Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, katman2000 είπε

εχω κωδικο ενα μηνα gold, να τον βαλω πρωτα και μετα να ενεργοποιησω  ultimate ενα ευρω  για τρεις μηνες η κλαιν?

Βαλτον πρώτα γιατί να τους το χαρίσεις.

Και εγώ δεν έβαλα το για νέους συνδρομητές όταν έπρεπε και μετά δεν το έπαιρνε. Ήταν δώρο άδωρο.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

36 λεπτά πριν, Choutas είπε

Βαλτον πρώτα γιατί να τους το χαρίσεις.

Και εγώ δεν έβαλα το για νέους συνδρομητές όταν έπρεπε και μετά δεν το έπαιρνε. Ήταν δώρο άδωρο.

ευχαριστω. την πιστωτικη μου την καταργω μια μερα πριν ληξει η συνδρομη για να μην με χρεωσει σωστα?

μπορεις απλα να απενεργοποιήσεις την αυτοματη χρεωση από την σελιδα του Microsoft account σου μετα που θα βαλεις την συνδρομη, δεν χρειαζεται να βγαλεις την πιστωτικη σου

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, katman2000 είπε

ευχαριστω. την πιστωτικη μου την καταργω μια μερα πριν ληξει η συνδρομη για να μην με χρεωσει σωστα?

Αυτό που λέει το παλικάρι απλά απενεργοποιείς το recurring billing, από το πρώτο λεπτό αφού έχεις βάλει το τρίμηνο. Δεν σου ακυρώνει τίποτα.

Κάνεις και το ίδιο με EA Access που έχει ένα μήνα free trial αν βάλεις ultimate και μετά κλείνεις τηλέφωνο κατεβάζεις τα στόρια και βουρ στον πατσά.

Επεξ/σία από Choutas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα την 3μηνη συνδρομή Game Pass Ultimate με το 1€.

Το X BOX X έχει και αυτό δώρο 1 μήνα.

Το X Box το παραλαμβάνω αύριο.

Οι ερωτήσεις μου:

1. Το 3 μηνο Game Pass Ultimate έχει αρχίσει να τρέχει από την ημερομηνία αγοράς ή μπορώ να το ξεκινήσω όποτε θέλω?
  2. Μπορώ να βάλω τον 1 μήνα τσάμπα του μηχανήματος και μετά να προσθέσω το 3μηνο?

image.png.3d74413c76f8cc0d5fae1a77fae757fc.png

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι νέοι δεν το έχετε δει από παλιά, πριν βάλετε οποιαδήποτε ultimate την πρώτη φορά, το καλύτερο είναι να βάλετε gold ενός χρόνου και πάνω και μετά το ultimate.

Πχ εγώ που είχα gold και gamepass πήγα και πήρα άλλον 1 χρόνο gold στα 42 τότε αν θυμάμαι

https://i.imgur.com/1dM5Pq2.png

Αν έχετε πάρει ultimate δε γίνεται.

Επεξ/σία από GnsP

Εν το μεταξύ η Σόνυ έχει πουλήσει πολύ καλά, αλλά οκ, εμείς όχι. Σε αφήνουμε να παίζεις ενώ χέζεις! Αρκεί.

Τραγικουλιδες...

https://wccftech.com/phil-spencer-xbox-scarlett-vr/

3 ώρες πριν, non-serviam είπε

Εν το μεταξύ η Σόνυ έχει πουλήσει πολύ καλά, αλλά οκ, εμείς όχι. Σε αφήνουμε να παίζεις ενώ χέζεις! Αρκεί.

Τραγικουλιδες...

https://wccftech.com/phil-spencer-xbox-scarlett-vr/

εκεινο το hololens τι απεγινε? κυκλοφορησε ποτε στην αγορα , σε ποια E3 το ειχαν πρωτοδειξει? το 2015?

Το αφήνω εδώ σε περίπτωση που κάποιος θέλει να παίξει μπάλα.

https://www.hotukdeals.com/deals/xbox-one-x-1tb-console-gears-5-limited-edition-bundle-star-wars-jedi-fallen-order-bundle-27043-at-microsoft-store-via-cdkeys-3343092

Μια βοήθεια βρε παιδιά 

Έχω αυτή την στιγμή το x

Αγοράζω ένα digital μιας και είναι σε προσφορά 129 (τα διπλά από έναν Controller) για να το έχω για το εξοχικό για να μην κάνω βόλτες τo X. 

