

Σε ποια παιχνιδια ανεφερεσαι φιλε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...