Τον περισσότερα καιρό Θα είναι στον ίδιο χώρο οπότε ίδια σύνδεση Internet εάν κάνω σύνδεση με τον υπάρχον λογαριασμό θα μπορώ να παίξω από τα παιχνίδια που έχω ήδη ταυτόχρονα δύο παιχνίδια πχ στο ένα fortnite ο μικρός και στο άλλο Fifa? 

Ευχαριστώ πολύ 

2 ώρες πριν, xavier είπε

εκεινο το hololens τι απεγινε? κυκλοφορησε ποτε στην αγορα , σε ποια E3 το ειχαν πρωτοδειξει? το 2015?

Το Hololense 2 κυκλοφόρησε Μαρτίου του έτους και προορίζεται σχεδόν αποκλειστικά για corporate/industrial services. Κοινώς η Microsoft ακολουθεί άλλο μονοπάτι σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η συσκευή έχει βρει το κοινό της εκεί δίχως βέβαια να έχει εδραιωθεί αφού έτσι και αλλιώς η τεχνολογία είναι ακόμη στα σπαργανα. Το αν θα της βγει θα δείξει. Από τις λίγες σοβαρές προσπάθειες που έχει κάνει με το ΑR στον τομέα του gaming, είναι στο επικείμενο Minecraft earth πως λέγεται που από ότι ξέρω πάει μόνο για κινητά. 

Διακρινω εν γένη μια απαξιωτική στάση από χρήστες απέναντι στην εταιρεία και γενικώς δυσκολεύομαι να αντιληφθώ το λόγο. Δεν πιάνομαι με σένα @xavier (το ξαναλέω για να αποφύγουμε άσκοπες προστριβές, δεν πιάνομαι με σένα), φαίνεται πως οι περισσότεροι χρήστες εδώ μέσα είναι από αρκετά επικριτικοί έως τέρμα αρνητικοί απέναντι σε οποιεσδήποτε προσπάθειες της εταιρείας ακόμη και στο game pass για παράδειγμα. Τεσπα, κουβέντα να γίνεται δε θα αλλάξουμε τα μυαλά του κόσμου..

• Like 2

12 λεπτά πριν, hexenlord είπε

Διακρινω εν γένη μια απαξιωτική στάση από χρήστες απέναντι στην εταιρεία και γενικώς δυσκολεύομαι να αντιληφθώ το λόγο. Δεν πιάνομαι με σένα @xavier (το ξαναλέω για να αποφύγουμε άσκοπες προστριβές, δεν πιάνομαι με σένα), φαίνεται πως οι περισσότεροι χρήστες εδώ μέσα είναι από αρκετά επικριτικοί έως τέρμα αρνητικοί απέναντι σε οποιεσδήποτε προσπάθειες της εταιρείας ακόμη και στο game pass για παράδειγμα. Τεσπα, κουβέντα να γίνεται δε θα αλλάξουμε τα μυαλά του κόσμου..

Αν καείς από το χυλό, φυσάς και το γιαούρτι, λέει η παροιμία.
Από τις πιο καταστρεπτικές εταιρίες στον χώρο της πληροφορικής, για την πληροφορική, και όχι κατά την άποψη μου αλλά κατά τα όσα έχει γράψει ιστορία. Στο χώρο είμαι, τα έχω μελετήσει και τα έχω ζήσει, δυστυχώς...

Το δεύτερο μισό του 360 και το πρώτο μισό του One θεωρω ότι είναι από τα μεγαλύτερα slump που έχει γνωρίσει η ιστορία του βιντεοπαιχνιδιού.

Εντάξει και η Nintendo δεν έκοβε κώλους αλλά το έσωζε τα handheld τους.

Νομίζω ούτε η Sega 95-2001 δεν ήταν τόσο κακή.

• Like 1

Πραγματικα κακιστη περιοδος αυτη για το brand, τα πραγματα ωστοσο δειχνουν να αλλαζουν αρδην, ελεω Σπενσερ. Το οργανογραμμα δειχνει πολυ σαφες και στερεο. Θα εχουμε σκληροτερη μαχη στην επομενη γενια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...